maza
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maza
MemberAlguses k2isin ujumises,et j6usaali alguseks mingi p6hi endale alla ehitada.
Kuid j6usaalis olen nyydseks ise k2inud 18 kuud.
Ja praegu on eesm2rgiks lihasmass.
Aeroobset hakkasin seep2rast nii palju tegema,kuna aeroobse tase on mul v2ike.
Ja jah jooks oleks niimoodi yle p2eva.
Aga see,et 2 p2eva j2rjest on yhekorra,sellest pole ju vast hullu kuna pyhap oleks siis jala treening ja esmasp2ev rinna treening.Et see pyhap2eva jala treening ei m6juta iseenesest seda rinna trenni.
maza
MemberSee naine on t2pselt minu maitse

aga ei tea kas mina ka siis kodus syya saan
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maza
MemberKarta on jah,et ei saa nii suur olla

V2ike tyng ei tee kellegile paha,aga kui sa oleks selle teadmisega edasi elanud et tal k2si on 90-95cm siis
oleks sa ka ehk arvand,et ka sinu puhul pole nii suur biitsa ymberm66t v6imatu ja sa oleks selle poole pyrgima hakkanud
Memberoo Jayl oli kuskil sinna 90-95 cm kanti nii,et arengumaad sul palju veel
MemberAeroobset on v2gagi vaja,et asjad ikka tasakaalus pysiksid.
maza
MemberLike everybody would say”Kasuta Legendaareset Otsingut”.
maza
MemberIse tunnetad:)
Isiklikult piiran seda saunas k2iku,kuna tugev treening annab ka juba sydamele tugevat koormust.
Aga m6nikord lihtsalt peab end l6dvaks laskma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>dahhhh…m66da panin eelmise teema.
Hea lihase-l6dvestaja

maza
MemberAga kui sa lykkad +11kg oma kehakaal siis oleks juba super tulemus.
maza
MemberJehuuu mina m6llasin ka t2na v2he trennis ja siis vaatasin s6pra,kui ta tegi lendamist hantlitega ja hops n2gin,et p2ris korralik rebend kaenla all.Ta ytles et see tuli p2rast kreatiini kuuri,kui k2si hakkas myrinal kasvama:P
Chekkisin siis oma kaenlaaluse ka 2ra ja vaatasin et ka mulle 2 rebendit tekkind:)
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pole viga!
Muskel kasvab ja miski ei peata teda
MemberMarek Kalmus
maza
MemberKylmav2rinad ajab peale
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maza
MemberHea teenimis vahend oleks ka sinu puhul see sama looma jaht,
liha s66d 2ra tuleb j6udu ja nahad myyd maha vms p6dra sarved
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maza
MemberTervist Kaido! te korra saatsite mulle yhe kava mis arendaks rinnalt surumist see oli 4x n2dalas.
Aga tahaks huvi p2rast kysida,et ega teil sellist kava pole mis oleks yleyldiselt k6ikidele kehaosadele j6u lisamiseks,ja et ta oleks jagatud 4-ks p2evaks n2dalaks?
T2nud!
maza
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma ei tea,pole kysinud,aga j2relikult pris palju…maza
MemberVenitab sul m6nuga moka ka v2lja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>+ s66vitab sul moka alt suht palju,s6ber kes pika aega pannud saab enam v2hem n2pu moka alt silmani lykata,suht r6ve…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused