maza
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maza
MemberIndividuaalne vist,mul annab vormile tugeva põntsu ja jõule samuti.
Sõber tuleb pohmakaga rekordeid suruma…
maza
MemberJust just,viimane lause oli õige,kui võtmine olnud siis järgmine päev tekivad jah sellised imelikud krooksud.
maza
MemberAga…mingit gaasilist jooki juues või süües ja peale seda krooksudes,tähendab see kõrvetisi või pidasid silmas iseenesest tulevaid krookse?
maza
MemberKunagi käis siit foorumitest vist läbi ka ECDISTEN-I taoline asi,on selle koha pealt ka targemaks saadud?
maza
MemberPärnusse jh,vaevalt et halba teeks.
maza
MemberNo selle raha summa eest ma küll valima ei hakkaks,kas jään elama või mitte:D
Kuna mul ka lõigatud,käisin alguses diagnoosis arsti juurde ja öeldi et 80% on vaja ära lõigata,kuna ohustasid juba südant( tekitasid nii palju mäda).
Nii et jah.
maza
MemberJa kui teed negatiivse kaldega surumist/lendamist siis pead rohkem sööma ka,sest alarind tahab ka kasvada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maza
Membersoh, teil kehalises surutakse kangi?Ja kuule ole nüüd, on olemas ka väikseid inimesi, eelkõige tüdrukuid, kes suruvad 20 kilo rinnalt. Sa oled ise alaarenenud, kui sa arvad, et neid pole olemas. Proovi mõelda laiemalt, kui sina ja su sõpradering. Ükskõik kui palju keegi surub, on normaalne tema jaoks, igaüks on erinev. Selle kohapealt ära haugu palun, eks!
Esimesele küsimusele vastuseks,et surutakse küll jah,isegi hinde peale on asi olnud.
Oma kehakaal ja sellest mingi protsent,mida suruma peab.
Vastasin tegelikult oma kooli eest,tema kooli ma ei tea.(sry)
maza
MemberÄra imesta midagi
maza
MemberKaotad palju siis läheb ikka asi mõtetuks jah
maza
MemberMillises saalis selline piirang on?
maza
MemberMiks muidu selle küsimuse Ott Kiivika foorumi alla panid?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maza
MemberEga nad kuhugi mujale ei taha minna jah.
jaanuar 2, 2008 at 7:29 p.l. in reply to: Maailma tugevaim koolipoiss Rait surub rinnalt 225 kilo #136025maza
MemberJh,aga ma arvan et asi seegi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maza
Member1.
AutorPostitused