maza
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maza
Member-Aron- siis peaks ilmselt nägema,ise ka 30 sept. Kuperjanovi
maza
MemberAa no olgu,sest endale ei meeldi ka eriti neelata neid,küsisin sellepärast,et mul teine tableti kujul toidulisand ka ja seal oli peal “mitte närida”.
maza
MemberKas neid FASTi BCAA tabletid võib puruks närida enne suus ja siis joogiga alla juua või peab tervelt neelama ?
maza
MemberLaua viin ja Katjusha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eelkõige neile kes pead tahavad parandada.
maza
MemberMesasja?Oi kurja küll:

…Bugati küsis,et kas sa liha sööd.Mina tahtsin omakorda teada,kas liha söömine mõjutab nibude arengut
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nibu areng siis vast tähendaks seda,et kas läheb ovaalseks,laiemaks,pikemaks,väiksemaks vms?!?!?!
maza
MemberKuidas ta ei ole siis ? Lihas ka valk ju !Tahtsin teada,et kas liha mõjutab nibude arengut…valgust ma ei rääkinud.
maza
MemberMega IRW!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kas sa liha sööd?
Kas see kuidagi seotud sellega?

maza
MemberMarek Kalmus
maza
MemberKüllap arvatakse,et nad kasvavad joostes niigi…iseasi see,kui ta ei taha lihtsalt suuri jalgu,kuigi kükki ma välja ei jätaks kavast.
maza
MemberKiiremini imenduvat,aeglasemat teisel ajal:nt enne magama minekut.
maza
Memberno selle mehega on jah teine lugu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maza
MemberEi leia ka midagi vapustavat selles mehes,pole raske sellist vormi saavutada selle ajaga.
maza
MemberPolegi seda väitnud.
Aga inimene ka ei öelnud seda kas ta oli siis pohmakaga,või siis jokkis.
See väide,mis ta ütles joodikust inimese,võis ka olla nö pohmas inimene,ja see kui sul sitt olla on,ei tähenda,et sul promill sees on…
maza
MemberVastutustundetu tegu sinust.No kui kaine ja promilli pole,miks mitte?!?!?
maza
MemberEga vist mujalt sa teda sisse ei pane ju kui oraalselt või süstides,anaal tee on vähe usutav.
Verre ju läheb nii või teisiti!?!?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Veel mainiks,et vedelal kujul l-carnitine liquid mõjus väga hästi,kui võtsin pool tundi enne areoobset.
AutorPostitused