maza
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maza
Membermaza
Memberkle vaatan jah praegu kuidagi imelikult väljendasin…mõtetut oli palju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maza
Membersoovitan kontakteeru Makaveliga.Mulle andis 20eek eest ühe kava maksimaalseks tulemuseks arendava rinnalt surumise kava…surusin 72.5kg tegin kaks nädalat seda kava ja nüüd surun juba 77.5kg
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nii et soovitan
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maza
Memberno jah kuidas võtta,kui vaatad tugitooli sportlasi siis on näha et punud on ees…kuid nad ei pea just sinna kõrvale sööma midagi soolast või rasvast…ma arvan õlle kohta nii,et kui siis liigtarvitamine tekitab et igapäev lased mingi 2-3l õlut siis võib midagi sinna ette arenema hakata.Kuid kui päevas lased mingi paar õlut siis sellest nüüd küll midagi ei teki…endal pole vähemalt tekkinud
MemberÄkki tal mõistus ei võta…?!?
Memberaga hakka fitnessi naiseks…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nemad on väga kenad ja seksikad
Membersiit samalt lehelt saad Ott Kiivikalt personaalse toitumiskava kui raha j2tkub…
Membervale arvamus et õlu mõjutab…ma seda ikka päris palju tarvitand ja midagi pole rohkemat ette küll tulnud…
MemberFitnessi naistel on ka eluiga pikem kui nais kulturistidel
MemberNo…kuidas võtta kas ma saaks Arnoldi Või Ronnie suguseks,sest ka Arnoldi ajal olid sellised ained mis praegu keelatud…kuid ehk ma liiga vana juba,et sinna maani jõuda…(15a.olen)
maza
Memberkindlasti.aga proovi joosta
??:”> kui pole just kandekott…maza
Membera.p-le:miks sa arvad et ma ei saaks kunagi Ronnie Colemani suguseks on ju ka temast k6vemaid vendi…
??:”>maza
Membervastik miks?
MemberMis asja??? kas Ronnie Coleman k a s u t a b ainult proteiini v?
Aga steroidid ja metaan vms???
MemberOk eks ma otsin siis
??:”> -
AutorPostitused