maza
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maza
Membervist jah ja mida kitsam haare seda rohkem treenid ka triitsepsit.(võistlustel max haare 80cm)
maza
Membernujah ma muidugi 15a.aga siis ma ei imesta kuna ma hakkasin treenima kuskil 8-10kuud tagasi tõsiselt.Algtulemus ei olnud rinnalt isegi 40kg,praegu 95kg.nii et ise arvan et pole paha.ennem polnud põhimõtteliselt üldse treening kogemust.
maza
Memberja mis trenne oled enne teinud ja kaua oled jõusaalis käinud?
maza
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma näen küll ta pilte.väga hea kehaehitus minu meelest.Palju ka jõu näitajad on?(kükk, rinnalt surumine,tõmme)maza
Memberpeale jõusaali aeroobset trenni m6tled sa selle all,et sõita trena?ööri või jooksurada vms?
maza
MemberTere! Ma oleks ka sellest kavast huvitatud ja, kui tüli ei tee siis äkki saaks ka mulle selle kava palun saata.Trenni teen 4x nädalas.Maili aadress on tactaster@hot.ee
maza
Memberca 6 kuud kokku käinud ja 4x nädalas
maza
MemberVäga hea.
Edu!
maza
Memberjõu ja lihaste ja keha väljanägemise pärast ikka,rohkem sellepärast ka,et kunagi tahaks ka võistlustele jõuda.
maza
Membermnjah njah ma vist kokku 3 kuud käind jõusaalis.
kaal:kuskil 76-78kg
vanus:15
surun:80
maza
Member
maza
MemberArvan et Ronnie või Jay.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maza
Memberto OldMan:vaata ma ei tea kuidas ta mõjub seljale vms aga jõusaalis olid võrkpallurid kes tegid seda koos võrkpalli treeneri juhatusel ja loomulikult ei teinud nad seda suurte raskustega.
maza
Membervõrkpallurid teevad kang turjal hüppeid mis arendab hüppevõimet.
maza
Membernojah ma võtsin enda jaoks kõige odavam,kuna ma 15a.ja mulle maksab aind 200eek kuu ja käin 4x nädalas aga suurtele oli vist jah 300eek vms.
AutorPostitused