maza
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maza
MemberTriitseps ja seljalihased on siis nagu põhiline faktor surumisel v?
maza
Member3-4 nädala tagant vahetan kava…?Ma arvan et ikka 1-3 kuu tagant tleks umbes kava vahetada.
maza
Member6 kordust. 2 seeriat
maza
MemberEga sa ei saa ju koguaeg ainult jõukava teha,vahelduseks peab m6nda teist kava ka tgma.Nagu n2iteks massi kava v6i reljeefsust kus on 12-20seeriat.Või ma valetan?
maza
Memberkuid ma hakkasin nyyd ka seda no1 v6tma peale 11kuud puhtalt tgmist.Etsee peaks ka ikka v2he aitama ju eks?
maza
Member@OldMan-ehk seletad selle viimase lause lahti uuesti kui saad.
maza
MemberAga palju seal beef jerkys ka valku on?
maza
Member15a.Mai jõusaalis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maza
Member@theONE1-Aga jäi üksasi arusaamatuks,et kui trenni teed ja kehakaal tõuseb.Kudaviisi see siis vale treening on?Mul ta ka muidugi paari 3-me kuu jooksul pole tõusnud kui olen treeninud.Aga varem tõusis ja küllap hakkab varsti jälle…
maza
MemberEi usu,et see nüüd kuidagi jõudu mõjutab,kuid parem on teha peenema toruga.(pean silmas sellist paksust nagu on surumiskangil)
maza
MemberColeman alustas 27a??? mnjah ma mõtlesin et mingi 13a-15a….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maza
Memberaga siis v6ib olla ka ju ületreeningu võimalus…
maza
Memberei maha päris ei müü,kui j6ukasse ei saa minna siis saab v2hemalt kodus midagi teha.aga ok aitäh vastuste eest.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maza
MemberSest mul on niivõrd suur trenni vajadus jõu ja lihase järgi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Kuigi teen ka 4x nädalas jõusaali.maza
Membernojah,aga kas soovitate siis enne magaminekut teha nö rohkem naiteks 3×8-12 v6i 4×8-12 vms?Algaja ei ytleks enda kohta p2ris,sest ca10 kuud rauda katsund ja rinnalt 97.5kg.enda jaoks pole paha tulemus.
-
AutorPostitused