Skip to main content

mayhem

Forum Replies Created

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Jõusaalid Tartus #289228
    mayhem
    Member

Tundub, et teen otsuse EMÜ kasuks. Päris lähedal ja hind mõistliks – 21€ päevase eest ja kestab kl 16-ni välja.

in reply to: Jõusaalid Tartus #275580
    mayhem
    Member

Mul oli täpselt sama teema, läksin MTÜ TÜ Akadeemilisse Spordiklubisse Peep Pälli alla jõutõstmisse! Kuumaks üliõpilasele 300.-. Trennid on E,K,R.

Täna sai esimene trenn ka seal tehtud ja olen väga rahul. Olemas on kükipuurid, surumispingid, tõstenurk ja hea valik hantleid. Teisel korrusel on masinad ka, lisaharjutusteks…

Mida õpid muidu?

Mis kellaaegadel need trennid muidu on ja kas seal on “vaba voli” või peab tegema, mida rühm? Või kuidas tüüpiline trenn välja näeb?

Tundub, et valik on Pälli ja tolle TÜ vana jõusaali vahel.

Õpin füsioteraapiat muidu.

in reply to: 85kg rinnalt #262480
    mayhem
    Member

Suurendagem kõik oma e-peenist siis!

Ma surusin 9-aastaselt 180

in reply to: HIT artikkel #262478
    mayhem
    Member

Ise tegelenud HIIT’iga pisut teisel kujul, kui artiklis mainitud – 20 sek all out sprint, minut puhkust, korrata 6-8 korda. Vot kui seda esimest korda tegin, oli võimas tunne, midagi nii rasket polnud ma elus teinud. Hingamine ja pulss olid oluliselt kiirendatud veel pool tundi peale trenni lõpetamist.

Aga jah, kindlasti tasuks HIIT’i kõrval traditsioonilist LIT’i teha, eriti ülekaalulistel ja nõrga südamega inimestel. Lisaks peaks ära mainima, et kui teha HIIT’i nii nagu mina tegin, tuleb ületreenimisega ette vaadata, see on jalgadele päris koormav.

Keda rohkem huvitab HIIT, siis paar kasulikku artiklit:

http://weight-loss.fitness.com/weight-loss…guide-hitt.html

http://scoobysworkshop.com/simplemachinesf…ning-faq-12471/

in reply to: Tarbija 24 artikkel kreatiini ja valgu mõjust neerudele #262422
    mayhem
    Member

Ise panen 50g dekstroosi, 25g valku ja 5g kreatiini peale igat trenni. Teinekord on enesetunde järgnevaks pooleks tunniks või nii kehvaks muutnud, tavaliselt probla pole. (arvan, et asi on suhkrus eelkõige) Kreatiin koormab küll kõhtu, ka muul ajal, kuigi võtan vaid 5g päevas. Alaseljas või neerude kohal küll midagi ei tunne, nagu artikkel väidab. Pigem lihtsalt nagu kerge kõhugripp.

in reply to: Kodujuust #262421
    mayhem
    Member

Njah, võib ära segada selle kodujuustu ilusti ja ei sega enam see vesi.

in reply to: Kodujuust #262407
    mayhem
    Member

Mingi osa valku ehk saad sealt, aga üpris kindlalt on see valdavalt vesi. Ise valan tavaliselt vee kodujuustust/kohupiima pakist kraanikaussi, kuidagi nilbevõitu.

Autor
    Postitused
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)