maximus89
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maximus89
MemberSee kava pole mõeldud igapäevaseks tegemiseks, nad tegid seda lihtsalt paar korda, et progressi paremini hinnata, see oli nagu test.
maximus89
MemberÜldist vormi ta parandab kindlasti, aga lihasmassi sellega ei tule.Raskus on liiga väike, kordused liiga suured.
maximus89
MemberKahtlen, et sellega sul erilist lihasmassi tulema hakkab.
maximus89
MemberCmon, 14-aastasel ei olegi nii suurt lihasmassi, et sealt mingid ebaproportsionaalsused välja saaksid tulla
maximus89
MemberEga lihasele osaks saav koormus ei olene sellest, mitu harjutust sa teed ja kaua sa seal jõusaalis viibid.Peale korralikku koormust ei oleks su lihased võimalised enam selliseks täiendavaks pingutuseks.Sa vaheta omal isoleerivad harjutused baasharjutuste vastu, intensiivsuseks 85% 1rep maxist.
maximus89
MemberEnne selliste rumalate küsimuste küsimist võiks ennem siin foorumis eelnevaid poste lugeda ja otsingut kasutada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maximus89
MemberMa kardan, et peale sauna sa oled nii loid, et trennist ei tule midagi välja.
maximus89
MemberStaatilised venitused on pigem lõdvestava toimega ning vähendavad soorituse efektiivsust.Dünaamilised venitused aga peaksid pigem kasuks tulema.
maximus89
MemberLiiga lai haare nussib õlaliigesed ära
maximus89
MemberUuh, siis on seal ruumi küll ja küll, ma tavaliselt üle 6 lusikatäie (30 grammi) suhkrut üldse ei panegi šheigi sisse, läheb talumatult magusaks muidu.
maximus89
MemberMidagi sellist, mis sisaldaks keskmiselt valku ja palju süsivesikuid ning minimaalselt rasva.Suur kogus rasvu ja süsivesikuid koos pole massilisaja vaid rasvalisaja.(Liht)süsivesikud viivad insuliinitaseme kõrgeks ning insuliin teatavasti transpordib toitaineid keharakkudesse, mis te arvate kuhu tal see suur kogus rasva viia on, mis koos nende süsivesikutega tuli? Lihased on vale vastus.
…ahjaa, tõenäoliselt oleks palju valku/palju rasva samuti hea massilisaja, ehk siis looma- või sealiha näiteks.
maximus89
MemberIlmselt ma pean siis kakao kasuks otsustama, aga minu jaoks tume ala on fruktoosi metabolism.Lauasuhkur, mida ma olen siiani alati omal sheigi sisse pannud, annab ju 50% fruktoosi, kui ta molekul ära lõhutakse kehas.Mida see fruktoos edasi teeb, kui kaua aega läheb, et maks ta glükogeeniks muudaks ja kui palju sellest muudetakse triglütseriidideks?
maximus89
MemberÄkki proovid etteasteid kang turjal.Pole küll päris kükk, aga alaselga ei koorma ja võtab läbi küll.Raskus on selle puhul samuti väiksem, kui tavalise küki puhul.Kasvuhormooni ja testosterooni tõstavad kõik sellised harjutused, kus töötab kaasa suur osa keha lihasmassist ning mis on tehtud piisavalt suure raskusega.
maximus89
MemberMa tean mida mõeldud on, see on ühe spetsiaalse masina peal, igas jõusaalis sellist üldse polegi.Selline püstine masin, seisad sinna, paned jala mingi jaluse sisse ja hakkad jalga taha sirutama.Üsna tõenäoliselt on seda mõeldud.Mõtetu harjutus, parem teha kükki ja väljaasteid.