maximus89
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maximus89
Memberkaalualandusdieedil peaks siis vähem rasvu ja süsivesikuid sööma, kuid ikka samapalju valke.
maximus89
MemberBiitsepsitele küünarvarte kõverdamist tehes, teeb käsivart küll, aga randme treenimiseks on vist mingid spets harjutused nagu näiteks gripperid.Kui treenida ilusa keha nimel pole vast eriti oluline, et oleks tugev ranne ja jäme käsivars, aga näiteks käe surumisel on see väga oluline.Kui võtta proportsionaalselt siis käsivars ja ranne saavad ikka palju vähem vatti ntx küünarvarte kõverdamist tehes.
maximus89
MemberPole sul vaja mingeid lisandeid, sellises vanuses pealegi ei soovitata midagi muud peale valgupulbri süüa.Ja kui sa oled veel kerge ja mitte eriti lihastes saad sa oma valgukoguse vabalt tavatoidust kätte.Valku peaks võtma iga keha kilogrammi kohta 2grammi päevas ja ma arvan, et selle saad sa tavatoidust ka kätte.Kreatiini pole mõtet nii algajal võtta ja kui ma õigesti mäletan ei soovitata seda üldse alla 18 aastastel võtta.
maximus89
MemberKes käseb kas põhisedusega keelatud vä dry.gif laugh.gifMina teen ühel päeval ja areng on olemas. wink.gif
khm ma ütlesin, et tavaliselt tehakse, et nagu peaaegu kõigis treeningkavades on need eraldi päevadel, isegi seal esilehel ott kiivikase kavas edasijõudnutele.Kõhuga on teine lugu, see on iga päev või üle päeva.Mingit käskimist pole ma poole sõnagagi maininud.
maximus89
Membersee jääks nii kole, kui õlavars on laiem, kui säär
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maximus89
Memberega noorelt tavaliselt suurt rinnalihast ei saa, ma olen 16 ja alles nüüd hakkas rinnalihas ka korralikult kasvama, kuigi eks see oleneb ka inimesest.
maximus89
Membertriitsepsit ja biitsepsit tehakse tavaliselt eraldi päevadel
maximus89
Memberlihasmassi tegemiseks peaks ikka normaalse kava leidma, sellise kavaga tuleb seda üldkehalist treeningut küll aga…lihasmassi eriti mitte, jõudu saab ka kui teha suurte raskustega ja väikeste kordustega.
maximus89
Memberhahah ma surun alles praegu 16 aastaselt nii palju.Möödunud sajandi algusaastatel oli ka selliseid imemehi nagu Arthur Saxon, kelle rekordeid pole siiani purustatud ja tol ajal polnud ju mingeid toidulisandeid, steroide või isegi õiget treenimist.Äkki sellest poisist saab ka mõni selline imemees.
maximus89
Membermõnel inimesel lihas kasvabki väga raskesti, sellise inimese kehatüüp on ektomorf ja lihastes on ülekaalus aeglased lihaskiud mis vajavad kasvamiseks väga suurt stiimulit (ehk siis üle 15 korduse) ja ka sel juhul kasvavad väga raskelt, sellised inimesed on väga vastupidavad ja kõhnad ja nemad ei saagi omale kunagi suurt lihastes keha vaid nemad hiilgavad pikamaajooksudes.Kui lihas ikka ei kasva siis järelikult on selline keha lihtsalt.Aga jah muul juhul õige toitumine, vaheldus, õige puhkamine ja õige treening mis juba eelpool välja toodi.
maximus89
Memberväga head harjutused seal, poleks paljude peale tulnudki ise.
maximus89
Membermis sul sis õieti plaanis on?tugevaks saada, lihasmassi kasvatada või kaalus alla võtta, need on kõik erinevad asjad.
maximus89
Memberselline harjutus mis treenib vaid üht lihast
maximus89
Membereks ta vist oleneb natuke kehast ja geenidest, kuidas on lihased kinnitunud ja kui kaugele ja ka liigeste ehitusest.Ma olen märganud et mõnel vennal ripub käsi lihtsalt sirgelt alla, teisel jälle on lihaskiud pikemad ja kaugemale kinnitunud ja käsi hoiab pidevalt mingi nurga all.mingilt psühholoogilt ma kunagi kuulsin ka, et kui tüdrukutel jõuab murdeiga kätte väga varakult ja nad on pikemad kui nende eakaaslased ja neil on suuremad rinnad, siis nad alateadlikult tõmbavad selga küüru ja rinda tahapoole, seega õlgu ettepoole ja see võib mõjutada rühti tulevases eas.ma olen seda ise märganud ka.
maximus89
Memberpaljud on siin kurtnud et peale kava vahetust on algul valus.eriti kui on tehtud pidevalt ühte ja sama kava ja siis äkitselt uus ette võetud
??:”> -
AutorPostitused