maximus89
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maximus89
Membertäitsa normaalne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maximus89
MemberKas südame hüpertroofia on kahjulik või kasulik või neutraalne?Ma kujutan ette, et suur süda on ikka võimsam või mis?
Kas see on tõsi, et jõusaalis suureneb südamelihas, aga klapid mitte?
maximus89
MemberMa ei usu, et see tänapäeva teadus ikka 20ndates kinni on.Pigem ajab see professor s***a ja ajab odavat kuulsust taga.Seal artiklis oli ka palju vasturääkivusi.Correct me if I’m wrong.
maximus89
Membernojah, aga ma ei saa kooli tõttu kaks korda päevas küll trenni teha
maximus89
Memberno öelda võiks ikkagi mis see teeb
maximus89
MemberSellises vanuses on veel liigesed nõrgad.Kui mina alustasin 13 aastaselt jõusaaliga olid mul varsti õla, põlve ja randmeliigesed valusad ja see probleem on ka paljudel teistel olnud.Sa peaksid algul baasharjutusi (kükid, rinnalt surumine) vältima omaenda tervise huvides ja tegema näiteks masinatel isoleeritud harjutusi, mis koormavad liigeseid vähem.Vana kooli treenerid räägivad ka, et see paneb kasvu kinni aga tõele see küll ei vasta, pigem on vastupidi.
maximus89
MemberValgud koosnevadki ju ainult aminohapetest.Valgulisandi mõte on lihtsalt see, et seal on need optimaalses vahekorras.
maximus89
MemberMina küll käin naiste pärast.Tahaks teada, kui paljud mehed käiksid jõusaalis kui naisi maailmas poleks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maximus89
MemberSee oleks küll tohutu ümberprogrammeerimine, ma ei usu et keegi viitsiks seda teha…
maximus89
MemberSeda sa küsisid siin juba ennem.Pane google otsingusse anaerobic vs aerobic, siis tuleb üks hea leht, kus on kirjutatud nendest mõlemast nii füsioloogilisel tasandil, kui ka harjutuste ja treeningmeetodite tasandil.
maximus89
MemberKui alustada raskemast, siis need esimesed rasked teed sa alati kvaliteetselt, kui need aga lõppu jätta siis võib väsimus suur olla ja sooritamise kvaliteet väiksem.Kui sa alustad aga kergemast siis algul need esimesed lahmid õige tehnikaga, aga vaikselt hakkab väsimus tulema ja tehnika halvenema.Ühesõnaga alustada suuremast on ilmselt mõtekam.
Seda siis jõu tegemisel, vastupidavuse tegemise korral peaks just vastupidi tegema.
maximus89
MemberMa ei mõtle, et nagu üldse mitte rasva tarbida, aga minimaalsetes kogustes, umbes 50g
päevas ja sel juhul parem küllastumata rasvhappeid mitte küllastunud.Et asi kriitiliseks ei läheks, siis keha muudab üleliigsed süsivesikud ja valgud ise rasvadeks, aga see on pikemaajalisem protsess.Pealegi 1g rasva on 9kalorit, aga süsivesikud ja valgud ainult 4cal.Inimene, kes sellest teadlik pole võib kogematta tarbida rasva liiga palju.
maximus89
MemberÜks soovitus oleks, et jaga oma toitumine nii, et süsivesikutest enamiku saad hommiku ja lõuna poole ja valkudest enamiku õhtul peale jõusaali.Süüa võib jah kohe peale jõusaali.Soovitaks ka sellist lehte: http://adsl2153.estpak.ee/dieet.php kus on dieedikalkulaator ja paljude toiduainete toitainesisaldus.Kindlasti hoia eemale rasvast ja üleliigsetest süsivesikutest ja valkudet, sest need muutuvad rasvaks, kui neid on liiga palju.Tervislikku toitumist ära lõpeta ka siis, kui need 10kg on kaotatud, sest muidu tulevad need kohe tagasi.Tervislik ja tasakaalustatud toitumine peab kestma elu lõpuni.Harjutuste kohta saad sa inffi siit samalt lehelt tööriistad->harjutustepank.
maximus89
MemberKokkuvõtteks võib öelda, et Atkinsi dieet on pettus ja inimese organism ei ole võimeline rasvu süsivesikuteks muutma.Ja kõige parem viis liigsetest kilodest lahti saada on neid üldse mitte tekitada
maximus89
MemberMa pole küll kuulnud, et inimese organism suudaks rasvu süsivesikuteks muuta.Selline protsess toimub taimedes, inimestes on see vastupidi.Kuigi siinkohal tahaks kuulda ka spetsialisti arvamust, sest ega mina ka selles nii kindel ei ole.
AutorPostitused