maximus89
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maximus89
MemberOleneb, mis kude sa mõtled? Lihastes kindalsti mitte, sest lihaserakud ei paljune ja seega ei saa nendes kasvajat tekkida.Kusjuures lihaskoes on küll täheldatud hyperplaasiat
maximus89
MemberMis nipiga sa suhkrut verre saad?Ma vaatan, et sa pole vist veresuhkrust midagi kuulnud
maximus89
MemberEi ma teen soojendust ja venitusi ka mingi 20min kokku, seega 6 harjutust teen ma tunni ajaga umbes
maximus89
MemberHea töö, keegi leidis 3 kuud vana teema üles
maximus89
MemberSuhkruid küll täielikult söögist välja ei tohiks jätta, vere suhkrusisaldus langeb liiga madalale ja siis ei jäksa sa enam üldse midagi teha ja aju tegevus väheneb.Mingi kogus suhrkut peab veres olema, see piir oli vist mingi 60 mg/dl alla selle tekib hüpoglükeemia.
maximus89
MemberEks see pulsisagedus mingi 75% maksimaalsest ole.Ja ega need toitumissoovitused nii kardinaalselt erinevad ei ole, et seal ära eksida võiks.Sö vähem, kui sa tarbid ja tee trenni, küll siis tulemused ka tulevad.
maximus89
MemberLoodus andis mehele aju ja peenise, aga kahjuks mitte piisavalt verd, et neid mõlemaid toita
maximus89
Membertegelikult liha ja piima ei soovitata koos tarbida, sest lihas peituv raud pidi takistama piimas leiduva kaltsiumi imendumist
maximus89
Membersuuga
maximus89
Membertäitsa loogiline
maximus89
Memberaga äkki hoopis on see kcal seal kogu paki kohta, aga see süsivesikute arv seal on 100g kohta, ma küll ei tea palju nätsupakk kaalub aga alla 100g vist ikka
maximus89
MemberSai südamerabanduse
maximus89
MemberMeie Eesti karmil poliitikamaastikul jäävad ellu vaid tugevaimad
maximus89
Membervõidab võitja
maximus89
MemberIraan
AutorPostitused