maximus89
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maximus89
MemberKehamassil ja proportsionaalsel lihasmassil on väga suur vahe.
See on lihtsalt kehamass:
http://www.funfry.com/data/514/medium/Fat-Man-Picture001.jpg
See on proportsionaalne lihasmass:
maximus89
MemberEga need 10 lisakilo rasva arvelt tal nüüd südamehaigusi või liigesehaigusi küll ei tekita.Kuna ta nii vähe kaalub, siis on ta ilmselt kiire ainevahetusega ja kui vaja saaks ta sellest rasvast ka kergesti lahti.
Sumod koguvad kaalu kõige kiiremini ja nemad teevad seda nii, et söövad ainult 2 korda päevas, aga selle eest hästi palju.Peale esimest söögikorda hommiku ja lõuna vahel nad algul magavad, siis teevad ära oma trenni, mis keskendub peamiselt just suurematele lihasgruppidele ja siis õhtul enne magamaminekut söövad samuti end kurguni täis, sellise eluviisiga ei tohiks sul selle 10 lisakilo kogumine küll raskusi tekitada.
august 29, 2006 at 12:39 p.l. in reply to: Kanep ja trenn, kas nad v6iksid labi saada oma vahel!?! #89885maximus89
MemberPigem intelligentsus tingib kanepisuitsetamise, mitte vastupidi.Muidugi ei käi see enam kõigi tänapäevaste kanepisuitsetajate kohta, aga näiteks ma juhtusin lugema ühte uuringut, mis näitas, et USA’s paljud ülikooli professorid suitsetavad aegajalt kanepit.See on lihtsalt ajalooliselt nii olnud.
maximus89
MemberNo kui sa tahad teha lihtsalt kerget trenni, siis pole sul jah raskusi vaja, aga kui sa tahad proportsionaalset lihasmassi kasvatada, siis oma keha raskusega sa seda ei tee.
august 29, 2006 at 12:14 p.l. in reply to: Kanep ja trenn, kas nad v6iksid labi saada oma vahel!?! #89873maximus89
MemberMõnuaineid (ntx oopiumit või kanepit) on ajalooliselt tarbinud enamasti intelligendid ja haritlased, kes peale rasket vaimutööd otsisid lõõgastust, seega pole mõtet nendelt kanepivastastelt oodata, et nad erilised mõttehiiglased oleksid.Vanasti käisid asjad nii, et haritlased ja kõrgem seltskond tarbis oopiumit või kanepit ja siis töölised ja talupojad said oma lõõgastuse kätte viinapudelist.
august 28, 2006 at 10:58 p.l. in reply to: Kanep ja trenn, kas nad v6iksid labi saada oma vahel!?! #89823maximus89
MemberKohe naljakas vaadata seda inimeste rumalust ja harimatust.Kanep pole selline nagu enamik teisi mõnuaineid – see ei tekita bioloogilist sõltuvust, selle tegemisel ei pea doose suurendama.Muidugi kui palju teha tekib psühholoogiline sõltuvus, aga see on teine asi.See on mingi loll jutt, et algul kanep ja siis edasi kangemad ained – see on bullshit.Kanepit on kasutatud juba tuhandeid aastaid, see oli esimene taim mida inimene kasvatama hakkas ja seda mitmel põhjusel:
1)kanepiseemned jäävad oma toitainetesisalduselt alla vaid sojale
2)1 hektarist kanepipõllust saab sama palju tselluloosi (paberit), kui 4 hektarist metsast
3)kanepiõlil on sama kütteväärtus, mis maagaasil, seega see oleks heaks ja odavaks alternatiiviks naftale
4)kanepist saab toota plaste, mis on tugevamad, kui teras ent samas kaaluvad sama palju nagu plastmass
Kanepist pole saanud keegi siiani üledoosi, kanep pole põhjustanud otseselt ühegi inimese surma.Näiteks surmav kogus kannabinoide või THC’d on mitusada(!) korda suurem kui nikotiinil.Kanep keelustati esimesena USA’s 20. saj. alguses DuPont’i suurfirma (isegi president oli siis nende palgal) eestvedamisel.Kanepikiud oleks olnud suureks rivaaliks DuPont’i tollasele plastmassimonopolile ja oleks firma pankrotti viinud.70ndatel viidi läbi teste kanepi kahjulikkusest, kus inimahve praktiliselt lämmatati kanepisuitsuga ja pole siis ime, et tulemused kinnitasid selle kahjulikkust ajule.Sama kogus tubakasuitsu näiteks oleks need vaesed inimahvid kohe ära tapnud.Kanep sisaldab palju vähem tõrva ja minimaalselt nikotiini, seega see on kopsudele palju ohutum, kui tubakas.Inimesed räägivad kanepi kahjulikkusest, mis suuresti põhineb absurdsetel faktidel, katsetel mis ei kajasta sugugi tegelikku kasutamist ja tihti ka lihtsalt puhtal valel ja müütidel, aga ometi ei näe nad ohtu seal, kus see tegelikult on.Näiteks Hollandis, kus kanep on väikestes kogustes legaalseks tehtud, on vähenenud nii kopsuvähi juhtumite arv, kui ka tubaka tarbimine, rääkimata teistest narkootikumidest ja isegi kanepi tarbimine on seal vähenenud.See on nüüd igaühe enda asi, kas ta tahab seda uskuda või ta lihtsalt ignoreerib seda ja otsustab edasi elada silmaklappidega ja uskuda kõike seda mida valitsus meile ette söödab.
maximus89
Memberkardiot ma küll seal ei näe kuskil…peale selle lühiajalise soojenduse.Kas poleks lihtsam võtta kohe esilehelt näidiskava?Ma ka algul arvasin, et ma ei vaja teiste nõuandeid ja panen ise oma kava kokku, aga õnneks ma avastasin õigel ajal, et see viib ületreeninguni ning otsustasin võtta esilehelt lihtsalt selle viieks jaotatud kava ja siiani mõjub paremini, kui eelmine.
maximus89
MemberOlen väike kulturist,
kuid siiski mitte päris optimist.
Tean kui halb on ületreening
ning kui mõttetu on jalatreening.
Testosterooni, kortisooli
Viina, õlut, metanooli
Veeni süstin kõiki aineid märgi,
kui saan suureks jätan järgi
august 27, 2006 at 3:48 p.l. in reply to: Kanep ja trenn, kas nad v6iksid labi saada oma vahel!?! #89685maximus89
MemberKanepi kahjulikkus on üldse suureks puhutud mull, see on näiteks palju ohutum, kui tubakas.Ainuke halb mõju mida see trennile võib avaldada, on sama nagu tubakal – kahjustab kopse, kuna sisaldab siiski tõrva (siiski vähem, kui tubakas).Aga, kui sul siiski seda nii palju vaja on, siis vb varsti sa ei oskagi enam ilma selleta ja tekib psühholoogiline sõltuvus.Mina kasutan kanepit ainult suure häda korral, mingi korra kuus või vähemgi ja siis ma kas söön seda või tõmban läbi vesipiibu.
Vb vähendab see ka testosterooni taset, aga siin ma ootaks siiski spetsialisti arvamust.
maximus89
MemberKas minu luuletus ikka osaleb?
maximus89
Memberpoksikott peaks olema hea kodune aeroobne
maximus89
Memberväga hea ……… oma looming või on neid veel kusagil ???omalooming
maximus89
Memberwikipediast
maximus89
MemberKuna enamasti on vasak pool nõrgem (va. vasakukäelistel), siis saab vasak pool suurema koormuse ja kasvab rohkem.Aga kuna jõud areneb nendel võrdselt, siis on parem käsi väiksem kuid tugevam.Tihti on see ka vastupidi, see on juba sünnipärane n. vasakukäelistel või -jalgsetel.Ehk aitaks see, kui suuremale käele teha vähem kordusi suuremate raskustega või teha ainult selliseid harjutusi, kus mõlemad pooled saavad võrdse koormuse.Ühe poole koormuse suurendamine võib hoopis vastupidist põhjustada.
-
AutorPostitused