maximus89
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maximus89
MemberÜks võimalus supersette on veel selline, et teha üks isoleeriv harjutus, näiteks rinnale masinal ja kohe järgi rinnalt surumine.Isoleeriv kurnab rinna ära ja seega ei ole raskused nii suured, kuid selle eest kasutatakse palju vähem teisejärgulisi lihaseid.Selline pre-exhaust süsteem hoiab ära sellise situatsiooni kus rinnalt surudes triitseps on omadega läbi, aga rind pole veel õieti trenni saanudki.
maximus89
MemberKuna sa mainisid, et tekitas südameprobleeme siis soovitaks ikkagi ennem selle asja korda ajada.Kui jõusaalis käimisele ei pidanud süda vastu, siis miks sa arvad et sellisele kodusele treeningule ta vastu peab?Ja ma arvan et enne seda kodust treeningut pole isegi võimalust korralikult soojendust teha.Ühesõnaga ennem ikkagi arsti juurde ja rohkem aeroobset, samahästi võib see süda ka kodus kätekõverduste ajal üles öelda.
maximus89
Memberissanda loomaaed on kirju, võid mürki võtta et leidub küllaga friike, kellele ka sellised “naised” meeldivad.Kusjuures paljudel naiskulturistidel on oma koduleheküljed, kus raha eest saab vaadata alastipilte või videosid, sellega teenivad nad raha steroidide jaoks ning vaatajaid ikka leidub.
maximus89
MemberSiiski, ingliskeelsed spordialased terminid ja väljendid pole just iga algaja sõnavaras ja ka sõnastikust ei leia paljusid
maximus89
MemberTekkis siis küsimus kumba tüüpi superseeria oleks parem lihasmassi kasvatamise eesmärgil:
1)selline, kus algul tehakse isoleeriv harjutus ja siis baasharjutus samale lihasgrupile
2)selline, kus algul tehakse baasharjutus ja siis isoleeriv samale lihasgrupile
Või siis üldse agonist/antagonist tüüpi?
maximus89
Memberräägitakse, et on
maximus89
MemberRind – 16
Lailihas – 4
Trapets – 4
Alaselg – 4
Õlg – 12
Triitseps – 8
Biitseps – 8
Jala esiosa – 8
Jala tagaosa – 8
Säär – 8
Kõht – 12
Käsivars – 3
Kui ma midagi äkki valesti teen, siis keegi hea inimene võiks mu õigele teele juhatada.Eesmärgiks pole mitte kulturisti keha vaid rohkem selline meesmodelli keha.
maximus89
MemberMina teen õlga peale seljatrenni mingi 2 harjutust ainult, aga õlg on juba proportsionaalselt suurem kui teised lihased ja kindlasti mu kõige tugevam koht.Võibolla on asi individuaalne, sest igaühel on osad lihased kergemini arendatavad, kui teised, aga võibolla on asi tõesti selles et ma seda nii vähe teen?
maximus89
MemberPole nagu mainitud mis siis eesmärgiks on.Muidugi on see tervisele hea, kuid ära unusta jõusaalipäevadel ka väike aeroobne 5min soojendus ennem teha.
maximus89
MemberAga keefir ja pett?Need ei sisalda ju laktoosi, kas need on siis ka kahjulikud nagu piim?Tegelikult see pani mõtlema küll, et loomad joovad ju piima ainult elu algetapil, inimesed aga terve elu.Ja kas selle kohta oleks äkki mujal ka mingit artiklit, et inimene ei omasta pastöriseeritud piimast kaltsiumi?Pastöriseerimine on ju põhimõtteliselt kuumutamine, see ei muuda piima keemilist koostist oluliselt, muidugi see hävitab ka piimas vajalikud ensüümid, aga kuna inimkeha suudab neid ka ise toota, siis polegi vaja neid toidust saada.Ja pealegi USAs on teised pastöriseerimise standardid, kui Euroopas – hävitavad küll 100% kõik kahjulikud bakterid, aga ka palju seda mida poleks vaja hävitada.Euroopas seevastu kuumutatakse piim kõrgema temperatuurini, kuid kõigest kaheks sekundiks.Ma ei tea kuidas Eesti piimadega lood on, aga meie piimad on vist veel enamuses USA moodi pastöriseeritud, kõrgpastöriseeritud piima siin vist veel ei ole.
aga eks see tõde ole ilmselt seal vahepeal, nagu ka paljude teiste asjadega siin ilmas.
maximus89
MemberSamuti tuleks õhtul piirata rasvade ja süsivesikute tarbimist, õhtul sama söök mis lõunal küll eriti hea mõte ei ole.Hommikuti tuleks süüa rohkem süsivesikuid ja õhtul piirduda pigem valkudega.
maximus89
MemberEga ise eriti aru ei saagi, et sa arened, seda peavad teised sulle ütlema.
maximus89
Memberenamasti ongi rind peale puhkust, esimese trennina nädalas
maximus89
Membersuur rinnalihas on palju ilusam, kui suured käed:
vs.
maximus89
MemberÕiged mehed teevad vabade raskustega, masinad on naistele.
-
AutorPostitused