maximus89
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maximus89
MemberSaatuse irooniana elas seesama Robert Atkins natuke enne oma surma üle infarkti.Samuti oli ta surma hetkel ülekaaluline (116kg)
maximus89
Memberpane siis mõni pilt oma masiivsetest kätest … sooviks ka näha ….. ja see et cm kuus kasvab käsivars ei ütle ka eriti midagi ….. ütle palju praegu on …. ja palju oli trenni alguses ja kaua sellest möödas on ….. see annab mingisuguse ülevaate …. aga see selleks ….. pikaks ajaks ära ikka käsi treenist välja jäta …. võid teha kergemalt käsi …. aga jahh … ikkagi sooviks su mega käsi näha …Ma arvan, et eelnevad postitused panid su juba paika
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga siiski ma võin öelda, et neli kuud tagasi oli 34cm ja nüüd on 37cm, võibolla suurtele meestele ei tundu see palju, aga minu pikkuse/vanuse/kaalu juures on see palju + see on kõik kuiv lihas, mitte rasv, rasvaprotsent nimelt 9%Ega midagi ei juhtu, aga maru vahvam oleks hoopis kui treeniksid käsi edasi. Suured käed on ju ainult plussiks.Tänapäevastel kulturistidel on jah kõigil suured käed, aga minu iidoliks on siiski Frank Zane, kellel olid suht väikesed käed.Minu arust on tal ideaalsed proportsioonid, mis on ka minu eesmärgiks.Pealegi suured käed ei mahu pluusi varrukasse ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maximus89
MemberKaua sa oled näiteks esimesel päeval jõusaalis?5 tundi?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 24, 2006 at 9:34 p.l. in reply to: Mida ja kui palju teha enda vanuse ja kaalu kohta? #96234maximus89
MemberNo järelikult oled sa siuke vend, kes on algul kõhna ja lühike, hiljem kasvab mingi 190cm pikkuseks, aga kõhnaks jääd sa ilmselt ikkagi.Su kehatüüp on ektomorf ja ilmselt sul pole erilist lootust suuri lihaseid omandada, kuigi tõenäoliselt on sul geneetilised eeldused vastupidavusaladega tegelemiseks.Ära unusta, et maailma tippmaratoonarid on ka kõhnad ja lühikesed.
maximus89
MemberKuna jalalihased on suht suured lihased, siis põletavad nad rasva palju ja seega suurte jalalihastega inimestel on kergem kaalu langetada.Aga siiski, kas jalgade mittetreenimine pärsib kuidagi ka ülakeha arengut?Äkki hoopis siis saab organism keskenduda rohkem ülakeha ehitamisele?
maximus89
MemberMa arvan, et ma pole ainuke kes sellest midagi kuulnud pole, ma pakun et 99,9% Eesti elanikkonnast pole sellest midagi kuulnud.
maximus89
Membermuidugi parandavad, muidugi osta
maximus89
MemberMa olen kuulnud, et peenise pikkus peab moodustama vähemalt 10% kehapikkusest ja rinnalt surumise number kilodes peab olema suurem kui IQ number, et mehe mõõt välja anda.
maximus89
Memberkas ka aeroobset teed ja enne trenni soojendust või asud kohe asja kallale?
maximus89
MemberMingi üks harjutus lihasgrupile, palju seeriaid ja lõpus staatiliselt kangi hoida 30 sekundit?Sellist kava harrastati 30ndatel.
maximus89
Memberhttp://www.bodybuilding.com/fun/core9.htm kelle ingliskeel on piisavalt hea võiksid selle läbi lugeda, kui see tõsi on siis muutub kindlasti paljude ettekujutus treenimisest.
maximus89
Memberpre-exhaust seeriad, kus ennem tehakse ära isoleeriv harjutus ja siis baasharjutus pidavat efektiivsed olema, ise teen algul rinnale pec-deck masinal ära isoleeriva harjutuse ja siis otsa kohe rinnalt surumise ja tõesti lihase tunnetus on palju parem kui niisama rinnalt surumisel ja ära kurnab samuti rohkem, kui tavaline surumine.
maximus89
MemberNo esimeseks tuleks teha need lihased millele sa tahaksid rohkem rõhku pöörata ja kõhulihased jäetakse tavaliselt lõppu.
maximus89
MemberSeal artikli lõpus on mainitud, et naised tehke omale teene ja sööge iga toidukorraga vähemalt 30g loomset valku.Samuti on seal soovitatud 4-5 toidukorda päevas, seega naistele kokku mingi 150g valku päevas?Isegi paljudele meestele oleks see liiast.Mida need neerud ja maks veel pärast teeksid, kui mingi 50kg kaaluv naine sööks 150g valku päevas?Tavalisele inimesele piisab ka 1gramm valku iga keha kilogrammi kohta!
maximus89
MemberÄra muretse, sa pole üksi, rind on paljudel probleemne lihas.Sa võiksid ju alati katsetada ekstreemsemaid lähenemisi nagu superseeriad, aga paljud ei saagi oma rinda selliseks nagu tahavad just geenide tõttu.Lisaks küsiks veel kui vana sa oled?Mõndadel inimestel ei hakkagi rinnalihas kasvama enne 20ndat eluaastat või nii.Ka ei saa sa rinna arengut mõõta jõu kasvuga, rinnalt surumisel on ka paljud teised lihsed töös ja sageli on just triitseps või õlg see mis alla annab, parem mõõda ära oma rinnaümbermõõt iga kuu järel või veel parem tee pilt ka ja siis saad alles võrrelda, kas toimub areng või mitte.
-
AutorPostitused