maximus89
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maximus89
Memberviimasel ajal soovitatakse 30 kraadi
maximus89
MemberSeedimine algab suust. Kui suus ei närita korralikult toit ära,siis see pidavat roiskuma minema
??:”>
Vabandan,kui eksin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Süsivesikute imendumine algab jah juba suust, süljes sisalduva ensüümi amülaasi toimel.Aga noh õige kulturist väldib mõtetuid süsivesikuid.
maximus89
Memberhttp://www.precisiontraining.com/ebook.cfm?source=BBcom lugege ise ja mõelge, kas on mõtet kaasa minna iga uue ja “revolutsioonilise” leiutisega.Pealegi, kui seal lõpus küsitakse su krediitkaarti.Staatilist kontraktsiooni kasutati juba 60ndatel, misjärel see vajus unustusse, et nüüd 21. sajandil taas avastatud saada.Muidugi sellise treeninguga saab hea pumba efekti ja tundub nagu oleks see läinud asja ette, aga loogiliselt mõeldes inimese lihased ei ole mõeldud selliseks asjaks.See et sa järgmine kord jõuad hoida mingi 30% suuremat raskust tuleb ilmselt millestki muust, kui lihaste arengust.
maximus89
MemberKui sa teed seda sama liigutust ilma kangita ja proovid kuhu maani su käed lähevad, siis on tunda, et peale lõuga peab pingutama, et käsi rinnani tõmmata ja õlgades on kerge surve.Seega käte loomuliku funktsiooni seisukohalt oleks ilmselt parem lasta lõuani, sest see on neile palju loomulikum liigutus, kui rinnani laskmine, mis on kahjulik õlgadele.
maximus89
MemberSee pannakse sinna nii, et algul sealt tagant lastakse sisse ja siis pannakse tagumine osa kinni.Sellepärast ongi hambapastatuubidel taga selline nagu natuke rulli keeratud osa.Aga mind ennast painab selline küsimus, et kuidas nad selle vee torudes voolama panevad?Ja veel surve all?Et ma saan aru kui see vesi oleks kõik kuskil kõrgel üleval tünnis ja siis kui kraan lahti keerata, siis see nagu voolab sealt alla ja surve all, või siis kui teisest otsast mingi võimas pump nagu imeb seda, aga kuidas ta tegelikult meie kraanideni jõuab ja just õigel ajal, kui ma kraani lahti keeran?
maximus89
MemberVäga ilus nimi sai pandud peaks mainima…
maximus89
MemberPeaks olema küll normaalne, igaühel on kõhulihased erinevad.
maximus89
MemberHardstyle ja D’n’B pidudel, trance jõusaalis ja õhtuti House, Reggae või Rock
maximus89
MemberAlati, kui ma vaatan pilte massiperioodil kulturistidest, kaob mul tahtmine ise kulturistiks saada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Miks ei võiks kulturistid alati välja näha sellised nagu võistlustel
??:”> Ei ärge vastake sellele, ma tean ise ka.maximus89
Member17, pikkus sama, kaal 80kg ja surusin viimati 100kg, aga jõud pole eesmärgiks.13-aastaselt ma ei teadnud mis see surumine ongi.
maximus89
MemberOskad mingeid harjutusi soovitada?Hüppekükk näiteks või siis selline harjutus kus hüppad kasti pealt maha ja siis niipea kui jalad maad puudutavad, hüppad kohe üles.Rohkem ei tea soovitada, pole selle ala sportlane.
maximus89
Memberei seda ei saagi kindlaks teha, võibolla ainult väga ligikaudselt kaaludes ja samuti ei olene lihasrakkude arvust see kui suureks su lihased kasvavad, vaid lihaskiudude tüübist.
maximus89
MemberNeid videosid vaadates oli jah näha, et bjj on üle nii karatest kui kung fu-st, samas karate oli jälle üle kung fu-st.Igatahes kung fu tundus kõige mõtetum.Kui ma muidugi neist õigesti aru sain, sest kogenematul silmal pole lihtne neid eristada.
maximus89
MemberNo ega jooksmisega hüppevõimet ei saa, samuti ei saa sa seda jõusaalis kükke tehes.Selleks on plüomeetrilised harjutused.
detsember 9, 2006 at 3:49 p.l. in reply to: Mitu korda nädalas käid jõusaalis ja kaua kulub aega trennile? #97741maximus89
MemberSee teema oleks küll paremini küsitluste foorumisse sobinud.4 korda ja 8 tundi nädalas
-
AutorPostitused