Skip to main content

maximus89

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 781 through 795 (of 994 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: venitamine #106234
    maximus89
    Member

Lihased jäävad lühikeseks, vigastused on sagedasemad, painduvuse kohta ma ei tea, aga ehk jääb painduvus ka halvemaks.

in reply to: Surumine! #106233
    maximus89
    Member

Haare võib ka liiga lai olla, nii hakkavad ka õlad valutama, aga see pole enam lihasvalu vaid liigestes juba.

in reply to: Joker.ee – Kommenteeri ja võida #105593
    maximus89
    Member

peaasi, et pumba efekt valesse kohta ei tule selliselt treenides.

in reply to: Mõõdud #105406
    maximus89
    Member

Miks nad pingul ei ole?Hommikul peeglist vaadates ma mõtlen, et vot selline ma tahaks koguaeg olla, kõhulihased paistavad ilusti välja, aga õhtuks kaovad nagu kuidagi ära.

in reply to: Kas selline toitumine ja treening sobib mulle??? #105405
    maximus89
    Member

161 cm pikkuse juures pole see 55kg midagi nii vähe, et luu ja nahk oleks.

in reply to: ebaühtlane rinnalihase areng :S #103577
    maximus89
    Member

No ikka saab küll valesti teha, enamikud on seal pingil liiga taga ja siis suruvad rohkem triitsepsiga, kui rinnaga.Igatahes tänan sind Milos Sarcev, tänu sinule sain ma oma tehnika korda!

in reply to: Kehatüüp / kehatüübid #101868
    maximus89
    Member

Ma polegi väitnud, et see on mingi teaduslik meetod selle määramiseks, see on kõige lihtsam ja käepärasem meetod, nagu ma ennem mainisin ja ma pole seda ka ise välja mõelnud, vaid see on bodybuilding.com-ist võetud.Endomorfiks ei tee sind su kaal, või see kui suur kõht sul ees on, pigem ikka ainevahtuse kiirus ja luustik.

in reply to: Supreme Fighting Challenge #101670
    maximus89
    Member

Jep huvitaks ka selline asi, aga täpsemalt kogu kava, kuidas te üldse treenite?Blogis on küll mõned nutused pildid rinnalt surumisest aga see on kõik, võiks nagu täpsemalt seal treeningu kohta olla, kui see saladus ei ole.

in reply to: Suu magus pärast treeningut? #101583
    maximus89
    Member

Äkki see on sellest, et higistamisega viiakse ka palju sooli kehast välja ja kui sa 3 tundi trennis oled, siis on soolade kadu suur ja siis sülg on magusa maitsega, sest seal on vähe soola järel

in reply to: Kehatüüp / kehatüübid #101582
    maximus89
    Member

Kõige lihtsam oli nii, et võtad pöidla ja keskmise sõrmega randme ümbert kinni ja kui sõrmed kokku ulatuvad täpselt, oled mesomorf, kui üksteise peale, siis ektomorf ja kui ei ulatu kokku, siis endomorf.Selle järgi ma olen ektomorfi poole kalduv mesomorf.

in reply to: Õlad #101051
    maximus89
    Member

Las koerad hauguvad, karavan pöörab ikka valele teele

in reply to: Biitseps #101049
    maximus89
    Member

Harjutust tuleb ka maksimaalse amplituudiga sooritada.

Nojah, see on iseenesestmõistetav

in reply to: Biitseps #101047
    maximus89
    Member

eit oled vä et piisav? naisele on see jah piisav käsi. mehele pole piisav ka siis veel kui 20 cm juurde panna! kunagi pole liiga palju

Üks asi on see, kui see on lihtsalt mass, seega illusioon jõust, mõnel 38cm õlavarrega vennal võib jõudu, skilli ja kiirust palju rohkem olla, kui mingil suurel kulturistil.Ahjaa ja selle venitamise all mõtlesin ma pigem enne, peale ja harjutuse vahepeal venitamist, mitte harjutuse ajal.Sellest on palju räägitud, et kui ei venita, siis lihaskiud jäävad lühikeseks.

in reply to: Biitseps #101039
    maximus89
    Member

Pead venitama rohkem, et lihaskiud pikemad oleksid.Võibolla aitavad ka isomeetrilised harjutused.

in reply to: Craig Titus-mis temaga seal tehaxe? #100920
    maximus89
    Member

Päris hale vaadata mis kulturistist alles jääb, kui ta enam steroide ei saa

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 781 through 795 (of 994 total)