maximus89
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maximus89
MemberLihased jäävad lühikeseks, vigastused on sagedasemad, painduvuse kohta ma ei tea, aga ehk jääb painduvus ka halvemaks.
maximus89
MemberHaare võib ka liiga lai olla, nii hakkavad ka õlad valutama, aga see pole enam lihasvalu vaid liigestes juba.
maximus89
Memberpeaasi, et pumba efekt valesse kohta ei tule selliselt treenides.
maximus89
MemberMiks nad pingul ei ole?Hommikul peeglist vaadates ma mõtlen, et vot selline ma tahaks koguaeg olla, kõhulihased paistavad ilusti välja, aga õhtuks kaovad nagu kuidagi ära.
maximus89
Member161 cm pikkuse juures pole see 55kg midagi nii vähe, et luu ja nahk oleks.
maximus89
MemberNo ikka saab küll valesti teha, enamikud on seal pingil liiga taga ja siis suruvad rohkem triitsepsiga, kui rinnaga.Igatahes tänan sind Milos Sarcev, tänu sinule sain ma oma tehnika korda!
maximus89
MemberMa polegi väitnud, et see on mingi teaduslik meetod selle määramiseks, see on kõige lihtsam ja käepärasem meetod, nagu ma ennem mainisin ja ma pole seda ka ise välja mõelnud, vaid see on bodybuilding.com-ist võetud.Endomorfiks ei tee sind su kaal, või see kui suur kõht sul ees on, pigem ikka ainevahtuse kiirus ja luustik.
maximus89
MemberJep huvitaks ka selline asi, aga täpsemalt kogu kava, kuidas te üldse treenite?Blogis on küll mõned nutused pildid rinnalt surumisest aga see on kõik, võiks nagu täpsemalt seal treeningu kohta olla, kui see saladus ei ole.
maximus89
MemberÄkki see on sellest, et higistamisega viiakse ka palju sooli kehast välja ja kui sa 3 tundi trennis oled, siis on soolade kadu suur ja siis sülg on magusa maitsega, sest seal on vähe soola järel
maximus89
MemberKõige lihtsam oli nii, et võtad pöidla ja keskmise sõrmega randme ümbert kinni ja kui sõrmed kokku ulatuvad täpselt, oled mesomorf, kui üksteise peale, siis ektomorf ja kui ei ulatu kokku, siis endomorf.Selle järgi ma olen ektomorfi poole kalduv mesomorf.
maximus89
MemberLas koerad hauguvad, karavan pöörab ikka valele teele
maximus89
MemberHarjutust tuleb ka maksimaalse amplituudiga sooritada.Nojah, see on iseenesestmõistetav
maximus89
Membereit oled vä et piisav? naisele on see jah piisav käsi. mehele pole piisav ka siis veel kui 20 cm juurde panna! kunagi pole liiga paljuÜks asi on see, kui see on lihtsalt mass, seega illusioon jõust, mõnel 38cm õlavarrega vennal võib jõudu, skilli ja kiirust palju rohkem olla, kui mingil suurel kulturistil.Ahjaa ja selle venitamise all mõtlesin ma pigem enne, peale ja harjutuse vahepeal venitamist, mitte harjutuse ajal.Sellest on palju räägitud, et kui ei venita, siis lihaskiud jäävad lühikeseks.
maximus89
MemberPead venitama rohkem, et lihaskiud pikemad oleksid.Võibolla aitavad ka isomeetrilised harjutused.