Skip to main content

maximus89

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 751 through 765 (of 994 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Crosstrainer #114210
    maximus89
    Member

http://www.nutristrategy.com/activitylist4.htm Crosstrainerit seal vist küll polnud, aga kasulik ikkagi teada.

in reply to: Küsimus #114209
    maximus89
    Member

Niiet sa teed siis 6 korda nädalas trenni?Kas sa oled kindel, et sa suudad hakata veel iga päev hommikul sõudma?Mina teeksin peale jõusaali ja aeroobse jätaksin üldse ära, kuna sa tõonäoliselt seal ragbi trennis teed ka suhteliselt palju aeroobset.Ja muidugi võiks sõudmise asemel alati ka joosta intervalle või siis kombineerida sõudmist erinevate harjutustega, et teed algul soojenduse, jooksed näiteks natuke, siis võtad kangi kätte ja teed mingeid ragbi-spetsiifilisi harjutusi sellega, siis sõuad ja siis teed jälle harjutusi jne.

in reply to: sangad #114205
    maximus89
    Member

Järelikult su keha ei taha nendest sangadest lahti saada.

in reply to: Team Quest circuit training #114203
    maximus89
    Member

Kindlasti on see hea treening, kui sa tahad võimsaks sõdalaseks saada, aga ma olen suht kindel, et massi sellise kavaga ei saa.Seal videos see mees ütles jah algul, et kindlasti paljud tahavad sellist vormi nagu sul, aga couture on ju mingi 30 aastat peaaegu spordiga tegelenud ja tõonäoliselt enamikel mehepoegadel pole 30 aastat aega, et selline vorm saavutada vaid nad tahavad seda paari aastaga, niiet sellised mehepojad võiksid siiski klassikalise kulturismi split-treeningu juurde jääda.Ega kõik mis lihased läbi võtab ei pane neid kasvama.

in reply to: Keharaskusega harjutused? #114195
    maximus89
    Member

Esiteks keharaskusega jalgu niikuinii lihasesse ei saa, va. jooksmisega natuke ja teiseks ei saa ainult keharaskusega tehes niikuinii kuigi lihaselist keha, niiet proportsioonidest väljaminemist pole karta.

in reply to: Suure ülekaalu vähendamine #113136
    maximus89
    Member

Ma loodan, et sul pole plaanis sellest ülekaalust selleks suveks vabaneda

in reply to: Jalgade trenn pärast vigastust #113135
    maximus89
    Member

Äkki säärt saab teha.

in reply to: LIhasmassi suurendamine #112926
    maximus89
    Member

ei tea midagi

mul on 3 kuuga juba väga kobe tulemus!

See mis ühele tundub kobe, ei pruugi teisele midagi olla.

in reply to: Küsimus! #112819
    maximus89
    Member

70% keha lihastest on jalgades ja seljas.

maximus89
    Member

SÄÄREVIGASTUSED

Pikamaajooksjatel esinevad sääre piirkonnas tavaliselt ülekoormusvigastused. 95% seda tüüpi vigastustest esineb üheaegselt mõlemal jalal. Jooksja märkab vigastuse tunnuseid sellises järjekorras:

– sääremarja lihases

– reie tagaosas

– sääre eesmises osas

– sääre välimises osas

Põhjus: lihasmassi kasvades ei kasva sidekirme samal määral. Selle tulemusena tekib surve, mis põhjustab lihaste valulikkuse.

Säärelihaste sidekirme sündroom eht luuümbrise põletik — põhjused: kõva pinnas, üksluine harjutamine, liiga tugev hüppamine, vale jooksustiil. Tunnuseks on valu pikemal jooksul ja pingutamisel. Hiljem muutub valu pidevaks. Aegapidi muutub harjutamine võimatuks. Tavaliselt toimub see mitme harjutusaasta kogumõjuna. Katsudes on sääreluu siseserv valulik, paistes ja muhklik. Hiljem tekib ka luuümbrise struktuuri muutus. Säärelihased muutuvad tuimaks, valu tugeval pingutamisel.

Hooldamine: puhkus, jooksu asendamine muude harjutustega (ujumine, jalgratas), ravimid, füüsikaline ravi, jooksustiili muutmine, teipimine, pehmel pinnasel harjutamine, jalanõude vahetamine. Kui luuümbrise põletik ei parane 2 nädalaga, on põhjus kahtlustada väsimusmurdu.

Sääreluu väsimusmurd — on oluline teha vahet luuümbrise põletiku ja väsimusmurru vahel. Väsimusmurru tunnused ja erinevus suuümbrise põletikust:

– tuikav, pakitsev valu pärast treeningut

– katsudes hell ja kühmuline

– valu on sääreluu välimisel küljel

– haige koht reageerib diagnostilisele ultrahelile

– röntgenis näha 3–5 nädala pärast, isotoopdiagnostika kasutamisel peaaegu kohe.

Raviks on puhkus ja asendav treening (ujumine, suusatamine, jalgratas).

Tundub päris õudne, aga ma olen jooksnud praegu nädal aega ainult.

maximus89
    Member

Okay ma ei hakanud uut teemat tegema, aga mul on selline küsimus, et ma käin metsas jooksmas, liigestel pole häda midagi, aga sääred on valusad peale jooksu ja just mitte säärelihas, vaid pigem sääreluu.Kas asi on selles, et joostes tekivad luusse mikromõrad ja siis nad kasvavad vaikselt kinni, kuid nagu ka lihastega kasvavad nad tihedamaks, kui ennem?

in reply to: Kepikõnd vs. jooksmine #112705
    maximus89
    Member

Mina isiklikult läheks kepikõndi tegema välja ainult siis, kui keegi ei näe

in reply to: Joe Weider – Basic Bodybuilding Techniques #112340
    maximus89
    Member

Selle võiks panna pealehele artiklite alla.

in reply to: 1 kuuga vormi..?? #112253
    maximus89
    Member

See mis neil on võimalik ei ole algajal kindlasti võimalik, suurtel meestel põletab keha isegi puhkeolekus samapalju kaloreid kui mingi väikeste lihastega algaja joostes.

in reply to: Valku toidukorra kohta? #112252
    maximus89
    Member

30grammi suudab keha omastada tunni aja jooksul, samas tuleks arvestada, et erinevatel toiduainetel on erinev valgu omastatavus, näiteks keedetud munal on väga suur valgu omastatavus, 91%, aga samas keetmata munal ainult 50%.

Ahjaa ja selline staatiline pingutus ei treeni lihast selles mõttes, et tekitaks hüpertroofiat, võibolla vastupidavust ainult.

Viewing 15 posts - 751 through 765 (of 994 total)