maximus89
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maximus89
Memberma plaanin hakata sööma umbes nii:
hommikul – neljaviljapuder
3 tundi vahet
lõunaoode – väiksem praad
3 tundi vahet
lõuna – kanafilee või koib võibolla ka riisi
3 tundi vahet
õhtuoode – pakk kodujuustu
enne magama minekut kaks keedumuna.
Pole veel kaloreid kokku liitnud
maximus89
Membertõmbad lõuga, teed kätekõverdusi, ujud, sprindid ja ikka intensiivselt, küll siis see vorm säilib ka, kui mitte ei parane.Pikad aeroobsed põletavad lihast.
maximus89
MemberKui vana sa oled?Ma olin ka ennem jõusaalis käima hakkamist poolteist aastat tagasi 68kg ja 184cm, ei ütleks et ma teistest palju kõhnem olin, ma olin siis 16 aastane, alustasin algul ilma mingi kavata ja tegin suurte raskustega 2-3 kordust, nüüd ma olen 83kg ja rasvaprotsent on enam-vähem sama, sellises vanuses muidugi on kasv kiire nii pikkusesse, kui laiusesse, aga ma usun, et see suurte raskustega baasharjutuste tegemine oli hea algus.
maximus89
MemberTõonäoliselt hakkad sa ennem oksendama liiga suurest valgukogusest, ennem kui see neerudele mõjuma hakkab.
maximus89
MemberAga äkki nendele lugejatele ei meeldigi kulturisti täiuslikkuseni lihvitud kõht vaid nad eelistavad midagi loomulikumat ja käegakatsutavamat, mida igaüks meist võiks saavutada?
maximus89
MemberMul oli ka selline asi, ligi aasta aega kestis, väga hull ei olnud sai ikka kuidagi teha, aga vaikselt läks valusamaks koguaeg, siis lõpuks katkestasin trenni tegemise paariks kuuks ja vaatasin hoolega oma tehnika, treeningkava ja taastumise üle ja läks üle, tundub et lõplikult.
maximus89
MemberÄkki keegi teab öelda, millega ta seal alguses neid jalgu väiksemaks tegi?Ma vaatasin mul küll photoshopis sellist asja pole.
maximus89
MemberMa arvan, et paljud ei teegi seda, sest kes ikka tahab laia kõhtu, väike kõhuümbermõõt tekitab illusiooni laiematest õlgadest.
maximus89
MemberSee kasvab ainult siis, kui on head geneetilised eeldused selle kasvuks ja muidugi eks see need luud seal sees ka kasvavad, sest eks täiskasvanud mehel on ju käsivars enamasti jämedam, kui isegi treenitud teismelisel.Seda pole mõtet väga treenida – kui ta kasvab, siis ta kasvab ka niisama ja kui ei kasva, siis ei aita ka kõva treenimine.
maximus89
Membergosh, sa ei pea kohe nii tõsiselt seda võtma, see oli naljaga pooleks.
maximus89
MemberNeerudele on äärmiselt koormav ka üleliigse valgu kasutamine energiaks.
maximus89
MemberKäsivart pole üldse mõtet teha, seal on 20 väikest lihast, kõik suuremas osas 1. tüübi lihaskiud, mis niikuinii ei kasva ja pealegi neid kõiki treenida on väga keeruline, selleks, et kõik läbi teha tuleks teha mingi 10 harjutust või nii.Ega keegi kaela ka eraldi ei treeni.
maximus89
MemberJah, juttu oli siin siiski keharaskusega harjutustest ja ma võin ka puupulgaga oma lihaseid peksta ja öelda, et nüüd on lihased läbi, ega see ei tähenda, et nad kasvavad.
maximus89
MemberSeda ma tahaks küll teada kuidas muistsed spartalased agoget tegid, ma tean, et gerard butler oli juba ammu enne seda filmi heas vormis ja ta nägi sellega aastaid vaeva.Osad neist kasutasid kindlasti steroide ka, nagu brad pitt seal trooja filmis.
maximus89
MemberKukekannus on selline väikeste lillade õitega taim, mis kuulub samasse perekonda mis ülane.
-
AutorPostitused