maximus89
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maximus89
MemberVõibolla neil rammumeestel on massi vaja ja pekk tuleb ikka kergemini, kui lihasmass…aga kaob raskemini kahjuks
maximus89
MemberSelle vastusega seoses tekkis mul väike küsimus, et mis vanuses keha lõpetab pikkusesse ja mis vanuses nö. laiusesse kasvamise?Laiuse all ma mõtlen seda, et õlad lähevad laiemaks jne.
maximus89
MemberAeg muutub, iluideaalid jäävad ikka enam-vähem samaks.Ma arvan, et enamike inimeste arvates on siiski ideaalne mehe füüsis selline nagu ta oli ka tuhandeid aastaid tagasi, nagu jäädvustatud Myroni kuulsal “kettaheitja” skulptuuril.Mitte midagi liiga vähe, mitte midagi liiga palju.Ei ole ta lihaseline kulturist ega pekine põssa.
maximus89
MemberMiks need abistavad harjutused jõutsükli ajal vajalikud on?Kui ma teen näiteks 1-kuuse jõutsükli, siis mul pole vast mõtet abistavaid harjutusi üldse kaasata, teen ainult baasharjutused?
maximus89
MemberMina vaevlen juba pool aastat umbes 4 üleliigse kilo käes, mis ei taha kuidagi ära kaduda, ükskõik mida ma teen, aeroobset või anaeroobset, need viimased 4 kilo lihtsalt ei kao, rasvaprotsent on pregu mingi 12, eriti langeda ei taha, vahepeal langeb kaal mingi 2-3 kilo, siis tuleb jälle tagasi.
maximus89
MemberMa loodan, et 1 kuu minimaalselt aeroobset veel südamele ei mõju, sest siiani ma olen ikka usinalt aeroobset teinud ja teen ka siis kui see kava läbi saab.
maximus89
MemberOkay, eks ma panen teie soovitused kõrva taha, teen seda 3 korda nädalas, aga kui palju sellise kava jooksul aeroobset oleks mõtekas teha?no 5min venitust ja lõdvestust ma ikka teen, aga äkki ma teeks vabadel päevadel ainult aeroobset selle kava puhul?Näiteks nii 30-45min.
maximus89
MemberMa siiski ootan teisi arvamusi ka ja kui tõesti kõik mu idee maha laidavad, unustan ma üldse, et ma kunagi full body rutiini peale mõtlesin.
maximus89
MemberNo massi saamiseks peab keha aeg-ajalt üllatama, selleks muudetaksegi ju kavasid aeg-ajalt, miks ei võiks siis selline totaalne kava muutmine tulemusi tuua?Pealegi ma teen seda 1 kuu ainult.
maximus89
MemberEi ole väga palju raskem midagi see lihase kasvamine, meestel on raske, sest vaja 100 kg olla. Naistel vaja ainult natukene kaalu juurde võtta (kui just kulturistitar ei ole, kuid neid vähe Eestis) ja seega tuleb ikka palju kiiremini kui meeste “paras” kaal.Miks mees peab 100kg olema?
maximus89
Membermuidugi kätekõverduste tegemisel võib alati jalad näiteks tooli peale panna, on palju raskem teha ja treenib rohkem rinda.
maximus89
Memberanaeroobsega peaks südamelihas minema hüpertroofiasse, sest on vaja ühe löögiga rohkem verd kehas pumbata, see on iseenesest hea asi, aga kui südamelihas on liiga suur, hakkavad klapid läbi laskma.Anaeroobsega lähevad südame seinad paksemaks, aeroobsega need avaused seal sees.
maximus89
Memberpärmi juuaksegi ju nii, et segatakse vee ja suhkruga, täitsa hea on.
maximus89
Memberno mulle näitas treener ette, ta oli endine tõstja ja soovitas mul ka nii teha, alustasin ma alati tõstmisega, ehk siis tõstan kangi maast pea kohale, siis tegin kükke, rinnalt surumist ja jõutõmmet lõppu jäksasin ainult sõuda veel natuke.Muidugi ma varieerisin ka harjutusi kõvasti, asendasin neid ja tõstsin ümber, see oli selline oldschool jõusaal, kus masinaid polnudki, kuid selle-eest oli palju sangpomme, millest ma siiani puudust tunnen.
maximus89
Memberumbes 2000 kilokalorit, noh baasainevahetuse katab ära pluss valke saab ka oma 140 grammi, minule piisavalt, ainult rasva on vähe 60g.
-
AutorPostitused