maximus89
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maximus89
MemberMida laiema silmaringiga inimene, seda laiem on ka kuulatava muusika valik.Ma ütleks, et kõik on hea olenevalt tujust ja olukorrast.Väljaarvatud emomuusika.
maximus89
MemberKas kaenlaaluste rasseerimise tulemusel võivad siis lümfisõlmed paisuda?
maximus89
MemberSee on 99% tõenäosusega närvidest, mul endal oli ka alguses.Kui see süda oleks, siis sa ei küsiks siin praegu milles võib asi olla.Aga siiski, every now and then…
maximus89
MemberMuistsed spartalased läbisid oma sõjaväetreeningu ehk agoge ajal kuu aja pikkuse meedieedi, kus nad sõid ainult mett.Meel oli nende jaoks toitude seast eriline tähtsus.Öelge, et see ei puutu teemasse, aga ma tõin lihtsalt huvitava fakti mee kohta.
maximus89
MemberPiim seedub niikuinii hästi aeglaselt, aga mina vähemalt küll ei suuda piimast loobuda.Keefir sobiks paremini lõunasöögi kõrvale või õlu.
maximus89
MemberAga fakt on siiski, et kofeiin tekitab sõltuvust ja sõltuvust pole meile kellelgi vaja, mida teeb kofeiinisõltlane siis kui ta ei saa oma hommikust kohvi?Ta on loid, jõuetu ja pahas tujus.Kofeiin pole meile oluline ellujäämiseks, mis mõte on oma keha reostada millegi üleliigsega, mis pealegi veel tekitab sõltuvust?See on sama nagu suitsetamine ju, suitsetamisel on ka positiivseid mõjusid, nagu see, et ta hoiab parkinsoni tõve eemal, aga negatiivsed mõjud kaaluvad positiivsed siiski üles, nagu kofeiini puhulgi.Meedia paneb meid ostma asju mida me ei vaja, kohvi on üks neist.
maximus89
MemberInimesed kardavad süsivesikuid ja rasvu liiga palju, arvatakse ainult et valku on vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maximus89
MemberMiks sa munavalget sööd
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kõik hea mis munas on, on just munakollases, see suur kogus kolesterooli mis seal on ei imendugi enamuses, nagu uurinugud näitavad.Pealegi me kõik vajame kolesterooli, me ei püsiks koos muidu.Sellise kavaga jäävad paljud vajalikud ained saamata.maximus89
MemberSee nö. lihasmälu on tegelikult ajus hoopis mitte lihastes.Kui mingit asja väga palju teha, siis see muutub automaatseks, see ongi lihasmälu.Aga see, et peale pikka pausi lihasmass taastub kiiremini see ei ole vist üldse sellega seotud.
maximus89
MemberOkay nüüd on asi korras, pean kannatlikum olema lihtsalt järgmine kord.
maximus89
MemberKas keegi on proovinud ka sellist 5×5 kava varianti nagu seal kirjeldatud?Seda kulturistidele suunatud?Ei tahaks kohe nö. “kava kotis” tegema hakata, enne kui pole kuulnud arvamusi ja muljeid.Mul on just vaja head vaheldust, mis lihase kasvama paneks peale peaaegu aastast tavalise split-kava kasutamist.(Mitte et ma aasta aega ühte sama kava oleks teinud, iga kuu ikka vahetanud seda)
maximus89
MemberSelline kodanike kasvatamise süsteem nagu oli omal ajal Spartas, võiks olla ka Eestis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täpselt minu mõte
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga film jättis väga hea mulje, viis pluss.See polnud selline film, kus on keeruline süzee ja ei oska ette arvata, mis järgmiseks tuleb, aga see oli täis puhast mehelikkust
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja arvutigraafika oli ka väga ilus.Inspireeriv film.maximus89
MemberFrank Zane kindlasti, suurepärased proportsioonid, tema polnud niisama hunnik lihast.
maximus89
MemberVanasti olid inimesed lühemad, sest lapsed pidid juba varakult hakkama rasket maatööd tegema, lihased kasvasid ja hoidsid kasvu kinni.Nii ma vähemalt kuulsin kuskilt, ei tea kas see ka tõsi on.
maximus89
MemberJa sellele täienduseks ma tooks veel sellise asja, et me sõbraga mõõtsime oma löögijõudu selle löögijõu mõõtmise asja peal, ma olen peaaegu aasta juba jõusaalis käinud ja tean, et ma olen igas asjas temas tugevam, me oleme koos jõusaalis käinud, aga mina kaalun natuke alla 80kg ja lõin midagi natuke üle 600kg, aga tema kaalub 95kg ja tema lõi 800kg, see 95 pole lihasmass vaid suuremas osas pekk.Siis ta peale seda ütles mulle, et ma võin jõusaalis tugevam olla, aga löömisel loeb siiski mass.
-
AutorPostitused