maximus89
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maximus89
MemberLihased kasvavad peamiselt öösel, niiet enne magamaminekut oleks hea ikka aegalselt imenduvat valku võtta, kaseiini näiteks.Aga peale trenni kohe söömine pole vist jah nii oluline lihaste taastumise seisukohalt, lihtsalt peale korralikku trenni on kõht nii tühi, et ühe tassi teega küll ei piirduta.Võibolla sa ei treeni siis piisavalt intensiivselt, et sul ainult ühest tassist teest jätkub?Peale õiget trenni on lihased glükogeenist nii tühjad, et sa lihtsalt ei suuda söömata olla.
maximus89
MemberSa mõtled vist superseeriat, teed biitsepsi ja triitsepsi seeriad jutti, ilma pausita, nagu oleksid üks harjutus?Muidugi on nii mõtet teha, paljud tipud treenivad ka nii.Ma teen biitsepsile ja triitsepsile ainult ühe harjutuse nädalas ja see on supreseeria ja käed arenevad hästi.
maximus89
MemberNo muidugi tulemust võib ka kuuga näha, kui sa luubiga vaatad, aastaga lihtsalt näevad teised inimesed ka, et sa oled endaga kõvasti vaeva näinud.Ma treenisin ka aasta aega ilma igasuguste toidulisanditeta, areng oli hea, nüüd tuli platoo, hakkasin kreatiini võtma ja areng on jälle hea.Ühesõnaga toidulisanditega võid oma pool aastat vähemalt oodata.Need pole mingid imeasjad, kui sa just steroide silmas ei pea.Kõik need valgud ja kreatiinid, mida poes müüakse, neid kõiki aineid saab ka tavatoidust kätte, lihtsalt kui sa oled juba palju treeninud ja lihased korralikult kasvanud, siis on nende nõudmised toitainete järele suurenenud ja siis ei saa enam tavatoidust piisavalt kõike kätte, siis tulevad mängu need pulbrid.
maximus89
MemberNeed küll eksivad, kes arvavad, et tänapäeva sõjad otsustatakse Kremlis või Valges majas, vaadake mis toimub Afganistanis ja Iraagis või Tšetšeenias või Somaalias, tänapäeva sõda on just vastupidi ebakonventsionaalne sissisõda.Kas te arvate, et Afganistanil oli mingi kõva sõjavägi, kui nõukogude liit sinna tungis? – ei olnud, aga nad võitsid ikkagi.Meil on lootust küll, meil pole võibolla mägesid või kõrbesid kuhu ennast peita, aga meil on metsad ja sood.Sellist maad, kus rahva kaitsetahe on kõrge, on peaaegu võimatu vallutada, nad võivad ju okupeerida meie maa, aga kui nad ei suuda rahvast murda pole neil sellest midagi kasu, jällegi ma tooksin näiteks Afganistani – maa mida pole veel siiani kunagi ära vallutatud, seda mis seal praegu toimub, ei saa küll vallutamiseks nimetada, pigem Pentagoni kokkulepe kohalike väepealikega.
maximus89
MemberSinu probleemile lahendus puudub, võibolla operatsiooniga ainult saaks, sa võid panna rõhku rinnalihase sisemisele osale, aga ega ta sellest allapoole ei kasva, lihaskiud on kinnitunud nii nagu on ja pole mõtet muretseda asja pärast mida sa muuta ei saa.Niimoodi ei saa seda sisemist osa kunagi ära isoleerida, et välimist üldse ei treeniks.
maximus89
MemberMul on häbi elada sellisel Eestimaal, kus rahva kaitsetahe on nii väike
“> Mina lähen küll igatahes sõjaväkke ja täidan oma kohust isamaa ees.Meie esivanemad langesid meie vabaduse eest ja vabadus ei tule kellegile tasuta, küll tuleb meie kord ka selle eest maksta.Sellist juttu võid oma vanaemale rääkida, et vorm läheb käest, sul veab et sa nõukogude ajal ei pidanud sõjaväes olema.maximus89
MemberSee, et rammstein lahku läheb oli ainult kuulujutt, vaadake nende enda kodulehelt ja hea ongi, sest see oleks küll kohutav tragöödia, kui nii hea bänd lahku läheks.
maximus89
MemberKui ma pole 2 nädalat jõusaalis käinud, siis ma tunnen kuidas ma jään kängu ja lihased atrofeeruvad, tegelikult see nii ei ole, aga selline tunne tuleb.Nüüd ma ei oskaks kuidagi lõpetada, isegi kui ma tahaks.
maximus89
MemberSee on küll demagoogia. Sama hästi võiks öelda, et toit on meile üleliigne, seepärast et me peame seda poest ostma. Samuti nagu vitamiinid, sool, kaalium, kaltsium, raud, jne on mõistlikus koguses kofeiini meile kasulik. Muide, kohv pole ainus kofeiini allikas, kofeiini sisaldavaid taimi on looduses palju, liikide arv küünib kuuekümneni.Seega on küsimus kui palju kofeiini on veel kasulik ja kui palju on liiga palju. Mina arvan, et 1 tass kohvi päevas on pigem kasulik kui kahjulik..
Ma vaidleks vastu sellele et see on demagoogia, toit ei saa meile üleliigne olla, sest ilma selleta me ei püsiks elus, küll aga ilma kofeiinita.Mürgiste taimede liikide arv looduses ulatub kümnete tuhandetetni…see ei tähenda, et me neid sööma peaksime.
maximus89
Membersee kuhu sa kangi surumisel langetad, annab sama efekti nagu kaldega surumine.
maximus89
MemberMul on igatahes selline teooria, võtke või jätke, laitke või kiitke:
valkude/süsivesikute/rasvade suhe peaks olema 25%/50%/25% (massiprotsenti) , kuna selline on piima keskmine toitainete suhe ja kuna kõik imetajad kasvavad algul piima najal, siis miks mitte selline suhe.Sellel teoorial on kindlasti palju auke, ma võtsin praegu lehmapiima toitainete suhte, aga see tundub täiesti normaalne suhe.Evolutsioon lõi ju piima selleks, et me lastena seda juues kasvaksime
maximus89
MemberSelles mõttes saab muuta, et pöörata rohkem tähelepanu näiteks alumise sisemise rinnalihase osa treenimisele, negatiivse kaldega, laia haardega surumisega või siis lendamisega, aga ma ei usu, et see eriti midagi muudab, tuleb lihtsalt leppida oma kehaga ja viia ta nii lähedale oma ideaalile kui võimalik.
maximus89
Membertrennis eralduv endorfiin tekitab ka põhimõtteliselt vaimselt sõltuvust. Mis sa selle suhtes ette võtad? Ka liiga palju trenni on kahjulik.Kõik ei ole nii must ja valge, sa ei saa öelda, et kohv on halb
Endorfiinid ei ole meie kehas mingid üleliigsed asjad, mida me poest peaksime ostma, neid toodetakse meie kehas ja need on meile järelikult vajalikud.Kofeiin seda ei ole.
maximus89
MemberI tüübi lihasiud ei muundu II tüübi lihaskiududeks, küll aga muunduvad IIa tüübi lihaskiud IIb tüübi lihaskiududeks.
maximus89
MemberÜlekaalulisus võiks ka olla seadusevastane.
AutorPostitused