maximus89
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maximus89
MemberMa olen kuulnud soovitusi, et max. 1 aasta, aga ma eelistan kuulata oma keha ja ise tunnetada millal on õige aeg kava muuta.
maximus89
Memberkas selline tunne, et nagu hapnikku oleks vähe ja haigutad?
maximus89
Membersee ei ole mingi ulme, oma tervise ja lihasmassi arvelt võis ta vabalt sellise koguse kehamassi kaotada
maximus89
MemberNo mõtle nüüd loogiliselt – kreatiini võttes tõuseb su lihastes kreatiini kogus normaalsest palju suuremaks, see tingibki selle efekti.Tänu kreatiinile jõuad sa treenida suuremate raskustega ja kauem.Kui sa nüüd lõpetad võtmise, siis on su keha lõpetanud ise kreatiini tootmise ajutiselt, kuna ta sai seda väljastpoolt piisavas koguses.Nüüd hakkab su keha ise kreatiini tootma ja kreatiini tase tõuseb jälle kreatiinikuuri eelsele tasemele.Nüüd kuna sul on vähem kreatiini lihastes, on ka kadunud need positiivsed mõjud, mida lisakreatiin sulle avaldas.Ometi treenisid sa tänu kreatiinile intensiivsemalt ja su areng oli tol perioodil parem.
maximus89
MemberPärast seda kui ma hakkasin jõusaalis käima, on kätekõverdusi küll hulga raskem teha, ilmselt on asi suuremas massis, aga võibolla ka selles, et nüüd pööran ma rohkem tähelepanu tehnikale ja teen kätekõverdusi puhtamalt.Kunagi ma jõudsin oma 100 tükki teha, kui ma olin mingi 15-16 aastane, kaal oli siis väga väike.Nüüd olen 18 ja jõuan vaevu 50 teha.Samas kuna ma igal seljapäeval tõmban lõuga, siis see number on kasvanud, üle 20 tuleb ära küll.
maximus89
Memberpiim läheb tegelikult toidu alla, kuna ta on nii aeglase imendumisega
maximus89
MemberOskaks ainult soovitada tihedamalt söömist, 3 korda päevas on liiga keskmine, alla võttev inimene peaks sööma vähemalt 5x päevas, loogiliselt vähenevad siis ka toidukogused söögikordadel.Mida õhtu poole, seda väiksemaks peaks minema süsivesikute hulk ja suuremaks valgu hulk.
oktoober 17, 2007 at 12:51 p.l. in reply to: Kas kahte erinevat rasvapõletjat võib syya korraga? #128342maximus89
Membersa peaksid uurima kas need toimeained sobivad ikka omavahel kokku ja millistele retseptoritele need kehas mõjuvad, kui need kinnituvad ühesugustele retseptoritele, siis pole väga mõtet.
maximus89
MemberPeab siis hakkama jooksmas käima ja rattaga sõitma. 6 kuud ilma aeroobse treeninguta jõusaalis massi kasvatanud ja vastupidavus ära kadunud. Massi ka selle ajaga vaid 3-4kg kuskil tulnud.Kust sa sellele geniaalsele mõttele tulid, et aeroobset mitte teha jõusaalis käies.
maximus89
MemberMa oma kogemusest kreatiiniga võin öelda, et kiirendab jah seeriatevahelist taastumist ja lisaks jõuad seerias rohkem kordusi ka teha.Kui sa tasuta kreatiini said, siis muidugi hakka võtma, ega see midagi halba ei tee, vb. ainult alguses ajab hullult vett jooma ja higistama, mul vähemalt oli nii.
maximus89
MemberJõud on siiski närvide võime kaasata töösse võimalikult lühikese ajaga võimalikult palju lihaskiude, kui sul pole oluline mass või jõud teistes asjades, siis vot käigi mingi üle päeva jõuxis surumas, söö kuidas tahad, aga peaasi, et keha kõik vajalikku kätte saaks, saab natuke rohkem, pole hullu, kaalu sa ju ei jälgi.Ühesõnaga, tee oma soojendus ära ja siis tee näiteks püramiidi, kui sa ainult surumist tahad arendada, siis pole sul mõtet teisi asju ju teha.Peaasi, et venitused ja soojendus oleks piisav, et ei vigastaks ennast.
maximus89
MemberEks sa ise tunned selle hommikuse tühja kõhuga jooksu koha pealt, kui sa oled seda juba mõnda aega teinud.Mina näiteks ei suudaks tühja kõhuga midagi teha, ei maksa ennast liiga palju piinata, muidu kaob motivatsioon.Ja kui sa kaalust alla tahad võtta, siis soovitaks süüa tihedamalt, 5-6 korda päevas ja lisa sinna puuvilju ja juurvilju ka.
maximus89
MemberPistma hakkab siis kui diafragmas on kramp, see on nagu iga tavalinegi lihaskramp – keha pole koormusega harjunud, mõne aine puudus, liiga suur pingutus, vale hingamine jne.
maximus89
MemberOleneb mis su eesmärk on, need lihased mis sulle tunduvad kõige mahajäänumad, need pane järjekorras ettepoole, kui ükski pole mahajäänud, siis tee suured ennem, vahest polegi vaja väikseid enam teha peale seda.Mulle jääb selgusetuks, miks enamasti tehakse väikseid lihaseid nagu biitseps sama palju nagu suuri, näiteks jala nelipealihast (mõni ei tee üldse jalga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) Tippkulturismis, kus kõik peab olema maksimaalne, pole see eriti mingi ime, aga inimesed, kes ei kavatsegi kunagi minna võistlema?Siis tekibki see asi, mida ma olen suht paljudel jõusaalivendadel näinud – käed on suured, aga keha on tavaline.Käed saavad oma koormuse alguses suuri lihaseid tehes ja lisaks veel lõpus neid eraldi tehes, suured lihasgrupid aga ainult üks kord.Tulemuseks on tüüpiline suurte kätega ebaproportsionaalne jõusaalivend.maximus89
MemberEhk siis näo järgi jah….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>või hinna
-
AutorPostitused