maximus89
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maximus89
MemberMa pole küll proovinud, aga ma olen kuulnud, et tsitraat pole pooltki nii efektiivne ja et see sobib pigem vastupidavusaladele, kuna selle imendumine on aeglane.
maximus89
MemberKus selline lihas on kui jala kolmpealihas ? Ma tean, et reie esiosal on reie (jala) nelipealihas ja reie tagaosal on reie (jala) kakspealihas. Või mõtled sääre kompealihast ? (mis on tegelikult ju kaksik sääremarjalihas ja lestlihas).Teema autorile:
Istudes jalgade kõverdamine treenib reie nelipealihast. Ja jalgade kõverdamine kõhuli trenazööril treenib reie kakspealihast. Üldiselt võiksid sa rohkem kirjavahemärke kasutada. Ma sain nii aru, et sa ei oska istudes jalgade kõvedamist millegiga asendada. Ja treener soovitas kõhuli jalgade kõverdamist teha lihtsalt ühe seeria vähem (mis ei puutu asendamisesse), aga maximus89 sai vist jutust teist moodi aru. novaatamistulebväljakuimaeikasutakirjavahemärkesõnavahesijasuuritähti !
Kas sul jõusaalis jalapress on ? Igastahes istudes jalgade kõverdamist peaks saama asendada jalapressiga, aga siis peab jalgade asend õige olema, niiet seda küsi treeneri käest.
Sellepärast ma paningi küsimärgi lõppu, et ma polnud kindel kumb ta oli kakspealihas või kolmpealihas
maximus89
Memberkreatiin monohüdraat pulber on parima kvaliteedi/hinna suhtega
maximus89
MemberTrennijärgse sheigi puudumise tõttu tuleb kaloraazh natuke väiksem.
maximus89
MemberMa ütleks, et supp on kõhu narrimine.Supi toiteväärtus 100g kohta on üldiselt väga väike.Nuudlid ja sai on lihtsüsivesikud – tühjad kalorid, neid sa ka ei vaja.Ilmselt oled sa ka väga kiire ainevahetuse ja ektomorfse kehatüübiga, kaal saab sul raskelt tulema, aga korralik mehine trenn aitab alati!
maximus89
MemberAegajalt tuleb ikka esile igasuguseid imeained, et siis jälle unustusse vajuda – viimati oli see väike pudelike hästi pika nimetusega.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mis on ja jääb on õige toitumine.maximus89
MemberMa sain ka fitness.ee-st tellides ühe paki neid kaasa ja mõtlesin, et mis seal ikka söön ära.Trennist oli siis paus 1 nädal.Terve päev lihased tõmblesid, hakkasin siis vaatama milles asi ja tuli välja, et mõnda vitamiini on seal 1000% soovitatav päevanorm
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga paistab, et immuunsüsteemile mõjus hästi – nohu läks üle.Ma veel mainiks, et sooviatatava päevakoguse vitamiine saan ma iga päev kätte ja ilmselt tuli siis üledoos.maximus89
MemberMa võin öelda, et kuna kreatiinetüülester on keemiliselt ebastabiilsem kui kreatiinmonohüdraat ja laguneb kergemini kreatiniiniks, siis ta peaks säilima vähem kui kreatiinmonohüdraat.Samas ma ei usu, et õhus leiduks mõnda sellist ainet, millega see kuidagi reageeriks ja ta kreatiniiniks laguneks, niiet 90% kindlusega võib väita et ta säilib igavesti (kui miski üldse nii kaua saab säilida)
maximus89
Memberno vot ,järjekordne näide et maailmas on palju inimesi kes ei tea toitumisest mitte tuhkagi.Minuarust võiks toitumisest rohkem rääkida,näiteks koolides bioloogia tundides.
Meie bioloogia tunnis räägitakse suht palju toitumisest, kuigi tervislikust toitumisest mitte sobivast toitumisest kulturistile, aga see oleks juba palju nõutud.
maximus89
MemberRumal treener siis, see treenib hoopis teist lihast.Jala kolmpealihast? jala nelipealihase asemel.Üks on reie tagapoolel, teine esipoolel.Huvitav mis eesmärgiga on su kavas jõutõmme viimane harjutus.
maximus89
MemberAeroobset võid koguaeg teha, muidu rikud südame ära.Liiale pole jah mõtet minna, aga mõõdukalt ja valgupulbri võid omale osta küll, mul ka peale jõuxi kõht nii tühi, et ei peaks koduni vastu ja mingit kodujuustu seal riietusruumis nosima hakata pole ka kuigi mugav, niiet valgusheik on kõige parem lahendus.
maximus89
MemberSeal üleval on need kõhu põikilihased palju õhemad juba loomulikust.Ülevalpool on juba selline lihas nagu saaglihas ka, kui sa seda ka suuremaks treenid, siis läheb see kõht sul sealt ka laiemaks.
maximus89
MemberMa olen väga väheseid inimesi näinud jõusaalis alaselga treenimas, kui ülakeha on tugev ja siis alaselg nõrk ja treenimata, on vigastused kerged tulema.Vanas eas hakkavad nõrk erector spinae ja alaselja kõõlused tundma andma ja siis lähebki selg küüru.
maximus89
MemberMa teen jõukava praegu 5×5 süsteemis, aga see seeriate arv pole sugugi nii oluline, peaasi, et seal kuskil 2-5 vahel oleks.Peale trenni vajab keha süsivesikuid taastumiseks, kuna sa teed jõudu, siis võta peale trenni ka kohe süsivesikuid (ja valku).Enne trenni ei tee ka ilmselt paha, kuna kaalu sa ju ei jälgi?
maximus89
MemberMa saan aru, et see suurus L on suuruses 77-90 cm umbes, kas võib nii olla?
-
AutorPostitused