maximus89
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maximus89
MemberSinna kuhu ma lähen, on palk palju suurem kui stripparitel või rannavalvuriltegemist on siis aircrafti hooldusega.
Ära sa märgi, kõrgklassi stripparid teenivad ikka sitaks
maximus89
MemberOkay ja mis see küsimus siis on?
maximus89
MemberVõid ükskõik millal, aga kas ka kasu on…
maximus89
MemberJälle üks hea näide liialdamisest.Sukroos ei ole mingi kehvõõras aine, ta on tavaline lihtsüsivesik, mis koosneb glükoosi ja fruktoosi jääkidest.Kehas sukroos ka laguneb nendeks.Täpselt sama kahjulikud on rafineeritud glükoos ja fruktoos.Muidugi liigne suhkrutarbimine on kahjulik, aga ma usun, et enamik siinsetest foorumikasutajatest ei tarbi nii suurtes kogustes suhkrut.Seal tekstis polnud küll midagi valet, aga ei tasuks nüüd arvata, et paar teelusikatäit suhkrut tee sisse või natuke suhkrut õhtuse kohupiima sees midagi halba teeks.
maximus89
MemberSee american on samalt tootjalt muuseas, mis fast tooted.Mingi soome firma toodab neid mõlemaid, lihtsalt erinevad tooteseeriad.
maximus89
Memberttü spordihoone – õpilasele 450, täiskasvanule 500
maximus89
Memberma ise soovitaks teha hüppega kükid kohe treeningu alguses, raskus 50-60%, kordusi pisut vähem kui 10-12, 6 kandis pigem, sest peale 6 sellist hüpet on närvisüsteem juba liiga väsinud, et sama kiiruse ja plahvatuslikkusega rakenduda.Ja peale igat alla laskumist pisut hinge tõmmata ja siis jälle üles hüpata.Ja pausid seeriate vahel ka pikad, 2-3 min.
märts 31, 2008 at 5:57 p.l. in reply to: Konjugeeritud linoolhape, CLA, Cis-9-Trans-11, C9-T11 #148177maximus89
MemberKas keegi teab midagi täpsemalt sellest?See on see “imeaine”, mida pannakse rasvapõletuskapslite sisse ja mis peaks väga efektiivselt põletama rasva ja samal ajal kasvatama lihast.Põhimõtteliselt on tegemist transrasvaga, mida leidub väikses koguses ka tavatoidus.Kas see üldse teeb midagi või on see mingi järjekordne pettus?
maximus89
MemberJookse ja sõida rattaga, kui säär on geneetiliselt juba “mitteandekas” kehaosa, siis jõusaalis seda arendada on raske.
maximus89
Membertõukamine ja selle esimene faas, rinnale võtmine, arendavad samuti väga hästi trapetsit ja lisaks veel ka paljusid teisi lihaseid
maximus89
Memberujumine ka suht 99% va eeslihasmis see eeslihas on
maximus89
Member1h enne trenni sõin 400g kohupiimakreemi ja jõin ühe kohvi. Tavaliselt kohvi ei joo aga lootsin energiat saada, kuna olin suht unine. Proovisin magada ka 13 minutit, kiire oli
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pakun, et see 13 minutit magamist tegi sind veel unisemaks
maximus89
MemberNo jooksmine põletab ikka oluliselt rohkem kaloreid kui rattasõit.Iseasi kaua sa joosta jaksad.
maximus89
MemberOk tänudAga küsimus,miks on algajate kavas nii vähe rõhku pandud kõhule,kus asub kõige suurem rasvaladu tavaliselt? 3x kõhulihaseid ainult.
sest jõutreening kulutab väga vähe kaloreid ja seega põletab ka väga vähe rasva
maximus89
MemberÄra siis tee jalgu, ma ei usu, et sa sellest ebaproportsionaalseks kuidagi muutuksid, nagu paljud ilmselt nüüd sulle väita üritavad.Sellised vennad, kes jalgu ei tee, ei arenegi üldse nii kaugele, et võiks tekkida mingi ebaproportsionaalsus.Jalalihased lihtsalt on väga suur lihasgrupp ja nende treenimine annab väga tugeva hormonaalvastuse, st. kasvuhormooni ja testosterooni kontsentratsiooni tõusu kehas.Sa jätad ennast lihtsalt paljust ilma niimoodi, sul mitte ainult jalad jäävad väikesteks vaid ka keha ei arene niipalju kui võiks.Ja jalgade treeningu all ei pea ma hetkel silmas sääretõuse või mõnda peent masinat saali nurgas
“>AutorPostitused