maximus89
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maximus89
Memberpiim ei ole parim variant
maximus89
MemberMul tekivad ka õlgadele verevalumid kui ma selle masinaga trapetsit või sääri treenin aga jah ma arvan et parim võimalus nende vältimiseks oleks kanda sellist särki seljas millel puuduvad õmblused õlgade peal või kanda sellist särki mis ei jää kortsu õlapatjade ja õla vahele.äkki on asi selles, et sa treenid trapetsit vale masina peal
maximus89
MemberHärrased ajavad ju puhast paska siin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuidas sa neid kõhulihaseid üldse teed, alustame sellest.Kui sa teed tavalisi istessetõuse, siis võta teatavaks, et see pole sugugi efektiivne kõhulihaste harjutus, see treenib sul niude-nimmelihast.maximus89
Memberparem ikka kui niisama diivanil pihendada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maximus89
Memberkaltsium takistab lihas sisalduva raua omastamist, sellepärast ei soovitatagi liha kõrvale piima juua, aga keefiriga minuteada seda probleemi ei olnud?
maximus89
MemberEi pea olema reeglites nii kinni.Kreatiiniga eriti – selle kohta pole tehtud kindlaid uurimusi, et millal ja kui palju.Peaasi, et treeningu ajal oleks lihaste kreatiinivarud taastatud, vahet pole, kuidas sa need taastad.Ma ise võtan 2,5g tunnike enne trenni (monohüdraat imendub umbes tunnikese), siis on kreatiin veres kuskil 1,5h ning keha saab lihaste kreatiinivarusid kohe taastama asuda juba treeningu ajal.Teise 2,5 grammi segan sheigi sisse, et kindlustada kreatiinivarude taastamine lihastes.Vabadel päevadel ei näe põhjust kreatiini võtta.
maximus89
Memberrind ja selg ei tohiks ühele päevale minu teada ju sobida?keegi polegi ju rääkinud rinnast ja seljast ühel päeval
maximus89
Memberlõuatõmbed?
maximus89
Membermaximus89
MemberIlmselt siis on testosterooni tase kehas madal.Mõtle sellele, et ehk sa siis vananed samuti aeglasemalt.
maximus89
MemberNiisiis kuna suvi käes siis tahaks natuke oma rasvaprotsenti vähendada. Selleks võtsin menüüst 1/3 süsiveskuid ja 1/5 rasva ära.Tahaks käia 3x nädalas jõusaalis edasi ningi lisada sellele 3x nädalas aeroobset (ratas,jooksmine). Või kas üldse on mõtet jõusaalis käia, siis kui rasva% alandada tahan, sest olen lugend et lihas siis ei kasva.
Kas on mõtet veel valgujooki juua pärast jõusaali? Ningi mida süüa pärast aeroobset trenni?
Lihas küll ei kasva, kuid sa säilitad vähemalt selle, mis sul on.
aprill 25, 2008 at 8:06 e.l. in reply to: Jooksmine nitme kiledressiga rasva% vähendamse eesmärgiga? #151832maximus89
MemberVõi jookse mäest üles.Oma kiled võid kohe ära visata.
maximus89
Membermaximus89
MemberAga see nö. Tarkuse Vesi mida müüakse.Kas see äkki aitaks kuidagi?Esimene eksam juba 2 päeva pärast ju
maximus89
MemberMa ise proovisin üks hommik rasva- ja valgurikast ning süsivesikutevaest toitu – muna, kala ja hapukoor.Ei soovitaks küll seda.Peale korralikku neljaviljahelbe putru on palju parem tunne kogu päeva jooksul.Palju rohkem energiat.
AutorPostitused