Skip to main content

maximus89

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 406 through 420 (of 994 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Parteiline kuuluvus #157885
    maximus89
    Member

natsionaal-sündikalist

in reply to: jooksmine #157334
    maximus89
    Member

Jooksjad ise räägivad, et rattasõit teeb just aeglasemaks lühikestel distantsidel ja selletõttu lühimaajooksjad väldivad rattasõitu.Ei oska ise kommenteerida rohkem.

in reply to: Mida teete munakollasega? #133438
    maximus89
    Member

Ei suuda isegi ette kujutada, et keegi sööks muna ilma kollaseta – see on umbes sama, nagu visata tailiha minema ja süüa selle asemel pekki sealt küljest.

in reply to: alcostop #156807
    maximus89
    Member

Kunagi vaatasin ühte väga asjalikku loengut, mida luges maailmakuulus AKADEEMIK Ždanov, kes tegi selgeks, et isegi 1 g alkoholi tapab ajurakke. See tähendab, et iga gramm alkoholi juba on mingil määral kahjulik. Loomulikult, mida rohkem alkoholi sa ära jood, seda rohkem ajurakke hävib. Samuti kahjustab ta sugurakke, mille tõttu on naistele alkohol palju ohtlikum kui meestele. Nimelt on asi selles, et naiste munarakud ei uuene. Iga gramm alkoholi võib mingi tõenäosusega kahjustada munarakku, millest mingi tõenäosusega võib hiljem välja areneda laps. Kui munarakk oli akoholiga kahjustatud, siis on selge, et laps kas sünnib puudega või sureb. Meestel on lihtsam – sugurakud uuenevad. Kui mõned saavad kahjustada, siis väga suurt probleemi sellest tekkida ei pruugi.

Peavalu hommikul pärast joomist on tingitud sellest, et surnud ajurakud kogunevad ajukoorele ja lagunevad. Veega viiakse surnud rakud organismist välja, mis seletab tekivat janu. Ka joobesseisund (tasakaaluhäired, ebatavaline käitumine jne) on tingitud ajurakkude hävimisest.

pohmell on siiski kombinatsioon dehüdratsioonist, etüülaldehüüdimürgitusest ja mõningate vitamiinide ja mineraalainete defitsiidist

in reply to: Väike trenn :D #156806
    maximus89
    Member

Jah. Aga neid peaksid järjest vähemalt 35 minutit tegema, et keha glükogeenivarud otsa saaksid ja keha hakkaks rasvu energiaks kasutama.

Keha ei kasuta kunagi energia saamiseks ainult ühte kindlat energiasüsteemi, alati kombinatsiooni neist kõigist.

in reply to: Mis peab rasva % olema, et kõhulihased oleks näha? #156805
    maximus89
    Member

Räägitakse, et kui kõhulihased on ikka omajagu treenitud ka, siis juba 12% kandis tulevad välja, parima väljanägemise saavutavad nad siiski kui rasva on alla 10%

in reply to: Kõhulihased ja kordused #156803
    maximus89
    Member

Kombineeri neid mõlemaid parima efekti saavutamiseks, tõde on harva universaalne.

in reply to: ideaalne jõusaal #156626
    maximus89
    Member

Lõuatõmberaua all mõtled Sa seda, et saab ka igasuguseid muid vigureid teha kangil peale lõuatõmbamise? (

– näiteks, saad mõttest aru.)

Topispallid ja liivakott – mis eesmärk neil oleks?

No ma ei ole kulturist, mul pisut teised treeningeesmärgid.

in reply to: ideaalne jõusaal #156614
    maximus89
    Member

Minu ideaalses jõuxis on olemas kükipuur kangi ja raskustega, surumispink, korralik valik sangpomme, sõudeergomeeter ja poksikott.Lisaks võivad veel olla sellised lisad nagu rööbaspuud, lõuatõmberaud, topispallid, liivakott ja ketid ning muidugi ka tümm peab korralik olema.Ja peale seda sauna oleks hea veel basseini ja aurusauna minna.

in reply to: Treening suvel #156246
    maximus89
    Member

lähtun siiski keskmisest, ei hakka iga vastuse lõppu lisama “aga muidugi on kõik individuaalne”

in reply to: saledaks #156220
    maximus89
    Member

kui ta pidevalt kaloridefitsiidis on, siis ta ei saa ümmarguseks muutuda, sedaenam, et osad juurviljad on veel negatiivse kaloribilansiga

in reply to: Toitainete jaotus #156216
    maximus89
    Member

Ma küsiks vahel, et kui toituda nii et süüa palju valgurikkaid toite (kana, muna, tuunikala) ja toorsalatit oliiviõliga kõrvale , siis kas sinna oleks vaja veel süsivesikuid või tohin ma rasva alandamise mõttes niimoodi toituda ?(lühidalt siis : Palju valku,Normaalselt rasva ja vähe süsivesikuid)

Ma niimoodi toitungi, ainult hommikul söön ühe korraliku süsivesikurikka täisterapudru jogurtiga, peaaegu pool päevastest süsivesikutest tuleb hommikul.Lõuna on rasvarikas, sealt ma saan enamuse päevaseid küllastunud rasvu, enamasti lõunal söön kartulit ja mingit liha.3. söögikord on 135g tuunikala, 2 klaasi piima, puuvilja ja oliiviõli omajagu, 4. on 3 muna, oliiviõli, 2 klaasi piima ja jällegi puuvilju ja õhtul söön 250 grammi maitsestamata kohupiima.Kõigil söögikordadel tuleb ~35g valku, muud toitained varieeruvad.

in reply to: Treening suvel #156215
    maximus89
    Member

sa tahtsid vist öelda, et selles vanuses ei tule isegi trenniga eriti lihast, sest keha ei tooda veel kuigi palju testosterooni

in reply to: Toitainete jaotus #156198
    maximus89
    Member

Mainin, et praeguseks olen toitunud 40% rasvad, 25% valk ja 35% süsivesikud ja ~3000kcal päevas, 5 toidkorda päevas.Olen tulemusega rahul ja six-pack on juba ilusti väljas.Trenni 4x nädalas jõusaal ja ülejäänud 3 päeval jooksen 15km.Lihtsalt tagasisideks, kui kedagi huvitab, kuidas toimis.

in reply to: Treening suvel #156135
    maximus89
    Member

teises jõusaalis hakata käima

Viewing 15 posts - 406 through 420 (of 994 total)