maximus89
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maximus89
MemberSai kaks trenni see nv tehtud TRX-ga, peab vist j6usaali lepingu katkestama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kaasas olnud dvd andis palju infot ja kykkida saab ilma et p6lved raksuksid ning 6lga nii et valu pole!
Elagu trx-i leiutaja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>A mu trenni mitte trenni armastav/harrastav naine, tegi ka trenni sellega
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (pidavat l6bus ja uudne olema)Kükkida saad jõusaalis ka nii, et põlved ei raksu, kui tehnika on õige.Ning boonusena saad ka reaalsed tulemused kehakompositsiooni muutumise näol
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Selliseid vidinaid soovitan siiski reklaamida Delfi naistekas.maximus89
MemberNo siinkohal loeb ka lihaste tihedus ja keha üldine tihedus, samuti luustiku struktuur.Kui su päevane energiavajadus on 3100 kcal ja sa tahad kaalu säilitada, kuid samas lihast kasvatada, siis ma ise prooviksin 3000 kcal peal ning mängida valkude/rasvade/süsivesikute suhetega.Mul endal andis head tulemust kõrge valgusisalduse ja rasvasisaldusega toit.Samas hommikusöök sisaldas jällegi suure koguse süsivesikuid ning ka trennijärgne shake, et lihaste glükogeenivarud maksimaalsed hoida.Mu kaal langes rasva arvelt 85 kilolt 82 kilo peale, tõsi küll väga aeglaselt, kuid lihasmassi kadu oli tõenäoliselt olematu.Jalalihased isegi kasvasid selle ajaga (ma jooksen palju).Lisaks sellele oli mu kaloraaž kergelt plussis jõusaalipäevadel (4x nädalas) ning nendel päevadel, mil ma jooksmas käisin, oli miinustes.Jõusaalitrenn sisaldas peamiselt ainult baasharjutusi suurte raskustega (olümpiatõsted ja jõutõmme/kükk).Väikseid lihasgruppe (käed, kõht) ma ei treeninud üldse, kuna energiatarbimine oli piiratud ning ma tahtsin keskenduda ainult sellistele harjutustele, mis annaksid võimsa hormonaalvastuse (testosterooni ja kasvuhormooni kontsentratsiooni tõusu).Kui sa nüüd tahad reaalset visuaalset tõestust mida ma sellise trenniga saavutasin, siis mul on rates pildid üleval: http://www.rate.ee/userinfo.php?id=1954869 – esimene pilt on suve alguses, kui ma dieeti alustasin, rasvaprotsent 12, kehakaal 85kg.Teine pilt on praegu, rasvaprotsent 7, kehakaal 82kg.Arvutus näitab, et ma kaotasin ~4kg rasva ja kogusin ~2kg lihast.
maximus89
Memberkas selline sagedus superkompensatsiooni printsiibi vastu ei käi?
maximus89
MemberErwin Rommel ütles kunagi: “Ära võitle lahingut, kui sa ei saavuta midagi selle võitmisega”
maximus89
Memberno kuule, see ratas on ju siis küll lausa kolmnurkne
maximus89
MemberOle nüüd, need ennustajad teevad üldjuhul alati tühja tööd. Esiteks Venemaa näiline majanduslik areng põhineb hetkel puhtalt maavaradel. Brasiiliaga on sama lugu, naftata ja maagaasi leidub, hüdroenergia võimalused on kah olemas, aga ega neid maavarsi seal nii palju kah ole et hetke seisius olev riik saaks maailma domineerima hakata ja pealegi suurima veevooluga jõed asuvad suht kaugel suurematest linnadest. India- no millest me räägime. Hiina võib tõesti väga kaugele areneda.Aga siiski USA, Euroopa ja Jaapan tegelevad pmst ainsana kõrgtehnoloogiaga ja selles valdkonnas on sinu poolt mainitud riikide mahajäämus väga suur ning juba see takistab neil esile tõusmast. Niigi USA napsab kõik maailma ajud endale ja ei kuku ta troonilt midagi.
Ja veel ei saa mainima jätta ka seda, et äki on selleks ajaks on väljatöötatud mingi tõhus uus energia liik ja sellisel juhul energiavarudega rigid hakkavad kolinal majanduslikult langema
Ma ise kaldun samuti arvama (ja lootma), et leitakse asendus naftale ja maagaasile, mis lõpetaks meie sõltuvuse sellistest “paariariikidest” nagu Venemaa.Kuid tuleb arvestada ka võimalusega, et see uus energiaallikas osutub (kasvõi esialgu) kallimaks ning see annaks toorainerikastele maadele nagu Venemaa ja Brasiilia teatud edumaa.Samuti ei maksa ka kohe kõrvale heita ja mööda vaadata India tohutust tööstuslikust potentsiaalist.Bombay börs on maailma suurim, samuti on India suhteliselt stabiilne võrreldes teiste selle piirkonna riikidega ning odavat tööjõudu on külluses.
Sõjaliselt tähendab see seda, et India saavutaks näiteks miljardi dollariga palju rohkem, kui USA, sest tööjõud on odav, sõjatehnika tootmine ja arendamine läheks palju soodamaks, kui USA-s.Kaitsekulutuste võrdlemisel ei saa vaadata ainult absoluutset summat, vaid tuleb vaadata suhteliselt – kui kallis on antud riigis tööjõud ja arendustöö.Näiteks kõigest pisut madalama võitlusvõimega Vene tank T-90 on peaaegu kaks korda soodsam (eksportmudel), kui USA tank M1A2 Abrams.
maximus89
MemberNo Venemaa ja USA on mõlemad ausaltöeldes kaks imperialistlikku koletist.Lihtsalt meile on see Venemaa-koletis lähemal ja ohtlikum.Kui Eesti asuks Lähis-Idas ja oleks islamiriik, siis me ilmselt vihkaks USA-d rohkem.
Vahe on lihtsalt huvipiirkondades ja võimalustes.Venemaal puudub tugev laevastik, et oma mõjuvõimu üle kogu maailma projekteerida, seega nad piirduvad oma ümberkaudsete maadega.USA-l on aga vajalikud ressursid olemas ning nemad saavad hetkel üle kogu maakera laiutada.
Muidugi see olukord võib muutuda, sest Venemaal on juba projekteeritud ja ka plaanis ehitada 12 uut strateegilist tuumaallveelaeva (SSBN), mis on puhtalt ründerelvad.Kui nüüd üks selline allveelaev siin Läänemeres tiirutaks, pardal 30 ballistilist raketti, igaühel kolm 100-kilotonnist tuumalõhkepead…
Ma tean, et antud hetkel ei saa Eesti valitsus midagi teha, aga mina isiklikult näen ideaalvariandis tugevat ja ühendatud Euroopat.Kombineeritult ületaks kõigi Euroopa riikide tööstuslik võimsus USA oma, Venemaa oma ammugi.Muidugi siis tekiks probleem, et tekib kolmepooluseline (võimalik ka, et neljapooluseline, koos Hiinaga) maailm.
Muuseas, Goldman-Sachs grupp ennustab 2020. aastaks, et maailmamajandust hakkavad domineerima Hiina, Brasiilia, Venemaa ja India praeguse USA, Euroopa ja Jaapani asemel.Nö. vanad demokraatlikud riigid, kelle võimsusel põhineb praegune maailmakord, pidevalt kaotavad oma mõjuvõimu maailmas.A new world order.
maximus89
Membernatsi- venemaa propaganda?See ei ole küll vene propaganda, infowars.com, kust ma selle info sain on ameerika veeblehekülg. Kõik teavad milline on Venemaa, mida ta on teinud mineviku, teeb praegu, mida ta võib teha ka tulevikus. Millegi pärast keegi ei usu, et USA ja lääs on samasugused korrumpeerunud. Mis sa arvad miks natsi- saksamaa võimule tuli? Sest USA saatis Saksamaale meeletult raha Saksamaale enne II MS-da. Miks tulid bolševikud võimule?. Sest neid toetasid rahaliselt Wall Streeti pankurid jne jne. Kui keegi arvab, et ma ajan täielikku paska siis veelkord ma annan vajalikku informatsiooni. Kui pärast selle materjaliga tutvumist keegi ikka arvab, et Venemaa on ainult korrumpeerunud ja lääs on “demokraatlik”, siis on vaja psühhiaatri juurde aeg kinni panna. Vaadake midagigi sellest. See on ülitähtis!!!!!
ENDGAME- ALEX JONES – Blueprint for Global Enslavement
http://www.youtube.com/user/thealexjoneschannel?ob=4
Ma praegu rohkem ei pane aga kui keegi tahab, siis palun väga.
Noormees, bolšhevikud tulid võimule Saksa Keisririigi rahadega, kes saatis Lenini Vene Tsaaririiki sealset võimu õõnestama, tulemus oli palju kaugeleulatuvamate tagajärgedega, kui Keisririigi salateenistused ette oskasid näha.Natsid tulid Saksamaal võimule tolleaegsete Saksa suurtöösturite nagu Krupp, Rheinmetall, I.G. Farben jt. poliitilise- ja materiaalse abiga.Aga ma pean tunnistama, aegajalt on üsna põnev ka vandenõuteooriaid lugeda
maximus89
MemberMina arvan ka et sõjaka Venemaa poliitikat suhtes tasub ka meil, Baltimaadel, märksa ettevaatlikum olla. Aeg oleks Läti ja Leeduga mingisugune liit sõjalise vastupanu suhtes sõlmida, kui seda juba tehtud pole…
maximus89
MemberTäna Lõuna-Osseetia, homme Ida-Virumaa.Aeg näitab, et mu sõnad osutuvad prohvetlikeks
maximus89
MemberSul oleks parem kindlaks teha enda nõrgim lüli ahelas, ning peamiselt sellele keskenduda.Näiteks, kui sulle valmistab enim raskusi kangi rinnale saamine, nagu mulle, siis peaksidki palju treenima just seda liigutust, ehk siis tegema kangi rinnale võtmist.Selleks on peamiselt kaks võimalust, ma eestikeelseid nimetusi ei tea, aga inglise keeles on need clean ja power clean.Enamikel tõstjatel on tõste esimeses faasis kõige enam jõudu, ning seetõttu ei ole mõtet liiga palju jõutõmmet ja kükki teha, mis mõjuvad peamiselt just sellele algfaasile.
maximus89
Memberma vaatan, et härrased on siin kõik üsna kõhukad
maximus89
Memberkui selle endomorfse kehatüübiga kaasnevad laiad puusad ja o-jalad või lampjalad, siis ilmselt pole jooksmine parim valik