maximus89
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maximus89
MemberHmm oled kindel ?Nii lihtne see nüüd kohe küll ei ole. Ja igatahes on selgelt näidatud et
“oral L-carnitine supplementation results in an increase in long-chain fatty acid oxidation in vivo in subjects without L-carnitine deficiency or without prolonged fatty acid metabolism”
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12404185
Aga loomulikult on karnitiinil palju muid väärtusi peale rasvapõletusefekti.
No ma tahaks näha mõnda uuringut, mis näitab, et lihatooted iseenesest edendavad salenemist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Ja fatburneri eesmärk on ju siiski rasvapõletus, nagu nimigi viitab.Ma usun, et kui keegi otsiks l-karnitiini muid tervistavaid efekte, näiteks antioksüdatiivset toimet, siis ta ostaks puhast l-karnitiini, minuteada müüakse seda siinsamas e-poes ju ka.Ja üleüldse fitness industry teenib ullikeste pealt liiga suuri kasumeid just selliste “imetoodete” abil.Ma ise tean üsnagi mitut indiviidi, kes poest karastusjoogi asemel näitaks ostab fat burnerit ja usub, et ta nüüd põletab rasva seda juues.Fat burner teatavasti pole aga just see kõige soodsam märjuke.
maximus89
MemberVahet pole eriti mis valk, peaasi, et vadak.Muidugi, uurningute järgi on valguisolaatidel parem BV, aga ega kontsentraadid samuti kaugele maha ei jää.Lisaks on kontsentraatides säilinud rohkem bioaktiivseid ühendeid.Hinnavahest ei tasu rääkidagi.Ise võtsin selle suure 4 kilose, mis maksab tonni, maitsestamata.Vadak on vadak, need lisaained, mis sinna juurde pannakse, et maitset või lahustuvust parandada, on funktsionaalses mõttes täiesti üleliigsed.Siin poes müüdavatel vadakukontsentraatidel on kõikidel minuteada valgusisaldus üle 75%, mis on täiesti adekvaatne.
maximus89
MemberÄkki vanus ja treeningstaaž ongi sul veel sellised, et rohkem ei tule? 3×3 kava peaks andma jõudu küll korralikult.
maximus89
MemberJulgen kahelda selle joogi väärtuses.Esiteks, meie keha toodab ise karnitiini, teiseks seda sisaldub suurtes kogustes erinevates lihatoodetes.Lihatooted aga teatavasti ei edenda salenemist iseenesest.Karnitiini ülesanne on lipiidide transport raku mitokondrisse.Kui nüüd seda karnitiini näiteks joogina palju sisse juua, mis siis juhtub? Seda ainet, mis peaks rasvu mitokondrisse transportima on organismis palju, aga miski ei sunni sellisel juhul organismi üldse lipiidide oksüdatsiooni alustama.Sobiv treening muidugi stimuleeriks lipolüüsi, aga ega see ekstrakogus karnitiini seda kuidagi efektiivsemaks tõenäoliselt ei muuda.Samamoodi nagu suured kogused valku, näiteks 3g/kg kohta ei anna mingit lisaboonust lihase kasvatamisel.
maximus89
MemberTere Kaido! Sooviks ka nõu rinnalt surumise kohta.Mu hetke kaal on nii 105 kg ja ma teen trenni neli korda nädalas.Minu rekord on 185 kg kuid ma sooviks tulemust parandada ja et see stabiliseeruks.Üks trenn jõuan teine trenn ei jõua ültse.Vahest surun seeriaid 150 kg kaheksa korda teine trenn jõuan vaid neli.Sooviks väga et surumine stabiliseeruks.Oleks tore kui saaksite trenni kava teha kuda oleks kasulikum treenida.Minu e mail on lannakas555@hotmail.comKas sa teed neli päeva nädalas kõigil päevadel surumist? Kui lood on nii, siis väga ei imesta, et üks päev jõuad, teine päev ei jõua.
maximus89
MemberJa mis selle “muscle builder” kategooria alla peaks minema? Legaalsetest lisanditest oskaks ainult kreatiini pakkuda.
maximus89
MemberTrenni kohaks suht kesine jõusaal ja ka kodu, kus olemas hantlid ja surumiskang.ja rohkem polegi vaja…
maximus89
MemberMa ei tea, kas on asi minus või saunas (elektrisaun on), aga 90 kraadi kipub küll väheks jääma, ei võta isegi higiseks mitte.Tuleb kõvasti leili visata, et kuuma saaks.
maximus89
MemberKuum saun laiendab veresooni, koheselt järele jahe dušh vms ahendab. Mängib veresoontega, muudab elastsemaks. Ja ega väga vahet pole, on sul seal saunas 100C või 130C, saunamõju saad kätte 100gagi.Nojaa, aga hetkeks tõuseb vererõhk väga kõrgeks, võtab lausa kõrvus vilistama kergelt, ega see kuidagi kahjulik ei ole?
maximus89
MemberIse teen ikka seljapäeval
maximus89
MemberNo seal saunas päris 130 kraadini ei jõua, pigem 110 kraadi
maximus89
MemberAga miks sa seda tõmmet siis üldse teed, kui saad läbi ainult nelipea. Saan aru, et teed sumo stiili, aga ikkagi on ta ju seljaharjutus. Nagu sa ise ütlesid, et ei taha suuri raskusi tõsta vaid lihast kasvatada. Sumo stiil ongi minu arust pigem suurema raskuse tõstmise jaoks. Kujutan ette, et teed umbes nii, et jalad on häst laialt ja tõmme käibki ainult jalgade jõul.. Ma ei tea küll kedagi kulturisti, kes sumo stiili teeks. Tee siis
, siis peab selg töötama.
Mitte ainult nelipea, kakspea ja tuharalihase ka
maximus89
MemberMa siiani tegingi ainult baasharjutusi – kükk, jõutõmme, olümpiatõsted, lõuatõmbed, kätekõverdused.Aga paratamatult jäid mõned lihased maha, nagu näiteks rind, delta esimene pea, kõht, säär…kuna nemad said otseselt palju vähem koormust.Nüüd, kus ma olen üldise lihasmassi kogusega rahul, on aeg need mahajäänud lihased järgi aidata.Seda ma saan teha ainult rohkem isoleerivamate harjutustega.Ning paratamatult tuleb suurte baasharjutuste osakaalu vähendada.