maximus89
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maximus89
MemberFat burner jäta välja ja selle raha eest telli toitumiskava või tee ise omale tarkade raamatute/artiklite abil asjad selgeks.
maximus89
MemberKui sa käid ainult 2x nädalas jõusaalis, siis parim variant massi lisamiseks on baasharjutustele orienteeritud full body kava.No abs, no direct arm work, just plain old heavy lifting.
maximus89
MemberOlen isegi skeptiline üldiselt selle koha pealt, aga siiani vastused toetavad mu hüpoteesi.Muidugi, mingit teaduslikku teooriat ma sellele ei rajaks.Samas, kui lugeda neid tähtkujude kirjeldusi, siis mulle endale tundub küll, et vähemalt need iseloomustused peavad paika.Kuid jällegi, see võib olla ka pime kokkusattumus.
Muuseas, olen küll jah Jäära tähtkujust
maximus89
MemberHakkasin esimest korda maast rebimist tegema, tehnikat ei osanud eriti, raskus oli väike õnneks, sain sirgetele kätele, aga tõmbasin nii kõvasti, et inertsist kukkusin selili, väga piinlik oli.
maximus89
MemberA vot äkki oleks hoopis mõtet treeningute INTENSIIVSUST tõsta.Alati ei pruugi mahu või sageduse tõstmine olla parim variant.
-3kg kuus on normaalne kaalulangus, aga -1kg juba suboptimaalne, +1,5kg on juba läbikukkumine.Samuti on mõtet kaalulangetamise ajal teha aegajalt plusskaloraažiga päevi, et ainevahetus liialt ei aeglustuks.Lähene asjale nii: need kilod, mis sa kaotad treenimisega, tõenäoliselt püsivad, aga need mis sa kaotad alakaloraažhi tõttu, need kipuvad tagasi tulema.See pole muidugi mingi rusikareegel.
maximus89
MemberJõu puhul siiski suurem arv seeriaid, madalamad kordused, pikemad pausid ja suuremad raskused on sobilikumad.
maximus89
MemberKuigi praeguse seisuga on vastuseid liiga vähe, ja tõenäoliselt ka jääb neid liiga väheks, et mingt suuremat teooriat luua, võin ma siiski hetkel kaks hüpoteesi püstitada: a) Jäära, Vähi ja Kalade tähtkujudes sündinutel on suurem tõenäosus hakata spordiga tegelema ning heas vormis olla või siis b ) Jäära, Vähi ja Kalade tähtkujudes sünnib rohkem inimesi.
maximus89
MemberSelge…Kas minu mõistus? või nende vantide, kes ainult biitsa ja rinda teevad?
Pidasin neid vante ikka silmas
maximus89
MemberKuidas see võimalik on ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõistus ei ole oma teha.Kui teha 3 aastat ainult biitsepsit ja rinnalt surumist samade korduste ja seeriatega, siis keha adapteerub suhteliselt kiiresti.
maximus89
MemberEndalgi plaanis osta
maximus89
MemberEks jah hea vorm on suhteline mõiste. Nüüdseks on pekki pea 40kg hävitatud (ennem pigem selline rammumees stiilis) ja 10a trenni tehtud, julgen pakkuda, et on nagu midagi vormilaadset, aga kui võrrelda tegijatega siis muidugi naljanumber:-P Pigem jah, küsimus oleks õigesti vormistatud kui küsitud oleks ainult trennistaashi ja justnimelt korralikku trennistaashi (a la minimaalselt 2-3x nädalas) ja seda järjepidevalt.No ainult trennistaazh ei ütle midagi.Ma tean jõusaalist paari venda näiteks, kes on käinud üle 3 aasta juba seal, praktiliselt mingit arengut ei ole.
maximus89
Member…
Ma ise ei pidanud hea füüsilise vormi all silmas massiivset keha.Pigem ikka sellist vormi, et riideid saab osta tavalisest riidepoest ja normaalsuuruses, aga rannas vaatavad inimesed järgi ja seda sugugi mitte sellise pilguga, et esimesed pähe tulevad sõnad oleks jõusaal, steroidid ja valgupulber.Sest oleme ausad, enamus inimestel seostuvad kulturistidega just need kolm asja.
Aga see ei tähenda, et selline massivne kulturist ei oleks heas füüsilises vormis, lihtsalt keskmise inimese jaoks jookseb kuskilt maalt piir, millest edasi on juba “liiga suur, liiga üles pumbatud, steroidid jne.”
maximus89
MemberNoo tegelikult, anatoomiliselt võttes saab eraldi teha ainult rinnalihase ülemist ja alumist pead, kuna ta ainult nendest kahest peast koosnebki.Rinnalihasel ei ole eraldi ülemist, keskmist ja alumist pead.On ainult ülemine klavikulaarne ja alumine…mis ta nimi nüüd oli…pea.Negatiivse kalde all surudes lihtsalt langeb õlgadele palju väiksem koormus ning rinnalihase ülemisele peale praktiliselt mitte mingit koormust ning enamuse tööst teeb rinnalihase alumine pea.
Neutraalse kaldega saavad rinnalihase ülemine pea, alumine pea ja deltalihase eesmine pea võrdselt koormust, mõnevõrra vähem saab triitseps.
maximus89
MemberMilline on hea füüsiline vorm ja mis läheb heade tulemuste alla?Jätan selle üldiselt igaühe enda kriitilise mõistuse otsustada.Ise pean silmas sellist vormi, et on visuaalselt juba näha peale särgi seljast võtmist, et inimene käib korralikult trennis ja/või on võimeline sooritama headele tulemustele näiteks NATO testi ja muud sõjaväes kasutusel olevad füüsilised testid.Heade tulemuste all pean silmas medaleid või vähemalt esikümnesse tulemist oma valitud spordialal kas siis üle-Eestilistel võistlustel või ka rahvusvahelistel.Neil, kes teevad trenni enda jaoks ja ei võistle loeb ainult eelpoolmainitud hea füüsiline vorm.
Kuna erinevatel spordialadel on nõudmised nii erinevad, siis on keeruline panna ühte patta näiteks ülekaalulist professionaalset jõutõstjat, alakaalulist professionaalset pikamaajooksjat ning ainult enda jaoks jõusaalis treenivat, aga sellegipoolest väga heas füüsilises vormis olevat inimest.
maximus89
Memberinimene asub palju suurema tõenäosusega süsivesikuid piirama, kui ta on maksnud valgetes kitlites doktoritele suurt raha ning need tal seda teha soovitavad
AutorPostitused