maximus89
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maximus89
MemberNo kuulge, ei tasu nüüd kohe mõnitada ka, äkki preilil on tegelikult toiduvalik normaalne, lihtsalt väikene ülekaloraažh ja valed kellaajad.
maximus89
MemberSoovitaks hakata tasapisi kaloreid lisama iga nädal.Alustada näiteks 3000kcal (või misiganes sul kaalu säilitamiseks vajalik kaloraažh on) pealt ning iga nädalaga lisada 100-200kcal/päevas.Siis oled saavutanud optimaalse taseme, kui kaal tõuseb ~1kg kuus, seda kaloraažhi hoiagi massitsükli lõpuni.
maximus89
MemberKäin 4 kordan’dalas aeroobikas,et ennast vormiviianing rasva põletada. Aga nimelt olen võtnud juurde kolme kuuga 7,5 kilo:(
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> see on äärmiselt palju ja ma tõesti ei oska endaga enam midagi teha. kaalusin alguses 55 ja olen 167 cm pikk.Kaal oli trenni minnes korras, kuid tahtsin lihtsalt kõhuja jalad vormiviia,kuid nüüd olen lausa 7.5 kilo juurde võtnud.Ma ei oska kellegi pole pöörduda, kes aitaks mul tagasi algse kaalu juurde. Söön enam-vhem tervislikult, ei maiusta tihti ja söön palju juur-ja puuvilju.Kas oskte sovitada midagi mis aitaks taastata vana kaalu, sest näljutamine alandaks kaalu kuid keha ise kannataks rängal selle all, ning ma ei oskamidagi muud peale hakata, sest tervislik toitumine lihtsalt ei aita enam:(
Kas nüüd just toitumiskava selle 7,5kg jaoks, sa pead lihtsalt kaloribilansi üle vaatama, alustad algul 10% defitsiidist ja kui see ei aita, siis tõstad 15% peale.
maximus89
MemberKes kuidas teeb. Doriani-härra ntx lisas kõrge kvaliteediga valgule kaerakliisid.No aga mis kasu on madala GI-ga trennijärgsest sheigist?Ma heameelega tahaks omal kortisoolitaseme võimalikult kiiresti alla viia, et lõpetada lihaste lagundamine aminohapeteks ning taastada kiiresti lihaste glükogeenivarud.Just sellist asja soovitavad/kasutavad ka 99% spetsialistidest.
Härra Yates ilmselt ei nõustu nendega ning leiab, et madala GI-ga süsivesikud, mis mõjutavad insuliinitaset väga aeglaselt, viivad kortisoolitaseme kiiremini alla.
maximus89
MemberTule õppima masinaehitust, jummala mõnus eriala, soovitan kõigile,kel võimeid ja tahtmist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Joonestamist ei ole väga palju,samuti ple see väga raske,selline keskmine
No teil seal tehnikakõrgkoolis jah ei ole, aga ma räägin tehnikaülikoolist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maximus89
Memberolen 12 klass hetkel, olen ka mõelnud õppima minna ehitust, sillaehitust või teedeehitust v midagi selletaolist. Kui suur on sul seal käsitsi joonestuse osakaal? Joonestamine on mu kõige nõrgem pool
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mulle muidu on räägitud, et tänapäeval tehakse kõik joonestamine arvutitega.No praegu meil esimesel semestril on kaks joonestamise ainet: insenerigraafika ja kujutav geomeetria.Mulle endale need väga rasked ei ole, aga osad on pisut hädas.Kõige hullem asi on meil hoopis füüsika.Lisan veel, et käsitsijoonestamine lõpeb esimese aastaga ära ja ega see AutoCAD-is joonestamine sugugi lihtsam ei ole.
maximus89
MemberMa mõtlen, et kumb hüpertroofia seisukohast parem oleks.Minu loogika ütleb, et tavaline rest-pause, kuna seal on suuremad raskused mängus.
maximus89
Membermida sa õpid?sillaehitusinseneriks, ei oska seda osastavasse käändesse panna
maximus89
Memberjoonestasin insenerigraafika töövihikus ülesannet natuke ja lähen nüüd magama
maximus89
MemberRasv ja eriti küllastunud rasv pidavat maksale isegi hea olema.Muidugi mõõdukas koguses.
oktoober 22, 2008 at 7:22 p.l. in reply to: Jõutõstmine või lihaste kasvatamine… mis võiks minu jaoks olla alustamiseks õigem? #169836maximus89
MemberRäägitakse, et lihasmassi suurenemine on rohkem spetsiaalse toitumise tulemus.Põhimõtteliselt iga kava, mis ei ole irratsionaalne ning mida ei rakendada irratsionaalselt ajab oma asja ära.Vaadake näiteks tõstjaid kergetes ja keskmistes kaaluklassides, sprintereid, ameerika jalgpallureid jne. Keegi neist ei tee kulturismile omast treeningut, ometi on kõik rohkem või vähem suured ja lihastes.
maximus89
MemberKüsimus siis selline , et mida arvate peale massi perioodi 3 x nädalas poksis käimisest ? Et kumb oleks mõtekam kas teha 3 x nädalas 3 korralikku jooksu või siis 3 Poksi trenni ? Saalis käin edasi ka muidugi ka 3 korda nädalas ning küsin põhiliselt sellepärast , et kumba trenniga vähem lihast kaotaks ? kui seal üldse mingit vahet on… Äkki kellegil on omal kogemusiEtte tänades
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võin suht kindlalt väita, et kui sa just jooksu- või poksimaratone ei tee, siis lihast sa küll ei kaota kummagagi.Ise eelistaksin jooksmist, väiksem koormus kesknärvisüsteemile, mis enamasti korraliku massitreeningu ajal on niigi ülekoormatud.
maximus89
MemberOlen tõstnud nii sv koguseid toidus, kui ka rasva kogust, et mitte defitsiiti jääda. Ma käisin kunagi arsti juures ja oli vaja verd kontrollida, tulemus näitas, et maksa näitajad olid väga halvad, muu kõik ok. Siis ma hakkasin mõtlema, et maksa üks ülesannetest ongi ju üleliigse valguga tegelemine. Peale seda ma hakkasingi katsetama väiksemaid valgukoguseid. Pole küll uuesti siiamaani verd kontrollida lasknud.Oled kindel, et maks ikka valgust korrast ära oli, äkki hoopis viina viga?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Isegi olen vahest maksa alkoholiga treeninud.Ja nendele 100+ kilostele meestele mainiks ära, et suur rasvaprotsent vähendab lihaste insuliinitundlikkust ning tõstab rasvkoe oma.St. mida paksem sa oled, seda rohkem sul ülekaloraažhis olles rasva tuleb ning seda vähem lihast.Mida väiksem rasvaprotsent, seda lihtsam on lihast kasvatada.Kõige parem insuliinitundlikkus on lihastel peale nö. võistluseelse dieedi lõppu ning massiperioodi alguses kulturistide puhul.
maximus89
MemberKasutasin ühele lihasgrupile ainult ühte harjutust ja ühte rest-pause seeriat, vahel harva tegin rohkem. Ühes rest-pause seerias oli kokku 4 seeriat. Puhkasin umbes 10 sekundit ja korduseid sihtisin sinna 5 kanti. Kusjuures ei läinud kurnavaks, algul arvasin ise ka, et läheb. Taastusin väga kiiresti ja lihased ei olnud järgmine päev sugugi teab mis tapvalt valusad nagu tavaliselt. Kui venitasin, siis ei surenud selle ajal, vaid mõnusalt olid valusad. Üldse selle kavaga oli energiat tunduvalt rohkem. Panin rõhku rohkem aeroobsele, praktliliselt iga trennialgus jooksin 15 minutit.oot mismõttes 5 kordust, rest-pause on ju rasked üksikud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maximus89
MemberKüki panin suruvatele. Mul kujuneski see kava sama põhimõtte järgi lõpuks, mis sa välja tõid. Väike maht, kuid sagedam. Kuna ühe päeva trenn oleks ilmselt väga pikk, siis kasutasin rest-pause meetodit (doggcrapp training). Olen seda varem kasutanud ja lihasele see väga shokeering ei olnud. Seega lihased taastusid suht kiirelt ära ja kujuneski nii, et kava oli lõpuks 4 korda nädalas pluss clean&jerk päev, olenevalt enesetundele.Kas sa tegid seda rest-pause’i 1RMax-iga?Ma mõtlen, et võiks seda proovida küll vahelduseks, aga kas see liiga kurnavaks ei muutu, sellesmõttes, et mul on mõlemal päeval tõenäoliselt kõige raskemad jõusaaliharjutused üldse järjestikku ning lisaks veel lõppu superset ka.Superseti puhul ilmselt rest-pause enam kasutada ei saa?
-
AutorPostitused