maxim
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maxim
MemberEga mõtlen ma teen mingi 2-3 päeva – rammin täis – see bic väike lihas taastub kiirelt .
Vahelduseks ju võib – väike ?okk kuluks biic ära küll.
maxim
Member191cm ; 95 kg ; 23 NB: Pekkis ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maxim
MemberMul on sama jama olnd aga suvel – alguk ei saand aru milles probla , hiljem hammustasin teema läbi , nimelt auto küljeklaas oli lahti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ….. sealt lõi põletiku sisse – aga panin viina käe peale ja sidusin elastikuga kinni. Valu kadus kiiresti.maxim
MemberMa kasutan jodeeritud soola.
maxim
MemberMina söön iga õhtu kana rinnafileed või siis ise tehtud loomaliha kotlette kah vahelduseks Ja sinna kõrvale mingi salat – näiteks tomati ja paprikaga. Ja muidugi lisan veel küüslauku. Loomsed valgud on aeglasti imenduvad ja küüslauk aitb sellele protsessile veel kaasa-valkde omastamisele siis – et noh aeglasemini omastab.
maxim
MemberMa kah olen kuulnud, et ta olevat olnud tossike ja tema klassikaaslased hüüdsid teda vesipeaks. Krt
“> seda teab.maxim
MemberKas sa c – vitamiini sööd ?
Ja kindlasti oleks vaja süüa küüslauku vähemalt kord päevas, see hoiab haigestumise ära.
Pane müts kah pähe
“>oktoober 28, 2004 at 10:07 e.l. in reply to: Kuidas tarbida kõige meeldivamal moel munavalget #41439maxim
MemberMa ei saa üldse aru milleks seda muna nii jõhkralt sisse ajad. Söö parem liha või kala.
Ma söön näiteks iga päev toorest lõhet . Deam see lööb hormoonid nii möllama – jõõõhker .
maxim
MemberMehed tehke jõutõmmet
oktoober 22, 2004 at 8:16 e.l. in reply to: Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu #41270maxim
MemberMul oli pool aastat tagasi sama probla, aga kui hakkasin süsivesikuid enne trenni natsa rohkem tarbima kadus see probla. Proovi ehk aitab.
AutorPostitusedViewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)