maxcar
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maxcar
MemberVanus 15a
Pikkus 182cm
Kaal 107 kg
Jalg 81cm
Säär 44cm
Biitseps 39,5 cm
Kõht 109cm
Rind 120cm
maxcar
MemberTee mind ka tuttavakskui sa fatburneri pärast viljandi viitsid sõita siis võin teha:D
maxcar
MemberSee mahajätmine on suuresti individuaalne, ise ma ei usu eriti nendesse plaastritesse ja huinjakkidessema jätsin mokatubakaga:D
maxcar
MemberNo ma tegin 3 aastat ning loobusin ka küll päeva pealt aga enne proovisin mingi 20+ korda maha jätta enne kui õnnestus kaalu tuli ka ikka korralikuld juurde :S
maxcar
MemberNii on ta kunagi maininud jah, et OLIN , kas just iidol aga mingis mõttes eeskujuks:) , üks paljudest. See on suur au. Ja seda ilma naljata.Otile aga EDU kõiges! Ka see on öeldud ilma naljata.
Tüütu ei olnd kui ta igaõhtu helistas ja ise midagi vastu rääkida ei saand:D?
maxcar
MemberEga selle teema kohta ei oska ilmselt keegi rohkem nõu anda kui Rebane või Indrek. Ma arvan, et sa laimasid mõnes ona kirjutises Rebase tööd või midagi sellist
et sa laimasid mõnes “ona” kirjutises
Kuida seda nüüd tõlkida
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>? Ära mult fitte ära võta:Dmaxcar
MemberKui õigesti mäletan, siis esimest korda kohtusin Otiga 1995. aasta Eesti meistrivõistlustel, kui tulin ainumat korda Eesti absoluutseks meistriks. Vähemalt juttu sai siis kindlasti temaga esimest korda aetud. Mingil hilisemal võistlusel, kui ta oli vist tulnud juunioride absoluutseks võitjaks, seisis ta minu kõrval laval ja küsimusi sadas lakkamatult. Umbes nii, et kuidas treenid, mida sööd, kui palju su biitsa ümbermõõt on.
1996. aasta Eesti karikavõistlustel oli tema hääl fännina saalist kõige selgemalt lavale kosta: «Marek on kõige parem!!! Maarek, Maarek, Maaarek!» Ja terve saal karjus tema järgi. Pärast seda võistlust hakkasime juba tihedamalt suhtlema.
Mingi aeg helistas noor Kiivikas mulle lausa igal õhtul, rääkis oma treeningutest ja muudest seiklustest. Ega ma suurt võimalust vahele rääkida saanudki, ümisesin vaid «mhmh» ja «jajah».
Ott su kunagine iidol oli siis kalmus?
maxcar
MemberHeh, vb tulevikus tõesti presindent, aga hetkel liiga noor ta selleks ametiks_
maxcar
MemberKaido sa pead raha eest tegema hakkama sa nii kuum sõna kavades:D
oktoober 9, 2009 at 7:51 p.l. in reply to: Oleks vaja massi, taastusvahendit, kuid ei tea millist. #225897maxcar
MemberMure selline, et treeningud suht mahukaks läinud ja oleks vaja midagi, mis hästi taastaks, mingisugust massi vms ei ole ise nendega ka kursis eriti.Kui keegi oskab valgustada siis öelgu sõna sekka.
maxcar
Memberkükk 210kg,surumine 140kg,jõutõmme 240kgPäriskõvad tulemused. Kui pikk jõusaali staas seljataga?
maxcar
MemberMa annaks heameelega 30% enda massist sulle
maxcar
Member115 kuskilning pikkus?
maxcar
Memberok võib kuskilt saada kah,eks mingi päev otsin ylesse oma treeningpäeviku ja pildid-see on maal,aga võin panna kyll
maxcar
MemberJõujunn kui sa kunagi nii palju kaalusid miuksed suu muudaatused kaaluga on see huvitab mind kõik jõutõmbe rinnalt surumise ja kükide suurenemine võiksid selle siia välja tuua päris huvitav oleks vaaata kuidas inimene areneb ning mõned pildid:D
AutorPostitused