maxcar
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maxcar
MemberVastasin teemaalgataja küsimusele nii kuidas oskasin. Kas tegin valesti midagi ?no seda oleks sa võind aastaaega tagasi teha see on 2008 aasta post praegu vastata sellele pole mõtet.
maxcar
Memberkas see 2-3 korda päevas 30g pole mitte laadimisaeg?
maxcar
Memberkas kuskilt rasva% mõõtjad saaks ka osta?no netipoes on isegi sellised kaalud müügil.
maxcar
MemberJa jalgu ei tee. Ratastooli case?Kuidas ma säärt saaks siis teha? Jätan sellest kavast välja, kuna põlved on haiged ja arst kuuaega ei luband jalgu teha.
maxcar
Memberjõutõmme 2x nädalas ja selg veel + teisigi asju 2x, ja veel nooruk… treenid ennast üle või vigastad ennast, ei soovita4 nädalat tahan seda kava teha, ei usu et vigastan lihtsald tahaks vahelduseks midagi muud proovida.
maxcar
MemberMulle rääkis üks inimene kes 15-20 aastat tagasi trenni tegi et siis tehti ültse ühte lihasgtuppi 3-4 korda nädalas.
maxcar
MemberNo kas tõesti siis käed on nii kehvalt arenenud, et neid 2x nädalas vaja teha? pealegi rinda tehes juba triits mängib kaasa ja selga tehes biits.Käed on palju vähem arenenud kui jalad ja rind, selga tehes saab biits väikse koormuse ja ma teen teisipäev raskema päeva neljapäev kergema. Selja ja biits on samal päeval niiet vahet sel seljuhul on kas teen peale või mitte?
maxcar
MemberKas natuke paljuks ei lähe triitsa ja biitsa 2x teha? minu arust piisab küll ühest korrast nädalas ühte lihasgruppi teha.Ei usu paljud teevad ju näiteks rinda 2x nädalas.
maxcar
MemberOlen ülekaaluline aga seksuaallaadi häireid küll ei ole.
maxcar
Memberno siiski raskus, ega siis rinnalihase suuruse järgi rinnalihase maksimumi ei saa määrata.
maxcar
Membersuurus ei näita siiski biitsepsi jõudu.no aga mis siis näitab?
maxcar
Membermul ka see probleem mul biitseps pikk aga ei kasva, jõudu on rohkem biitsepsis kui mõnel kellel on päris hästi arenend ei saa aru mis jama on.
maxcar
MemberJah Marek Kalmus oli üks mu suurimaid iidoleid kui kulturismiga alustasin. Eks ma fännasin vähemal või rohkemal määral ka teisi sellel ajal tipus olnud kulturiste, nende seas ka Jaanus Mummi. Alates 1997 a. muutusin Kalmusele konkurendiks – siis ei sobinud ju enam fännata
maxcar
MemberPlaastriga (vähemalt minu puhul) selline teema, et aitas näljatunnet kontrolli all hoida, muud efekti ei tuvastanud