Skip to main content

maxcar

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 366 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: rind #226277
    maxcar
    Member

Vastasin teemaalgataja küsimusele nii kuidas oskasin. Kas tegin valesti midagi ?

no seda oleks sa võind aastaaega tagasi teha see on 2008 aasta post praegu vastata sellele pole mõtet.

in reply to: valgupulber. #226273
    maxcar
    Member

kas see 2-3 korda päevas 30g pole mitte laadimisaeg?

in reply to: Punnis kõht #226270
    maxcar
    Member

kas kuskilt rasva% mõõtjad saaks ka osta?

no netipoes on isegi sellised kaalud müügil.

in reply to: Kava #226246
    maxcar
    Member

Ja jalgu ei tee. Ratastooli case?

Kuidas ma säärt saaks siis teha? Jätan sellest kavast välja, kuna põlved on haiged ja arst kuuaega ei luband jalgu teha.

in reply to: Kava #226228
    maxcar
    Member

jõutõmme 2x nädalas ja selg veel + teisigi asju 2x, ja veel nooruk… treenid ennast üle või vigastad ennast, ei soovita

4 nädalat tahan seda kava teha, ei usu et vigastan lihtsald tahaks vahelduseks midagi muud proovida.

in reply to: Kava #226216
    maxcar
    Member

Mulle rääkis üks inimene kes 15-20 aastat tagasi trenni tegi et siis tehti ültse ühte lihasgtuppi 3-4 korda nädalas.

in reply to: Kava #226214
    maxcar
    Member

No kas tõesti siis käed on nii kehvalt arenenud, et neid 2x nädalas vaja teha? pealegi rinda tehes juba triits mängib kaasa ja selga tehes biits.

Käed on palju vähem arenenud kui jalad ja rind, selga tehes saab biits väikse koormuse ja ma teen teisipäev raskema päeva neljapäev kergema. Selja ja biits on samal päeval niiet vahet sel seljuhul on kas teen peale või mitte?

in reply to: Kava #226210
    maxcar
    Member

Kas natuke paljuks ei lähe triitsa ja biitsa 2x teha? minu arust piisab küll ühest korrast nädalas ühte lihasgruppi teha.

Ei usu paljud teevad ju näiteks rinda 2x nädalas.

in reply to: Põleta rasva efektiivselt! #226204
    maxcar
    Member

Olen ülekaaluline aga seksuaallaadi häireid küll ei ole.

in reply to: Biitseps #226202
    maxcar
    Member

no siiski raskus, ega siis rinnalihase suuruse järgi rinnalihase maksimumi ei saa määrata.
    in reply to: Biitseps #226193
    maxcar
    Member

suurus ei näita siiski biitsepsi jõudu.

no aga mis siis näitab?

in reply to: Biitseps #226181
    maxcar
    Member

mul ka see probleem mul biitseps pikk aga ei kasva, jõudu on rohkem biitsepsis kui mõnel kellel on päris hästi arenend ei saa aru mis jama on.

in reply to: Ott Kiivikas jätkab enda kallal peitlitööd #226100
    maxcar
    Member

Jah Marek Kalmus oli üks mu suurimaid iidoleid kui kulturismiga alustasin. Eks ma fännasin vähemal või rohkemal määral ka teisi sellel ajal tipus olnud kulturiste, nende seas ka Jaanus Mummi. Alates 1997 a. muutusin Kalmusele konkurendiks – siis ei sobinud ju enam fännata
    in reply to: Suitsust loobumine #226098
    maxcar
    Member

Plaastriga (vähemalt minu puhul) selline teema, et aitas näljatunnet kontrolli all hoida, muud efekti ei tuvastanud
    in reply to: Suitsust loobumine #226077
    maxcar
    Member

Ja siiamaani tubakas huule taga punnitamas?
    Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 366 total)