maxcar
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maxcar
Membereile müüsin viimase, kuid loodame lähiajal lisa tellida – muide küsige Sparta poest ehk on seal.on nagu nn “masu” aga toidulisanditega läheb äri järjest ülespoole ,või mulle aind tundub nii
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maxcar
Membermoded on kõik normaalsed. Võibolla MEE on kõige kurjem minu arust(suht ei millegi eest sain hoiatuse)- ei tea kas ta üldse mode enam ongi. pole ammu näinud teda siin
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
võiks olla, mingi et kes on kõige tublim teema hoopis ; pakuks ise alessandrot
no sõbralikum vb rebane
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga aktiivsem võibolla tõesti siis alessandro
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maxcar
MemberNoo nii, see teema on siin nii kaua üleval, kuniks Alessandro trennist tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma olen teistega samal arvamusel.
Nii hilja on veel trennis?
maxcar
MemberMille eest ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nn”fittide kogumise eest”
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pole nagu teist normaalset foorumit leidnud ja pole arvutis targemat teha, ning olen aktiivsem selle eest pmst
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga no vahet pole ma panin teemast mõõda ka kui warni sain
Membermul 1 warn see kirp2-helt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maxcar
Memberei noo kimmeli postid on ikka head ja tõhusad.Kas sa ise teed nii?irwenz…Ma teeks hea meelega veenädala kui ühepäevagi suudaks ilma söögita olla:D
maxcar
MemberTõmbed valgujoogi enne ja pärast trenni:D
maxcar
MemberNähh, alati ei pea nii pessimistliku ja negatiivse käitumisega olema. Muidugi on see kurb, et nii on läind, kuid see on ka väga naljakas. Arvan, et need on lihtsad mõned laused, välja nopitud suuremate tekstide seest vms. Aga nagu öeldakse, kordamine on tarkuse ema, nii et tsiteerige veel mõttevälgatusi, mis meeldivad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei no ma lihtslat tahan õelda, et need kes selliseid asju kirjutasid ei pruugi mingid idioodid olla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui vastust ei tea paneb mõni naljapärast mingi imeliku vastuse. Mõni inimene on mingist suuremast kontrolltööst nii närvis, et teeb selliseid lolle vigu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga jahm , ma ei viitsi enam vaielda:Dmaxcar
MemberKui korralikult uuesti postitust loed, siis saad aru, et keskmiseks elueaks 70.Kust see välja tuleb ma küll ei leia? Eesti meeste keskmine eluiga on kindlasti alla 70.Naistel on 70 võibolla rohkem.
maxcar
MemberKindel, et sa keskmine Eesti mees ei ole? 100aastasena võistlemise asemel hoopis 30 aastat hauas juba veedetud …
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ütlesin seda naljaga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuid eesti meeste keskmine eluiga pole 30
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> see on mingi 63-65, kui ma ei eksi
MemberTahan näha inimest kes 10. aastasena pole midagi lolli kirjutand. See veel ei tähenda et IQ on madal. Leitsin paar kuud tagasi ühe bioloogia töö kus oli küsimus”Kuhu lähevad angerjad kudema?” Vastus oli Kõrbesse. Kuid ma arvan et see vasrus oli sellepärast kirjutatud et ma ei teadnud õiget vastust ning panin midagi naljapärast.
maxcar
Memberhttp://sport.postimees.ee/?id=174195Memm tõukab kuuli, viskab oda, heidab vasarat…
Treenib 5-6 korda nädalas.
Rinnalt surub ntx 35kg.
Ja vanust on 100 aastat!
Tehke järgi või makske kinni
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma olen 100 aastasen natuke kõbusam kui see memm
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Keegi tundis end puudutatuna.
Anna andeks, kuid kui sa nii arvad, siis sina oled ka idioot.
Siin on tähevääratusest asi kaugel – see on idiootsuse tipp.
Ei tunne puudutatuna, kuid inimene kes lollide üle naerab peab küll taunik olema.
maxcar
MemberAga äkki keegi saadaks mulle selle 3×3 jätan jala välja ja teen natukene kergemalt äkki see oleks parem kava see praegune kava mis on sellel on puudjääke niipalju kui ma aru olen saand.
maxcar
MemberArvatavasti põhikooli, sest gümnaasiumisse sellised ei tohiks saada.Siingi foorumis võib palju seesuguseid inimesi kohata.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuule geeniusel võib ka sassi minna. Need on kogemattajuhtund apsakad mitte idiootide poolt kirjutatud.
-
AutorPostitused