maxcar
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maxcar
MemberMa vaatan välimust küll naistes kuid kui iseloomu ei ole ei tee selle välimusega midagi.
maxcar
MemberMiks see siis ”VABA FOORUM” on ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . põhjenda ära ka siis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siia sa võid lisada teemasid mida sa teistesse teematesse ei sobi.
maxcar
MemberSee kuidas sa naisega käitud.
maxcar
MemberMm ma ei mõtlend nagu sellesmõttes kuri
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuri saab ka heas mõttes olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga ma ei mõtlend ka selles mõttes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma mõtlesin selles mõttes et kes tundub nagu kõige kurjem aga peale alessandro eriti aktiivseid modesid pole niiet pole võimalik eriti valida:Dmaxcar
MemberAh, et säästus odavalt kodujuustu võimalik saada, peab siis vict poodi minema:DJa neid säästukohukesi sai mõni aeg tagasi palju söödud, aga enam ei suuda:D
Säästu kohuke viskas ka mul üle. Ei tea milles asi liiga rasvased vict ja see shokolad ka ei meeldi sealt ümbert enam.
maxcar
MemberTerv!Kui totituda maksimaalselt hästi ja võtta juurde ainult valk,bcaa ja kreatiin..kas see ajab asja ära?
Kui sa toitud normaalselt siis peaks piisavalt valku juba toidus olema. Ning kreatiini ei soovita eriti kui sa pole just aastaid trenni teind.
maxcar
Memberkes sellise asja ostab peab ikka täitsa soe olema:DAga neid ikka leidub:D
Ja neid leidub palju kes topshopist igasugust saasta ostavad:D
maxcar
MemberPunane on värvus sellel, peaks vist kangem olema, teine on rohelsit värviIgastahes see säästu kodujuust maksis 7.90
Säästu kodujuust A ja O uus müügihit
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maxcar
MemberProovisin täna seda säästu kodujuustu. Mingit vahet pole tavalise rasvata kodujuustuga. Nii ,et masu on ning ostke säästu kodujuustu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hoiate kokku
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maxcar
MemberMõtlen, et peaks ikka enda “Edasijõudnute kava jaotatuna kolmeks” personaalse vastu vahetama.Uue kava eesmärk oleks personaalsus, efektiivsus ja väheke ka eksperimenteeriks ning jälgiks arengut.
Kes mind natukegi kohand siin on vast tähele pannud, et ma siuke analüütiline perfektsionist.
Mulle ei kõlba igasugune kava, kõik harjutused ja meetodid peaksid olema mu soovidega kooskõlastatult põhjalikult läbi analüüsitud.
Treeener peaks olema piisavalt haritud, olema kursis ka seonduvate tänapäevaste teadmistega ning piisavalt kannatlik, et muga tegelda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kiivikal kindlasti kompetentsust jaguks, aga tal pole jälle aega, et kes veel siuke tark inimene oleks?
Kõik kellelt siin saidil saab treeningkava tellida on sobivad inimesed.
maxcar
MemberSee on ju puhtalt naistele mõeldud, huvitav miks seda mehed reklaamivad, et naised vaataksid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No mine sa tea neid tugitooli sportlaseid. Need võivad vabalt seda toodet osta .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mõtlevad et tänu sellele tuleb neile rinnalihas ja õlalihas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maxcar
MemberTopShop. Ei usu eriti sellistesse asjadesse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maxcar
MemberPõlve sidemeid+ randmesidemeid.
maxcar
Member15kg üks ja 15kg teine, aga ei soovita osta, mine osta tartu kaubamajast näiteks, seal vist 400 krooni 15 kg hantlid.Viljandi anttilas on ka 399.- üks hantel.
maxcar
MemberMinu kõige naljakam juhus oli siis, kui tahtsin rinnalt 140-ga 4 st lükata, jõusaalis oli ainult üks tegelane(mobellimõõtu äraütlemata kena naisterahvas) kikivarvukil liginesin talle ja palusin igaksjuhuks pilgu peale heita. Uskumatu aga ta oligi nõus.Seletasin ära, mida võibolla läheb vaja teha ja hakkasin siis suruma.
Surusin 7 korda, siiamaani ei tea kust see purakas tuli. Igaljuhul need 3 lisakorda kirjutan ma selle neiukese ilu arvele
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peaks ka maksi proovides mõne kena naise jõusaali kutsuma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siis oleks asi kindlam
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuid kui üles ei läheksoleks jällegi häbi:D -
AutorPostitused