maxcar
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maxcar
MemberMul rasvaprotsent 29-30 siiamani pole südamega probleeme. Ma soovitan arsti juurde pöörduda võib olla kaasa sündinud südame haigus.
oktoober 15, 2009 at 5:25 p.l. in reply to: Kiiroksjonil on 15 oktooberil Jõusaalivöö Fast ilt #227724maxcar
Member800856
maxcar
MemberTelli toidukava, sellise toitumisega nagu sul on ei jõua sa mitte kuhugile!siin on küsitud abi, aitame siis parem toitumiskava teha talle mitte ei soovita tellida
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Valku peaks lisama ja süsikaid vähendama kindlasti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maxcar
MemberNende selga ma olmale ei taha
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga seda vaadata on ikka liiga koom
MemberMina arvan, et kunagi pole hilja alustada
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu arvamus ühtib sinuomaga ole või 65 ikka pole hilja
MemberOtt edu sulle !
Anna teada niipea kui võimalik ka oma tulemustest.
maxcar
MemberOot aga seda ei mõista, et kas 2×5 kg hantlid on kogu värgindus sul v?Kui on siis 5kg hantlid jäävad kindlasti 15 aastasele kergeks. Vähemalt 15kg või rohkem võiks üks hantel kaaluda, et ikka korralikku trenni saaks teha.
maxcar
MemberSuhkur ja mesi on mõlemad minu teada lihtsüsivesikud, ehk siis mõlemad lahustuvad vees täielikult, miks ka mitte teha oma niiöelda siis karastuslik-tee-jook maitsvamaks.Tee on loomulikult kasulikum variant, kui näiteks kohvi ja/või muud ergutid, kuid liialt palju seda tarbida siiski ei tohiks. Ma ei ole teadlik sellest nö. piirkogusest, kuid ma usun 0,5-1l päevas võiks olla see kogus, millega piirduda (ehk).
Tee ainevahetuse kiirendajana on muidugi parem variant, kui näiteks kohvi. Juba sellepärast, et ta ei ole nii happeline, seega ei mõju nii halvasti maksale. Samas sisaldab tee Teeiini, mis on väga sarnane aine kohveiinile ja mitmed teed sisaldavad lisaks veel ka kohveiini, nii et nagu enne mainisin, liialdada ei tasu millegagi.
Kuskilt teemast lugesin, et kohveiin aitab rasva põletada.
maxcar
MemberKui siin juba alapealkiri tee siis ma lisaks ühe küsimuse sellekohta. Kui ma teen rohelise tee ja lasen maha jahtuda et trenni kaasa võtta ka siis mingit suhkrut mett pannakse sisse? Kui suures koguses seda korraga võib juua?
maxcar
MemberMiskipärats paljud naised arvavad, et neile on rohkem lubatud kui meestele kuna nad on NAISED…..EDIT: kergelt OT´ks kätte ära läind
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuidas vaadata ühe külje alt on meestel rohkem lubatud tesise külje alt naistel. Kokku tuleb ikka võrdne minumeelest
Memberma olen ka teinud mahu treeningut, ja tegin 10×10 süsteemis kõike harjutusiJap ma ise ka selle süsteemi läbi teind peale mahu tuli 5kg rinnalt ka juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maxcar
Memberseda küll et sõimamine mõtetu,aga inimesed võiksid ise ka vahest vaeva näha, päris tüütu on kui 100 ühesugust teemat kuidas suveks saledaks saada või kuidas kiiresti 10kg lihaseid juurde saada jne pole ju raske otsingut kasutada . vahepeal oli iga päev 2-3 sellist uut teemat .No kui igapäev 2-3 teemat aga kui nädalas 1-2 teemat siis parem vasta mitte ära soovita loe eelmisi teemasi või midagi. Aita lihtsald inimest ja kirjuta talle oma teadmisi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maxcar
MemberKus kohas see sõimamine on toimunud?No vahest ikka kui loed siis näed , et keegi sõimab kedagi.
maxcar
MemberAja viide, hea enesetunne, Tahan jõudu kuna on suur kehamass ning ei taha mingi lihtsald vedel olla. Meeldib jõusaalis käia.
maxcar
MemberNeid reegleid võiks natuke muuta. Rohkem hoiatusi peaks jagama sõimajatele kindlasti !!! Fitikogumine? mulle tuleks mõtekam pudeleid korjata. Kui inimene kirjutab postituse valesti ,parandage .Mitte ärge hakkake sõimama. Mis rahuldust saab sõimamisest? Ja tõesti miks õelda otsi ise kui keegi küsib? Parem otsi ja postita see, mida leitsid.
-
AutorPostitused