maxcar
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maxcar
MemberValimas käidud ja oma hääl antud,et keskerakonna võimul oleku aega saaks tänasega otsa.Minu arust enne keskerakond kui IRL aga võimule peaks saama reformierakond.
maxcar
MemberKasv kinni et kreatiini kasutad? Muidu tee ükspuha mis kava ise ei kasuta ega plaani ka lähi aasatel kreatiini kasutada olen näind 10×10 teevad mõned jõusaalis kreatiiniajal. Teised teevad Leesmani kava , tee seda mis ikka sulle sobib.
maxcar
MemberSuper tulemus Ott palju õnne !
maxcar
MemberNiimoodi tehakse aeroobset trenni.
maxcar
Memberkena 6pack
maxcar
MemberRööbaspuudel surumine on päris hea harjutus.enda külge riputan veel mingid raskused?
maxcar
MemberTee rinnapäeval triitsa ca. 2-3 harjutust. Kindlasti prantsuse surumine või hantli üle pea seljatagant toomine.Mul pole otsest rinnapäeva praegu
teen tõstja kava 3x nädalas teen 1 harjutuse rinda. triitsa ja biitsa jätan aeroobse päeva peale.
maxcar
MemberKas teen kolm seeriat kuni “surmani” või kindlat mingi 10 või 12 vms?
oktoober 17, 2009 at 11:43 e.l. in reply to: Kulturism Naised Gerbel Mikk & Guy Poortmans Abiellusid- ÖNNITLUSI ! #228119maxcar
MemberPalju Õnne
maxcar
MemberKui sa alustad raske seeriaga, siis pead käituma nagu sõjaväes. Ehk siis paned selle vöö peale ja kõvasti, kui seeria tehtud, võtad maha.Ma tean ega ma esimestkorda vööga ei tõmba.
maxcar
MemberÕige see on – ise noaga pole mõtet surkima hakata. Kui seni elu ainus “hardware” on olnud arvuti, siis las keegi teine teeb vajadusel selle augupaari.Tõepoolest – vöö olgu ikka kinni; vene kroonus nt ei tohtinud sõrmed vöö vahele mahtuda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega ma vene kroonus pole
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga L paks ikka sobima ma arvan.maxcar
MemberAnttilas on üks hantel 399.- 15kg
maxcar
MemberProovisin jõusaalis ühe teise mehe vööd. L suurus oli läks ümber küll aga ,ma millegipärast arvan et XL oleks parem. Kuna L vöös vb 5 cm saan ümbermõõtu lisada ja ongi väike.
maxcar
Memberaga sipelgas on kõige tugevam elukas üldse maailmas
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ta võib tugev olla aga ta on väike
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maxcar
MemberJap, Ise olen ka hera 80 karamelli poolt, üks lemmikutest.Maitse poolest võtaksin ka gera80 karamelli
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga ise kasutand hera80 maitsetut:D -
AutorPostitused