Skip to main content

maxcar

Forum Replies Created

Viewing 6 posts - 361 through 366 (of 366 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Rasvapõletus ja lihase kasvatamine #206911
    maxcar
    Member

Palju sa trenni tegid et lihasmass ei kaoks?

in reply to: Söögi ajal joomine. #206910
    maxcar
    Member

minuteada küll peab jooma et toit paremini seediks

in reply to: Trenn ei too tulu .. #206902
    maxcar
    Member

Tere , olen siin uus ning kohe tekkis ka küsimus .

Nimelt olen tegelenud jõusaaliga juba umbes 1,5 aastat . Olen võtnud siit leheküljelt omale kava ning ka natukene seda enda jaoks kohendanud ja ka mõned meeldivamad harjutused lisanud . Probleem on aga selles , et keha ei taha enam kuidagi areneda või no ma ise ei ole rahul kuidas asjad kulgevad . Ise teen 5 korda nädalas trenni , kõik lihasgrupid saavad trenni ning olen enda jaoks hetkel sellise kava kokku pannud , kus on väga palju harjutusi , olen sõpradelt ja tuttavatelt kuulnud , et see ei too tulu . Nimelt , ntks rinna ja triitseptsi päeval on mul rinnakavas umbes 7-8 harjutust ning kõik teen korralikult ära , seeriatega 4×12-15 ja sellise keskmise raskusega umbes . Lihast enam eriti juurde ei tule ja ka jõunäitajad on jäänud tahaplaanile, pigem selline koha peal sõtkumine . Olen 182~ pikk ja kaalun 78-79 kg ( 16 aastat vana ) . Massi on ja ka lihast , aga nagu juurde ei tule ega ka jõudu . Trenni teen kõvasti ning pingutan niiii kuidas suudan , mingeid pulbreid ega asju ei kasuta . Rinnalt surun 95kg , jõutõmbes pole enam maksimumi proovinud . 95 oli ka umbes 2 kuud tagasi , nüüd on raskusi 85 ja 80 kg üles saamisega . Kas keegi siit teadjatest oskaks mulle koostada sellise kava , millega tuleks embakumba või ka mõlemat , nii jõudu kui reljeefi , endale hakkab tunduma , et töötan tühja , teen üle või lihtsalt valesti . Oma harjutusi olen reguleerinud siit ja sealt õpetusi vaadates ning ka ühelt kohalikult jõusaaligurult abi küsides .

Ette tänades ja abi oodates , Matis .

rinnale tee 3×5 niiet 5te on sul raske teha, praegu sa teed omale lihtsald lihast mitte jõudu

in reply to: Jõutsükkli seerjate vahelised puhkuste ajad #206895
    maxcar
    Member

Sul võib ta 10 minutit ka pikk olla, peaasi, et sa oma seeria ära suudad teha
    in reply to: Kas see video on tõsi või vale? #206894
    maxcar
    Member

Umb 100 kilo see mees

in reply to: pärm #206892
    maxcar
    Member

Mõtekam b vitamiini apteegist ei oleks osta kui seda jubedust süüa?

Viewing 6 posts - 361 through 366 (of 366 total)