maxcar
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maxcar
Memberkui kaalu juurde ei taha ära kasuta ültse lisandeid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maxcar
Memberkui 6 packi tahad sis siin on head harjutused aga käi jooksmas/ ujumas ka siis kaob see kõht kiiremini.
maxcar
Membertreeni trapetsit kui pikk kael on
MemberKui teen kõvera kangiga biitsepsit siis miks mul lööb vasakusse käevarte luuvalu?
maxcar
Memberkarta on et müüb kui sellised pildid on:D
maxcar
Memberpäris hea tuli välja proovisin !
Member8-10 korda jõuad teha sööd palju, peale massiperjoodi lase reljeefi ka;)
maxcar
Membermitte ära vähenda seerjaid vaid suurenda raskust niiet sa 5-6 korda jõuad teha neid harjutusi
Membernende vahenditega mis sul on kardan ma et saab massi aind teha sest need jäävad sulle kergeks väga kiiresti vb alguses on rasked aga ma ka ei tea:D
maxcar
Membertreeni võhma ja taastumine pronhiidist ei käi ka kohe 1 kuuga sest iga haigus tõmbab jõudu võhme jne alla
maxcar
Memberkõht on selline lihas mida võid igapäev treenida ka siis kui jõusaalis ei käi kodus teed mõned harjutused igal õhtul
maxcar
Memberkooli jõusaalis 4x nädalas:D
maxcar
Membermitte üle 1,5h
maxcar
MemberIse käin samuti 3x nädalas trennis.Üritan hakkama saada max 1h ja 10min
Kuni 6 seeriat suurematele lihastele (rind,selg) 5-7 kordust
tulemused kasvavad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minupuhul less is more.
Kehaehituselt ektomorf.
igakord just 1h ja 10 min?
maxcar
Memberkäi jooksmas,ujumas umb tund päevas + võiks veel rattaga sõita tee hommikuti ja õhtuti kõhulihaseid seeljalihaseid kükke kätekõverdusi jne ja ära pärast 6te söö ,söö 3 korda päevas hommiku lõuna ja õhtu tee kindlad ellaajad ja küll kaal hakkab langema kui sellest kinni ped ja 1 söögikorraks ei ole 10 burgerit ja 10 kana kintsu
-
AutorPostitused