maxcar
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maxcar
MemberKui aus olla siis toitumist mul otseselt paigas ei ole (st. mingit otsest kava ma ei pea), söön tavalist kartulit, liha, kala ja vahest ka rasvaseid friikartuleid klaasi piimaga(no tavaline kodutoit), olen looduse poolt õnnistatud hea metabolismiga, ma ei joo, ma ei suitseta. Aga samas mul pole ka otsest plaani saada kähku härjaks, väike muskel poleks paha käigus, kui trenni tegemine on põnev minu arust niisamagi.Vau! Tänud soovituste eest, eks ma kannan hoolt et saaks midagi korrektset kõhtu peale trenni siis!
jaga kcl hulk toidukordade peale ära ja trennis järgi kindlat kava.
maxcar
MemberToitu korralikult ja treeni korrektse kava järgi, tulemused tulevad!Alguses on ikka natuke rohkem vaja süüa kui kont on:D
maxcar
MemberGeneetika loeb siin kõige rohkem!Mõni ei pea üldse trenni tegemagi ja on lihtsalt looduse poolt karuks tehtud,teine rassib nagu hull jõukas,aga ikka on nõrk.Kui ikka treenid hulluld ei ole sa nõrk midagi:D
juuli 26, 2009 at 6:25 p.l. in reply to: Väsimus peale jõusaali, treenimine peale pikka joomis pausi. #209287maxcar
Memberno kui kaua ei ole trenni teind siis muidugi higistad ja väsid kergelt ära ja see 1 õlu päevas pole ka eriti hea. Kui ikka korralikuld tahad treenima hakata siis soovitaks ka sellest ühest õlust loobuda.
maxcar
MemberOT … päris ei nõustu. Naiste rasva % on looduse poolt erinevatel põhjustel tiba suurem, kui meestel, seega, kui naisel u 25-30 a on rasva % seal 20-30 vahel, pole veel midagi hullu lahti… kui nüüd mehel (kel loomulikult peaks olema madalam %) on samad näitajad, on see selge märk halbadest elukommetest ja vähesest või mõtestamata füüsilisest tegevusest. Nt liigne grillvarda, õllekannu ja suvalises järjekorras suvaliste raskuste tõstmine saalis oleksid eesmärgita füüsilised tegevused.Enda arust teen kindlate raskustega jõusaalis trenni aind toitumine on korrast ära.
maxcar
Membernaine w ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Profiilis oled mees, seega sul väga erilist rääkida pole ju.
Sest naised näevad ennast “paksuna” hoopis kergemini ja suuremal
juhul teevad sääsest elevandi.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>karta on et mees lihtsald mainisin ära kuna ta tundis end paksun ma temastr 2x raskem ja natuke peale ka:D
maxcar
Memberma ültse ei põe ma 183 cm pikk ja 99 kg:D
maxcar
Membermul omal raksub ka kunagi kui grippiga arsti juures olin küsisin miks raksuvad arst ütles et kasvueas nad raksuvadgi et kui juba vanemane raksuvad siis on imelik aga kui noor oled on see tavaline.
maxcar
Memberainult massilisajast nüüd küll ei aita, see on lihtsalt natuke abistav, aga sellele küll lootma ei saa jääda, et tarbin massilisajat ja muskel kasvab mühinal.toitumine peav korras olema, see on põhiline
ei pea ju kui kont on siis ongi vaja suurust juurde ja trenni peab korralikuld tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maxcar
Memberise teen esmaspäeval ja neljapäeval ning taastub korralikuld.
maxcar
Memberkui massilisajaga koos lihaseid üles ajada siis ei ole midagi
maxcar
Membermul hakkab näiteks siis tõmblema kui päev otsa pole eriti liikund siis õhtu telekat vaadates hakkab millegipärast.
maxcar
Memberpane kartuli kott vilja täis ja siis midagi ümber ka mingi 5 cm vati kiht ja kunstnahk näiteks.
maxcar
Memberenne olen pekikõht kui laseks mingi opiga endale teha sellise kõhu :S
juuli 23, 2009 at 7:31 e.l. in reply to: +Kiiroksjon 23 juulil(UUS KESTVUSAEG) on Creatine Chews Universalilt #208688maxcar
Memberjäää vait jobu, ma kirjutasin selle enne sinu postitust lihtsalt lugesin teisi teemasid ja jubamuutsin äravõta rahulikuld
-
AutorPostitused