maxcar
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maxcar
Memberei usu et toitumine mõjutab kuna ma ei tee midagi sellist ja nahk on korras kuigi olen ka ülekaaluline ainuld naha rebendeid on kõhupeal.
maxcar
Memberma teen ntx 3 korda 5 seerjat oma maksimumiga abiga proovi ka.
maxcar
Memberpildi alla asja väärdus nagu vanasti järgmine oksjon palun:)
august 12, 2009 at 2:24 p.l. in reply to: Ennusta Eesti – Brasiilia jalgpallimatši tulemust ja võida auhind #212827maxcar
Memberbrasiilia võit 3-1arvan samamoodi
maxcar
Memberasi lihtsalt nii ongi et igapäev proovin natsa spagaati suruda ja lõpuks tulebgi ära ? või on vaja ka muid harjutusi teha selleksno küll sellega tuleb pikapeale ega sa paugu pealt seda ei saa ja muidugi ära väga veita rebesad ennast ära ka lase rahulikuld
maxcar
Memberhakka ise venitama proovi spakaati teha ja kui tahad jalga kõrgemale peksa jalaga poksikotti niikõrgele kui saad koguaeg.
maxcar
Member0 kaal 100 pikkus 181
maxcar
Memberei aeroopset on vaja miks mitte:D
maxcar
Membertänu sellele et vana põhi all on läheb suhteliseld kiireld paar kuud ma arvan
maxcar
Memberfitness.ee peab uue jõujoogi välja andma peedimahl:D
maxcar
Memberno aga nii käib teed ntx kõigepealt rinna siis triitsa ja biitsa, koormad ühelihasgruppi ära võtad teise ette.
maxcar
MemberYour score is 1.42
maxcar
Memberniiet kõhnad poisid ärge kartke ka teist võivad sellised saada!
maxcar
MemberNo õlu ei lähe kohe üldse alla.. ei mõista neid, kes seda maitse pärast joovad.Viimased 8 kuud olen üldse karsklane olnud.. Imrele jään veel kõvasti alla, aga muidu olen täitsa uhke enda üle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ega endale ka enam eriti õlu ei meeldi viin ja kange ei meeldi kohe ültse niiet mul tuleb ka vict karsklus ette võtta:)
maxcar
Memberjalad üldiseld
-
AutorPostitused