maxcar
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maxcar
MemberKui tähelepanelikumalt lugeda, siis vaid oletan, et kui OLEKS võimalus näha ÜHT inimest kahte moodi treenimas, mis muidugi on võimatu
No pole vaja oletada võiks ju kampaania teha ja kaks sellist inimest leida. Oleks ikkagi tore jälgida seda arengut.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maxcar
MemberMainin kohe ära , et teema vales kohas. Kuid ma usun ,et 3 aastaga näeks geneetilist soodumust. Oleks küll tore vaadata kuidas kolme aastaga inimesed arenevad aga kust leida sellised inimesed? Maxid peaks samad olema ja kaal sama. Siis oleks võrnde. Fitness võiks kuulutada välja sellise konkurssi.
MemberTäna mõõtsin 41 cm oli
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 19, 2009 at 4:02 e.l. in reply to: Kiiroksjonil on 15 oktooberil Jõusaalivöö Fast ilt #228632maxcar
MemberOksjoni võitis Maxcar 856Fit.iga(214krooni)L suurus palun ja fittide eest palun koju ka saata
MemberEga dieet pole see et kui tavaliselt 3500 kcl sööd siis äkki 500kcl. Tuleb süüa vähem kui tarbid nii 300-500 kcl. Ja ega sa igapäev samu asju ei söö ? Vaheldus peab olema ja kindlad kellaajad. Pole spetsialist aga jagan oma tarkusi nii palju kui mul neid on
MemberNo ega keegi pole veatu. Nii ka fitness portaal.
maxcar
MemberNo nii oleks hea kui vaba teemaall fitte ei tuleks. Saaks lampi juttu ajada ning ei pea kartma warni.
maxcar
MemberPidudega? Mismoodi? Helistan Savisaarele ja küsin peo korraldamiseks raha?
Aga tõsiselt. Kuidas pidudega ära ostetud?
Ja pastakatega ära ostmine. Kamoon.. Keda ostetakse pastakatega ära? Ärge nüüd arvake et ma mingi Keskerakonna pooldaja olen
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No ma ei ela tallinnas aga reformierakond tegi peo ja joogid välja ning mingi erakond oli veel niiet. Minu arust on see ära ostmine.
maxcar
MemberOskad näiteid tuua? Ma ise ei tea suurt midagi valimistest. Hoian telekast ja raadiost eemale. Aga seda ma tean et mingi Keskerakonna kondoomi reklaam käis. Pakil oli kirjas siis “ma tulen” vms.Äraostmine pidude, jookide, pastakate, kondoomide jne. Usun , et on joodikuid keda on ära ostetud. Aga ei saa seda 100% väita.
maxcar
MemberCa 50% valimisõiguslasi käis valimas, minuarust see % on täiesti ok. Kui 100% valiksid, siis arvaks, et ilmselt mingi diktatuur sunnib neid, või, on eriti tugev ühte ideoloogia riigis, näiteks tugev ühesugune religioosne usk kõigil siin, et pigem see 50% näitab head minuarvates, on pooled kes arvavad et tasub valida ja on võrdelt teisel arvamusel inimesi, kes arvavad teisiti, et pole mõtet valida. See 50% näitab minumeelest et eestis on asjad hästi, inimesed arvavad erinvalt, ja neil lastakse oma arvamust teostada.Hiina tänapäevani pidavat rängalt rikkuma inimõigusi, seda ääre-provintside elanike suhtes, seal üldse valimis-teemadeni neil inimestel ei jõua elu veel aastakümnete pärast ilmselt, rääkimata muudest õigustest, mis meil eestis olemas.
No ma seda mõtlengi, et
Keskerakonna
Diktatuur ei tekiks. Kui ma rääkisin sellest kolmandast maailmasõjast

MemberMis seer tipphetk sinu jaoks oli? Issi andis vähem taskuraha?Ei sõpradel-tuttavatel pold joogiraha kunagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nüüd vaadta pole sellega enam kellegil probleeme 
maxcar
MemberAinus võimalus saada kommunistliku KESKERAKONNALE VASTU, on hääletada Reformikate poolt, kuna nagunii kõik venelased hääletavad Keskide poolt! Ning eestlased paljude erinevate mis teebki krdi keskerakonna häälterikkaimaks!! Eestlastel pole ühtsustunnet…Sean ise ka sammud valimiskasti poole ..kella 20´ni peaks aega olema.
Ära hakka siin kolmantat maailmasõda välja kuulutama. Saksamaal oli ka ühtsustunne ja vaata kuhu see viis !! Tekis teine maailmasõda.
maxcar
MemberLoodetavasti pärast masu paraneb. Praegu on küll nõme olukord
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei ole midagi nõme. Poolaastat tagasi oli küll juba natuke seda masu tunda aga minuarust nüüdseks hakkab see masu juba ajaloo raamatutesse vaikseld jääma. Ära ta pole küll kadunud aga tipphetked on ammu,ammu juba möödas.
maxcar
MemberÕnneks ei saa valida veel, väga hea ka. Täiega suvaNo sul suva kas eesti majandus tõuseb või langeb ? See põhimõtteliselt sama.
maxcar
MemberNüüd tuleks vaid leida inimene, kes seda teeb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ( Kõik tühikargajad türmi lükkab )Skinheadid võimule:D No riigikogu teeb seadusi ja nad ei tee kunagi ühtegi seadust enda vastu.
-
AutorPostitused