maxcar
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maxcar
Memberkui tema 1200 sööb päevas siis ma söön 2 korda rohkem kui tema
maxcar
MemberPalju Õnne
maxcar
Memberno kui ma seda esimestkorda proovisin siis järgmine päev oli küll tunda et harjuts mõjub hästi, kõht oli 2-3 päeva valus.
maxcar
MemberMeil Marsil käivad asjad nii, et silt on selline:“Parim enne:
BB 140110 185
Date of Birth:
DB 150709 11:57″
Ja kõigil meil on selge, mis rida mida tähendab.
Kuid, (hetkel) kui “parim enne” on mööda saanud just, siis mis kuupäevani siiski toodet manustada veel tohib, kas +1 kuu või kuipalju?
no see on kuidas võtta sest mõned lasevad koduõlul aastaid seista ja joovad ikka aga olen ise kuuaega vanat õlut joond ei saand maitse erinevusest küll eriti aru.
maxcar
MemberEvelin Slim Extreme 3D SpalNaha venitusarmidevastane seerum.
kus seda müügil?
maxcar
MemberSuht sama 4-5 cm, roosakad, aga nüüd kaovad juba vaikselt ära, sest kasutan mingit kreemi.mis kreemi nimi?
maxcar
MemberLõpuks jäävad striiad valged ja siledad võrreldes muu nahaga, kui päevitada, siis lähevad mingiks ajaks lillaks ja siis hiljem jälle suht heledaks. Lahti neist ei saagi täielikult.isegi mingite kreemidega?
maxcar
MemberMul on seljapeal. Mingis vanuses olin kasvanud liiga kiiresti.millised nad praegu sul välja näevad?
maxcar
MemberTäitsa võimalik. Endal oli ka, kui kaal hakkas tõusma siis tekkisid rebendid.millised need rebendid sul hetkel välja näevad pikad laiad misvärvi? mul endal on mingi 4-5 cm pikad ja umb pool cm laiad ja natuke roosakad mõlemal pool kõtu all pool rinna korvi on. tlid pärast pimesoole oppi
2 aastat tagasi.maxcar
MemberKle äkki teeme eksperimendi:murrame su käeluu ja nädala pärast viskame vette – uju!Pärast räägid meile voorumis,kui tore oli ujuda nädalase luumurruga,ja kuidas see taastusravile kaasa aitas,
maxcar
Memberolen 15 aastane ja naharebendid kas see võib sellest olla et järsult kaalu tõus?
maxcar
MemberKeegi veel üldse loeb kah,mida teema-algataja kirjutab,
maxcar
Memberega korraliku lihast saa kuuaja ega 6 kuuga ei saa see võttab ikka korralikuld aega ja seerjad peavad olema 10-12 seljuhul.
maxcar
Memberuju kindlasti ega ujumine sulle kunagi paha ei tee.
maxcar
Memberkui massipeal oled väljas siis kava on enam-vähem aga rinda ja õlga ei tehta samalpäeval.
AutorPostitused