Skip to main content

maxcar

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 256 through 270 (of 366 total)
  • Autor
    Postitused
  • maxcar
    Member

no palju juba kaal ka on?

in reply to: Psüholoogline / vaimne osa #213675
    maxcar
    Member

kõigekrgrm olekdd ültse mõelda midagi siis ei tule närvi mul on tavaliseld nii:)

in reply to: Hmm..kas vähe või palju, 500 kcal päevas? #213573
    maxcar
    Member

Aga mina esitan küsimuse, et olen nii paks, et ei jää enam muud üle, kui nälgida. Söön 1 topsi kodujuustu päevas: 200g ja kõik.

ära jama söö kasvõi 2000 kcl aga liigu palju toitumine peab lihtsald õigetel kellaegadel olema tervislik ja palju peab liikuma.

in reply to: Peale trenni toitumine #213554
    maxcar
    Member

Vabandan, et oma teemaga siia sisse sõidan, aga mul kah küsimus seoses pärast trenni toitumisega… Äkki on tarku aitamas.

Kui mul on vahel kombeks hilisõhtul jooksmas või uisutamas käia ja lõpetada sellega veidi enne südaööd ehk ca tunnike enne magamaminekut. Ühest küljest peaks peale trenni ju sööma, teisalt ca 2-3 tundi enne magamaminekut seda väga ei soovitata. Mis oleks sel juhul õige teha (trenni kellaaega väga muuta ei tahaks)?

ahe

no midagi kerget ikka võib kohupiima 200g+klaas mahla ei tee paha,ise ka lähen mõnikord peale trenni peaaegu kohe magama aga ikka söön kohupiima.

in reply to: Oksjoni “tellimine” #213552
    maxcar
    Member

Prode90 PALUN !

in reply to: Abi jõukava koostamisel. #213514
    maxcar
    Member

Okei, tänud. Ja küsimus: Näiteks, seal on harjutus ‘Lamades kangi surumine’ ja 4-6 kordust. Kumb parem jõu jaoks – 4 kordust või 6 kordust?

ma ise jõudu tehes teen 5 kordust aga ma treenin oma maksimummiga(abiga).

in reply to: Hmm..kas vähe või palju, 500 kcal päevas? #213513
    maxcar
    Member

1800 kcal oleks normaalne? Kellele? Endast räägid w?

kuule kui sa tarbid 2000 kcl päevas ja muudad äkki 1000 kcl peale siis see mõjutab ka tervist. Minuarust pole dieetidel ültse mõtet kui alla võtta tahavad söögu tervislikuld lihtsald ja liikugu rohkem:D jääb tervis korda ja muutub paremaks ka veel.

in reply to: Michael Lockett – päris hull separatsioon #213481
    maxcar
    Member

pole paha, aga nägu on umedam kui keha see on kahtlane:D

in reply to: Cindy Phillips-IFBB Pro Bodybuilder #213480
    maxcar
    Member

isiklikuld ei meeldi eriti lihastes naised aga no igal ühel oma maitse. Muidu see esimene oli päris kena:)

in reply to: Piinlik nokout MMAs?! #213479
    maxcar
    Member

ei tundund vägakõva löök aga no ven on nokoudis:D

in reply to: Peale trenni toitumine #213476
    maxcar
    Member

isiklikuld söön 400g maasika kohupiimapeale trenni kuid peaks ka süsikaid sööma banaani näiteks.

in reply to: Hmm..kas vähe või palju, 500 kcal päevas? #213395
    maxcar
    Member

isegi 800 pole dieedi kohta palju, 1000+ kanti süüakse minu teada dieedi ajal, muidugi oleneb kehakaalust, mõni viskaks 1000’ga ka sussid püsti vist

800 kcl päevas ma kaua ei elaks kui mul 2300 kcl minimaalne tarbimine hetkel päevas:D

in reply to: Vasta ja võida ning pildi mäng #213392
    maxcar
    Member

mina mõtlesin, et pildimängu pilt vahetub korra nädalas ja vasta ja võida mäng ka korra nädalas…

või loositakse pildimängude võitjad korra nädalas?

et ma vaatan, et selle ajajooksul mil vasta ja võida mäng üleval on juba neid pilte ma ei tea kui palju vahetunud…ei jõua ära vastatagi juba uus pilt, mõtlen homme vastan jne…aga jälle uus pilt…sealjuures aga vasta ja võida mäng on kaua olnd?paar nädalt juba? täna neljapäev ja pole veel võitjat selgund?!

kes kannatab see kaua elab:D

in reply to: Jõutsükkel massitsükkel reljeeftsükkel #213390
    maxcar
    Member

tuleb ikka aga jõudu tuleb lihtsald rohkem

in reply to: Hmm..kas vähe või palju, 500 kcal päevas? #213388
    maxcar
    Member

500 vähe alla tahad võtta siis 1800 kcl oleks normaalne aga oleneb kõik kehakaalust

Viewing 15 posts - 256 through 270 (of 366 total)