Skip to main content

maxcar

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 241 through 255 (of 366 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Palju õnne, Argo Vaible! #215591
    maxcar
    Member

õnnesoovid ka minu poolt:)

in reply to: Kaalu alandamine ja ainevahetus korda #215589
    maxcar
    Member

ainevahetus korda saab linaseemne õliga,neoslim tablettidega rohelise tee või millise sellisega aga kõige suurematta rolli mängib selle juures toitumine ikka sa pead kindlad kellaajad paika panema kuna sa sööd nii 3-5 korda päevas. Väga hiljaks ei tohiks viimane söögikord jääda nii 3-4 tundi enne magama minekut. Trenniks käi jooksmas, rattaga sõitmas ujumas või ükspuha mis aeroobset treeningut nii tund- kaks päevas. Lisan veel toitumisele juurde et need 3-5 söögikorda ei ole krõpsud,burgerid ja ültse selline rämpstoit vaid kanafilee kartulitega või mingi supp või midagi sellist.

in reply to: Algaja trenn ja toitumine #215350
    maxcar
    Member

Kui sa ikka kindlalt plaanid hakkata trenni tegema ja tahad toitumist üle vaadata siis mina soovitaks sul treening ja toitumiskava tellida.

in reply to: Vajaks abi! #214892
    maxcar
    Member

käi ratsutamas see pidi tagumikku ümbermõõtu vähendama.

in reply to: Valk #214890
    maxcar
    Member

ma võtan 2 doosi hommikul ja 2 peale trenni. Mina ei näe seal midagi imelikku.

in reply to: sinu pikkus ja kaal, vanus? #214621
    maxcar
    Member

100 kg pikkus 182 vanus 15.

in reply to: Siin on kõik vajalik teave Fit. idest #214471
    maxcar
    Member

mismoodi neid fitt`e üldse saab??
    in reply to: Pekisena lihast kasvatada kergem ? #214371
    maxcar
    Member

no mul on suhtelised kõrge rasvaprotsent nii 25 võin õelda et jõudu tuleb suhteliseld kiiresti aga lihas kui sellist pekialt välja ei tule.

in reply to: Mis koha saab Gerd Kanter? #214289
    maxcar
    Member

2 koha pakun, alekna nopib esimese…

alekna juba vana ja vääti gerdil ikka noor ja tugev käsi ma arvan ikka et gerd võidab:)

maxcar
    Member

Kaal kukub planeeritud languse graafikus.

28.aug tuleb järjekordne pildistamine ja mõõtmine.

Homme teen särgitenni, näeb mis kilod kangil ütlevad…

no ja mis nad ütlesid siis?

in reply to: Jõusaal + 3X Nädalas raske trenn #214283
    maxcar
    Member

et rinnalt surumist arendada.

mis see rinnald surumine annab? ikka kõiki lihas gruppe tuleb treenida. Rinndald surumine ei näita midagi kükid ja jõutõmme on minuarust palju rohkem näitavad kui rinnald surumine.

in reply to: Siin on kõik vajalik teave Fit. idest #213912
    maxcar
    Member

aa kui mul fitid osted ju pakun või sõber saadab aga mis ma teha saan et enne südaööd üle ei tule nii ei või pakkuda kui juba ostetud aga alles südaööl tulevad?

in reply to: Kõrge vererõhk #213729
    maxcar
    Member

mis siin ikka arvata fitness.ee võiks ju sellise katse läbi viia ! saaks teada.

in reply to: kas 4aastane laps tohib tarvitada super mega mass 2000? #213728
    maxcar
    Member

peast päris segi vist, ime et steroide ei taha anda mõtle peaga paljud kõvad jõusaalivanad ei võta ültse toidulisandeid kuna saavad omale vajalikud valgud süsivesikud rasvad jne tava toidust. Laps küsis kohe kuule issi ma tahan super mega mass 2000 võtma hakata?!?!???4 aastane ?? kahtlen.

in reply to: reklaam #213681
    maxcar
    Member

49. päevaga on nahavärv ja nägu ka muutunud:D

Viewing 15 posts - 241 through 255 (of 366 total)