maxcar
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maxcar
Memberõnnesoovid ka minu poolt:)
maxcar
Memberainevahetus korda saab linaseemne õliga,neoslim tablettidega rohelise tee või millise sellisega aga kõige suurematta rolli mängib selle juures toitumine ikka sa pead kindlad kellaajad paika panema kuna sa sööd nii 3-5 korda päevas. Väga hiljaks ei tohiks viimane söögikord jääda nii 3-4 tundi enne magama minekut. Trenniks käi jooksmas, rattaga sõitmas ujumas või ükspuha mis aeroobset treeningut nii tund- kaks päevas. Lisan veel toitumisele juurde et need 3-5 söögikorda ei ole krõpsud,burgerid ja ültse selline rämpstoit vaid kanafilee kartulitega või mingi supp või midagi sellist.
maxcar
MemberKui sa ikka kindlalt plaanid hakkata trenni tegema ja tahad toitumist üle vaadata siis mina soovitaks sul treening ja toitumiskava tellida.
maxcar
Memberkäi ratsutamas see pidi tagumikku ümbermõõtu vähendama.
maxcar
Memberma võtan 2 doosi hommikul ja 2 peale trenni. Mina ei näe seal midagi imelikku.
maxcar
Member100 kg pikkus 182 vanus 15.
maxcar
Membermismoodi neid fitt`e üldse saab??
maxcar
Memberno mul on suhtelised kõrge rasvaprotsent nii 25 võin õelda et jõudu tuleb suhteliseld kiiresti aga lihas kui sellist pekialt välja ei tule.
maxcar
Member2 koha pakun, alekna nopib esimese…alekna juba vana ja vääti gerdil ikka noor ja tugev käsi ma arvan ikka et gerd võidab:)
august 18, 2009 at 7:04 p.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #214284maxcar
MemberKaal kukub planeeritud languse graafikus.28.aug tuleb järjekordne pildistamine ja mõõtmine.
Homme teen särgitenni, näeb mis kilod kangil ütlevad…
no ja mis nad ütlesid siis?
maxcar
Memberet rinnalt surumist arendada.mis see rinnald surumine annab? ikka kõiki lihas gruppe tuleb treenida. Rinndald surumine ei näita midagi kükid ja jõutõmme on minuarust palju rohkem näitavad kui rinnald surumine.
maxcar
Memberaa kui mul fitid osted ju pakun või sõber saadab aga mis ma teha saan et enne südaööd üle ei tule nii ei või pakkuda kui juba ostetud aga alles südaööl tulevad?
maxcar
Membermis siin ikka arvata fitness.ee võiks ju sellise katse läbi viia ! saaks teada.
august 16, 2009 at 4:12 p.l. in reply to: kas 4aastane laps tohib tarvitada super mega mass 2000? #213728maxcar
Memberpeast päris segi vist, ime et steroide ei taha anda mõtle peaga paljud kõvad jõusaalivanad ei võta ültse toidulisandeid kuna saavad omale vajalikud valgud süsivesikud rasvad jne tava toidust. Laps küsis kohe kuule issi ma tahan super mega mass 2000 võtma hakata?!?!???4 aastane ?? kahtlen.
maxcar
Member49. päevaga on nahavärv ja nägu ka muutunud:D
AutorPostitused