maxcar
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maxcar
Memberminuarvamus on selline et enne kaotada kui dopingut võtta parem ise ennast üles treenida ja siis võita.
maxcar
MemberSeepärast ytlesingi ,et individuaalne, minule sobib see viis kõige paremini.Mul tavaliselt selline jama et soojendusega väsin ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maxcar
MemberMul iga trenn power sees, kuigi trenni lähen 4jast, ja viimane söögikord oli enne seda kell 12:00, enne trenni võtan pulbrid sisse ja väheke näksimist, aga soovitatavasti 2h enne trenni võiks ikka korralikumalt süüa.Aga kuidas ma enne maksimummi soojendust teen?
maxcar
MemberIRL ei loobi tühje sõnu õhku, kui ikka midagi öeldakse,siis üldjuhul ikka ära tehakse ka.Laar on irlis ja nii palju kui mina kuulnud olen siis laagri peaministri aeg polnd just parimad ajad eestis.
maxcar
MemberMaksimumi surumiseks trennist puhkepäevi küll ei võtaks, vaid eelmise trenni teeks kergema ja siis järgmine trenn peaks enegiat piisavalt olema maxi proovimiseks.Süüa ikka tavaliselt.No vahepeal pole lihtsald seda jõutunnet kui proovima hakkat milles asi? vales toitumises?
maxcar
MemberPole eriline jooksu sõber aga käin siis üksi kindlasti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kuid meeldib rohkem jõusaalis lindipeal joosta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maxcar
Membermai valiks kedagi sest kõik lubavad aga ei täida seda.
maxcar
MemberMa soovitan toitumiskava tellida. Aga no muuda rämpstoit kohupiima,piima,kodujuustu,muna või millegi sellise sarnasega ja söö kindlatel kellaegadel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 3-6 korda. Ise söön 4 korda päevas hommiku 4 keedumuna 4 õuna+1 kohv lõuna on koolitoit neljast söön siis midagi kerget kohupiim või midagi sellist ja õhtu siis vaatan et oleks valgu sisaldust ja süsikaid korralikuld ning kcl vähe. Kodujuustu soovitan täidab kõhtu ja võtab söögiisu ära vähemalt mul:Dseptember 28, 2009 at 4:29 p.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #222716maxcar
Memberkaido saa kui enda projekti lõpetad võid minueest ka 20 kilo alla võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jube jaks peab olema seda teha ma võin 5 kilo alla võtta aga see tuleb ka kiiresti tagasi:Dmaxcar
MemberTere,On siis selline probleem,et umbes poolteist aastat tagasi hakkasin pidema nö.dieeti.Ei söönud peale kuute,jälgisin mida sõin ja tegin korralikult ka trenni (käisin jooksmas ja kõhulihaseid tegin) Kuni siiani läks kõik üllatavalt hästi,sain oma normaal kaalu ilusti kätte ja enesetunne kõik oli hea.Aga nüüd olen viimaselajal kuidagi eriti palju sööma hakanud,pean siiani kella kuue dieeti ja teen trenni,aga päeval on selline tunne,et ainult sööks ja sööks… Äkki keegi oskab öelda millest see tulla võiks?
No panesiia oma söögikava ja mida pärast trenni sööd ja nii siis oleks kergem aru saada milles viga.
maxcar
Memberjõhkra valu lööb sisse just naerdes. sügavalt hingates lööb nüüdseks valu sisse väga vähe, aga see on siiski häiriv. kohe plaan minna uuesti korvpalli mängima, eks näis mis saab.
“>pole erilist mõtetminna kui veel pistab ju.
maxcar
Memberkui dieedil siis trenni jal lase kraani vett ntx ja peale trenni kka süsikaid ja valke väike kogus vaja.
september 7, 2009 at 3:24 p.l. in reply to: Kiiroksjonil on 27 augustil Liquid L-Carnitine 1000 Optimumilt !!! #217986maxcar
MemberNo pangakonto number on 1120131340 aga nimi kellele ma selle raha saadan ja kas ma võin ema kontolt ka saata
september 5, 2009 at 10:46 e.l. in reply to: Kiiroksjonil on 27 augustil Liquid L-Carnitine 1000 Optimumilt !!! #217539maxcar
MemberKui soovite postiga kaupa koju tellida, palume Teil teha ülekanne Hansapanka kontole 1120131340 51 krooni.Lisaks saatke oma aadress kuhu kaupa soovite ning saatke maksekinnitus siis tuleb ka kaup kohe teele.
aga nimi kellele ma saadan on ka vaja.
maxcar
Member