maxcar
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maxcar
MemberJuurde ei peagi võtma, soovitan sul tellida toidukava siit fitness.ee saidilt.Kas üheks maksimumiks on mõtet?Kunagi plaan kaalu langetada siis plaanin tellida.
maxcar
MemberKindlasti ei piisa sulle ainult sellest surumiskavast, korras peab ka olema toitumine, ilma selleta ei saavuta midagi.Mismõttes korras? mul otsest toitumiskava ei ole ja nagu mainisin juurde ei tahaks võtta.
maxcar
MemberIse treenin rinda kord nädalas, raskused valin vastavalt võimetele.Kõigepealt 50kg sooja, siis 80ga 10x, 85ga 8x, 90ga 6x ja 95ga 3-4x. Nädalast nädalasse üritan vaikselt raskusi tõsta.
Tuleb rinnalt juurde ka?
maxcar
MemberMina tegin 3x nädalas.A B A B stiilis.
Ehk: A: rinnalt surumine,selg,jõutõmme B: rinnaltsurumine,selg,kükk. Ühesõnaga varieerisin maksimaalselt neid 4ja harjutust. Kuskil 1,5kuuga tuli ka ületreening, mis on normaalne selle kava juures.
niiet üle kuu pole mõtet seda kava teha? ma proovin kõigepealt leesmani kava siis seda ma arvan mõlemad tunduvad päris head.
maxcar
MemberNo põhimõtteliselt ma võin ise ka sulle selle kava saata.Tänan kohe lisan. Palju sellega rinnalt juurde tulnd?
maxcar
MemberKaua ta saadab seda kava?
maxcar
MemberMina soovitaks 5×5 kava, ehk siis baas harjutused rinnaltsurumine,kükk ja jõutõmme.Endale tuli seda kava tehas rinnalt surumisele 1kuuga juurde 10-15kg.
mitukorda nädalas seda ? ma plaanin ka slega ja muud ka teha mitte aind rinda muidugi:D Aga rinnalt tahaks uut maksimumi:D
maxcar
MemberMind on aidanud väga Kaido Leesmanni surumiskava.Äkki annad selle kava ?
maxcar
Member17a vanaNo 17 aastaste võistlstel on ikka mingi 60m esikoht
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga ise ei viska ül 20m oda ei meeldi eriti odavise ketas tõmbab rokem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maxcar
MemberProovi serious massi , pane seda tohutus koguses, trenni tee kõvasti, ajapikku ikka tuleb no.Jap serious massiga. Ja trenn muidugi juurde 20kg rasv on kergelt tulema aga niikerge enam minea pole see 20kg võta 70%lihaste ja 30%pekiarvelt
maxcar
MemberMilline on su sportlik taust? s.t. milliselt oled treeninud viimase paari kuu jookul? Ilma tausta teadmata ei ole mõistlik ühtegi soovitust anda.jõusaal+ septembrikuu jooksul ketast 1-2 trenni nädalas.
maxcar
MemberMihkel raud oleks õnnelik kui kiilakaks jääks ei peaks igapäev juukseid ajama:)
maxcar
MemberKergem oleks kui sa paneks treeningkava:)
maxcar
MemberKlassikaline ikka kõigeparem.
maxcar
MemberKettaheide tore ala, treenima peaksid rohkem kiirust juurde, see annab heitele pikkust.Kõigepealt tehnik, siis kiirus ja siis jõud:D
-
AutorPostitused