maxcar
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maxcar
MemberLamades surumise EMV oli see aasta kevadel. Võimalik, et järgmine aasta samuti. Lamades surumises meil noortele eraldi võistlusi ei korraldata, kõik võistlevad samal päeval. Kolmevõistluse võistlused on noortelele ja juunioritele eraldi ja seenioritele eraldi. Noorte ja juuniorite EMV kolmevõistluses on see aasta 17. oktoober.Eraldi rinnalt polegi siis v?
maxcar
Membereks ta jääb vist järgmise aasta aprilli-mai kuu kanti. see selgub hiljem alles.rinnalt surumine on eraldi ka v? või on aind kolmevõistlus?
maxcar
Membernoored on kuni 18 aastased ja juuniorid kuni 23 aastasedtulemusi näed siit: http://www.silbaum.net/Rekordid/rekordid.html
Kuna järgmised noorde eesti meistrikad?
maxcar
Memberma olen juuniorites…võistlustel olen 235 kg üles surunud -100 kgVõistluste tulemusi üldiseld ei ole kuskil?
maxcar
Membersurutakse minu teada kaalu järgi, juuniorid peaksid olema kuni 18. pilte saad näha siit samast fitness.ee lehelt galeriist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kui palju mis kehakaalus surutakse. Mõne võistluse tulemusi tahaks näha:)
oktoober 7, 2009 at 1:58 p.l. in reply to: Euroopa meistrivõistluste tulemused lamades surumises #225071maxcar
Memberkui ma enda kehakaalugi üles lükaks oleks õnnelik:D
oktoober 7, 2009 at 12:28 p.l. in reply to: Kiiroksjonil on 27 augustil Liquid L-Carnitine 1000 Optimumilt !!! #224747maxcar
Memberon võimalik?
maxcar
MemberKui prantsuse surumist ei tee siis lisa kavasse! Minu puhul töötab väga hästi see harjutus.Mul prantsuse surumisega ei jää valusaks triitseps üktapuha kuidas teen 3×3 või 10×10 :S
oktoober 6, 2009 at 6:40 p.l. in reply to: Kiiroksjonil on 27 augustil Liquid L-Carnitine 1000 Optimumilt !!! #224889maxcar
Memberhera80 maitsetu , kui nii saab vahetada:)
maxcar
MemberSa arvad, et see vend saab midagi inglise keelest aru w? Las ma selgitan:Miks ma ei peaks inglise keelest aru saama irw?
maxcar
Member15 aastane rinnalt 80kg.
maxcar
MemberMa arvan, et peaksid igaks juhuks laskma mõnel treeneril või asjaosalisel kes jõutõstmisega tõsisemalt tegelevad oma surumis asendi üle vaadata. Ma ise ei tegele sellega otseselt aga käin vastavas trennis ja tean, et õiges asendis võib peituda võti paremate tulemuste poole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>asend peaks mul pmst õige olema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maxcar
MemberAga on keegi õpetanud sind suruma?Ikka on:D alguses kui käima hakkasin lasin kuskile kõri juurde jne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga ei no nüüd oskan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ega ma päris üksi ka seal ei käi:Dmaxcar
MemberMa sp küsisingi, et sa päris noor. Aga kas sa teed iseseisvalt trenni või on sul ka treener?iseseisvalt. Kooli jõusaalis.
maxcar
MemberTohib küsida, palju on hetkel max?No homme proovin 80 ära lükata usun et lükkan ka. Tahaks 90+ lükata (olen 15 aastane)
-
AutorPostitused