maxcar
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maxcar
MemberJoo palju vett siis läheb magusaisu ära
Vähemalt minupuhul on nii. Kuid kui see ei aita siis kasvata iseloomu ning lihtsalt ära söö
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maxcar
MemberVõtan ise hera80. Kuigi ei soovita ültse lisandeid. Võik vähendada koormust sest mis su süda 5 aasta pärast ütleb? parem söö rohkem kui hakkad keemiat võtma.
oktoober 28, 2009 at 8:58 p.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #230963maxcar
MemberOn alles tahe !!! Väga viis palju õnne !
maxcar
MemberSellega isegi nõustun
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Vorm laksab päris hästi tal
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vormil pole tõesti viga midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võik omalgi sellised lihased olla
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maxcar
MemberPalju Õnne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maxcar
MemberKiiresti saab aga saab rasva kilo kuu jooksul on normaalne seda koos jõusaaliga.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sööd korralikuld 4-6 korda päevas teed trenni. Peale trenni kindlasti mingi kohupiim või kodujuust või midagi sellist.maxcar
Member1200
maxcar
Membermaxcar
Memberongi,piisava viinaga teeb imesi,isgi kui koledaim naine maailmas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Isegi piisav viin ei tee koledast naisest ilusat. vähemalt minupuhul nii.
maxcar
MemberKõik räägiva 39 pole tunda palavikku asi ongi nii. Ma ei sAA ERITI ARU ET HAIGE KUI MUL 39 PALAVIK AGA KUI 37.9 SIIS ON SELLINE TUNNE, et suren kohe.
maxcar
Membersüsivesikuid on ka organismil vaja mitte ainult valku
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>süsivesikuid saan ma teest koos meega .
maxcar
Memberära põe söögiisu pärast, puhka, joo vett palju ja maga korralikult.söö nt banaani või süsivesikujooki nt mingit mahla vms. need lähevad kergemini reeglina alla ja annavad piisavalt kaloreid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Söök alla ei lähe tõmbasin 50g hera80 ,et valku natuke saada.
maxcar
MemberSöömine peaks just parandama olukorda ju ? Rohkem endergiat ja kaob see mõtetult lögane ja uimane tunne ära. Minul on alati kõva trenn aidanud tervist parandada. Aga eks igaüks peaks ise paremini oma tervist tunnetama!Palavikuga ei tehta trenni !
maxcar
Memberkui haigena ikka toit sisse minna ei taha, siis ära väga sunni. kehaline aktiivsus haigena on nii ehk naa palju madalam, kui terve olles ja treenides, seega väga hull ei tohiks olla. joo palju ning tarbi toitu tillukestes kogustes (seda, mis vastu ei hakka). Suurim probleem haigena olles on just vedelikukadu, mida olen enda puhul täheldanud.Higistan nagu hull liikuda ei jõua aga söök alla ei lähe. Olen täiesti jõuetu :S Vett olen täna joond 3-4 liitrit aga tunnen et seda on ikka vähe :S Joon koguaeg ja higistan selle kohe välja aga samas on näljatunne. Kuid toit alla ei lähe.
maxcar
MemberKusjuures vaatasin uuesti ja valdav enamus piigasid on hellalt pehmed(…ja karvased)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pehmed on küll aga vot karvaseid ei leidnud nagu.
-
AutorPostitused