Skip to main content

max70

Forum Replies Created

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: lihast juurde, rasva ära #67871
    max70
    Member

Kahte asja korraga ei saa!

Jap. Treeni tsüklite kaupa.ags mis moodi…ma olen allles algaja selle teema kohapeal ja mis mooodi tsüklitega…kas keegi oskab aidata ml seda toidugraafikut koostada…ettetänades..

tere..

mis moodi ma tsüklitega treenin…ma olen allles algaja selle teema kohapeal…kas keegi oskab aidata ml seda toidugraafikut koostada…ettetänades..

Teed paar kuud näiteks jõu kasvatamisele orjenteeritud treeningut, siis massile orjenteeritud ning lõpuks pead dieeti ning teed rasvapõletust.

aga millised need harjutused näiteks un…kui teha kodus midagi…teen harjutused ära ja siiis sööön ve…ja lõpuks hakkan dieeti pidama ja treenima uuesti..aga kas nii eip sa kui ma võtan neid kreatiine ja teen koguaeg trenni…

in reply to: lihast juurde, rasva ära #67800
    max70
    Member

Kahte asja korraga ei saa!

Jap. Treeni tsüklite kaupa.ags mis moodi…ma olen allles algaja selle teema kohapeal ja mis mooodi tsüklitega…kas keegi oskab aidata ml seda toidugraafikut koostada…ettetänades..

tere..

mis moodi ma tsüklitega treenin…ma olen allles algaja selle teema kohapeal…kas keegi oskab aidata ml seda toidugraafikut koostada…ettetänades..

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)